Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 7. května 2008 ve 14:44® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
HaD > děkuji, nejen já
- Úterý 6. května 2008 ve 22:49® Sander
Jinak zkusili jsme dnes úhoře – na 4 pruty akorát spotřeba rousnic jak kráva, brali cejni, plotice a kapři, ale hadi nič!
- Úterý 6. května 2008 ve 22:47® Sander
dam > omyl, tyhle ryby vyhledávají vázky zcela cíleně. Mám pro to spousty důkazů, dokonce bych mohl polemizovat o Kazanově příspěvku týkajícího se tlouštíků 20cm. Už od tak brzkého mládí tyhle ryby „bojují“ nacpáni těsně u břehu – což je velice cílené zajíždění do vázek – u větších ryb také často používané.
U starších ryb je to ovšem ještě markantnější. Uvedu příklad z dávné pstruhovky – lovil jsem tam velké tlouště z hladiny, čistá voda, vše bylo krásně vidět, od samotného záběru, až do konce. Téměř každá ryba ihned po záseku nabrala směr padlý strom. Pročpak asi?…Podobných zážitků mám spoustu z dosti růynorodých revírů. Tloušť je v tomto ohledu nevypočitatelný hajzl – samozřejmě ne v tom případě, když lovíme v místech bez vázek.
- Úterý 6. května 2008 v 15:20® Sander
Mýlil jsem se, když jsem tvrdil, že lepší počasí na hady jako minulý inkriminovaný den už letos asi nebude.
Řekl bych, že dnešní a zítřejší večer strávím dlouho do noci u vody
- Pondělí 5. května 2008 ve 20:37® Sander
Tomash > dík, tenhle typ pstruhovkových prasátek je fakt oříšek.
- Pondělí 5. května 2008 ve 20:10® Sander
Kruci, lehce to tu bouří, měl jsem jít na hada… Jenže to by nesměli dával Simíra!
- Pondělí 5. května 2008 ve 20:08® Sander
skwor > děkuji.
- Pondělí 5. května 2008 v 19:35® Sander
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 5.5.2008
Této jedenapadesátky si velice vážím, byla ulovena na malé čisté pstruhovce, kde je zbytek podobných přeživších ryb jen těžko chytatelnými soupeři. Tloušťů přes 50 bych tam napočítal možná méně než je prstů na jedné ruce.
Zároveň bych rád upozornil rybáře na zvýšený výskyt klíšťat – tolik, kolik jich po mě lezlo během uplynulého týdne, jsem neviděl možná pět let. Takže bacha.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 5. května 2008 ve 14:53® Sander
Kazan >
- Pondělí 5. května 2008 ve 14:40® Sander
dam > aale, najednou, a copak jsi psal o tlouštích v Kajmanu, že nevyhledávají při zdolávání vázky a bojují férově?
- Neděle 4. května 2008 ve 22:28® Sander
hecht > o klepetáčích ani nemluvě, opravdu bylo lepší žehlit ty červenoprcanice, než pořád vytahovat návazce ze dna bez háčků
- Neděle 4. května 2008 ve 21:57® Sander
dam > dnes se mnou jeden takový dorostenec s červenými ploutvemi, asi 55cm dlouhý, tak nehorázně vypek, že jsem pak jen zůstal stát a čuměl do vody. Záběr, tradiční souboj na ostří nože, 3m ode mne byl jediný klacek. Neotočil jsem ho, on ho podjel, pak jen přizvedl hlavu a ocasem napřed se pomalinku přehoupl zpět, obtočen o ten klacek. Pěkně si pak utáhl smyčku, stačil jediný pohyb hlavou a tradá do pryč se suvenýrem v tlamě.
Nikdy by mě nenapadlo, jak může být velký tloušť takovej suverénní hajzl!! Žádné rychlé pohyby, jako by to u něj byla rutina…
- Neděle 4. května 2008 ve 21:52® Sander
To je schválně, aby vám nepřibejvaly fišbóny
- Neděle 4. května 2008 ve 21:33® Sander
skwor > aha. No, každopádně na tohle technickou zdatnost asi nepotřebujete ani jeden, páč přečíst manuál by nemělo býti náročné
Ale abych se sám přiznal…já ho nečetl doteďka, a vlastně ani nevím, co ta srágora všechno umí
- Neděle 4. května 2008 ve 21:29® Sander
skwor > tak bacha aby Ti ho ten technicky zdatnější bratr také vrátil!
- Neděle 4. května 2008 ve 21:18® Sander
skwor > tak to gratuluji, a koukej cvakat co nejvíc.
- Neděle 4. května 2008 v 11:27® Sander
Kuba > to bude možná ten krcálek v areálu výstaviště ne?
(bo je vedle toho stánek KOH-I-NOOR) Ten co se loví pokaždé na Živitelce
- Pátek 2. května 2008 v 19:15® Sander
To all > už máte vytřené okouny, nebo je to tak opožděné jen u nás? Dnes asi z dvaceti okounů byla více jak polovina s plným bříškem.
- Pátek 2. května 2008 v 19:14® Sander
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 2.5.2008 | Revír: Malý, pstruhový
Žehlírna na mouchu, převážně okounů a tloušťů. Večer ještě plavačka, asi milionpět tlouštíků, až na jednoho vše do 30cm. Ten jeden byl na mou výbavu až moc velký, nedostal jsem ho.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. dubna 2008 ve 14:22® Sander
hecht > ještě aby ne…proč myslíš že jsem vás všechny popíchl?
Lepší počasí bych na ně nehledal.