Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 10. dubna 2008 ve 21:27® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
dam > letos mě nepředběhne nikdo, díky povozu, který jsem loni neměl, tam budu napáskovaný přesně v šest. Nic velkého nechytnu, ale aspoň zahájím tam, kde to mám odmala z této řeky nejradši, a pravděpodobně tam budu sám.
- Čtvrtek 10. dubna 2008 ve 20:58® Sander
dam > já si naopak myslím, že v tento den je velká šance na pěkného potočáka, jen to má jeden háček – musí tam být. U nás do jednoho nadjezí duháky necpou, je tam klídek, projdou tam v tento den max 4 lidi a toho se pokusím využít.
Jinak přeji pěknou dovolenou, odpočiň si a něco nalov
- Čtvrtek 10. dubna 2008 ve 20:45® Sander
Scanix > aha
mrchy čekal až všichni odtáhnou nad město na P co?
- Čtvrtek 10. dubna 2008 ve 20:42® Sander
Kazan > o upálení mi ani nemluv, asi 4× jsem trhal, z toho jednou mi uvízlo olůvko mezi kameny a fiška pokračovala vesele dál :o(
- Čtvrtek 10. dubna 2008 ve 20:35® Sander
Scanix > Peťo dnes jsem u nás občas vyndal skaláka – myslím že je čas.
Ve V. už by to mělo vařit.
- Čtvrtek 10. dubna 2008 ve 20:33® Sander
dam > toš se Ti nelíbí fišky český, krásný, sladkovodní??
- Čtvrtek 10. dubna 2008 ve 20:32® Sander
Kazan > no to je krásný. Ale 55 je 55, co si budem povídat
Já dnes sedl s fídrákem na nový flek, nestačil jsem se divit, kolik velkých tloušťů ji může obývat. Padesátka nepadla, ale u 4 ryb už jsem měl podezření. Je tam velice silný proud, některé fišky mi vymotaly i 20m…
- Čtvrtek 10. dubna 2008 ve 20:16® Sander
Kazan > byl jsi na těch tlouštích?
- Čtvrtek 10. dubna 2008 ve 20:09® Sander
Robur > transvestit(k)a slanošukavodná.
- Středa 9. dubna 2008 ve 21:27® Sander
Kazan > moc tomu nevěřím, tyhle ryby ubývaj dost rychle. O pár kusek k 60cm vím, ale ti padesátníci jsou u toho vždycky dřív
- Středa 9. dubna 2008 ve 21:11® Sander
Kazan > já na ně nenadávám, jen mi takovéhle lovy připadají dost stereotipní. Jsou to lovy těžké, a když už veme větší fiška, mám téměř jistotu, že přes 55 to nebude. A to mě štve, už z těch ryb okolo 50cm nemám takovou radost. Chtělo by to alespoň změnit rajón. Ale všechno nové je daleko.
- Středa 9. dubna 2008 ve 20:48® Sander
Kazan > safra ale koupit nějakou malou kapesní, vždy jen zaháknout podběrák a odečíst jeho hmotnost, to by nebylo marné. Jen by to chtělo přestat chytat ty prcanice okolo 50–54cm a začít mydlit větší. Jenže kde…?
Do těch 55cm je to v dnešní době asi maximum, zbytek jsou náhody, na které mohu čekat milion let.
- Středa 9. dubna 2008 ve 20:13® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuzeUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Středa 9. dubna 2008 ve 20:12® Sander
skwor > celkem bojovné fišky co? Nějaké tu máme na onom spodním toku řeky, o kterém jsem psal níže. Ale cílený lov by mě nebavil, a asi by ani nebyl možný.
- Středa 9. dubna 2008 ve 20:10® Sander
Kazan > nějaké údaje mám z dřívějška, ale velice málo a nepřesnou pružinovou váhou. Raději se orientuji na fotky, už bych to spolu s vážením na tom břehu moc protahoval. Navíc trošku lépe stavění tloušti jsou až na spodním toku naší řeky, kam jezdím velice málo, takže zde lovím jen ta proudová torpéda se středně nacpanými bříšky
- Středa 9. dubna 2008 ve 20:00® Sander
Kazan > prošel jsi testem, už jsem se bál, že by jsi odnesl trofejní hájenou fišku :o))) Jinak za údaj děkuji, tyhle hmotnosti mě celkem zajímají.
- Středa 9. dubna 2008 v 19:57® Sander
skwor > děkuji.
- Středa 9. dubna 2008 v 19:56® Sander
Kazan > nosíš k vodě váhu, nebo jsi vážil až doma?
- Středa 9. dubna 2008 v 19:50® Sander
Kazan > od této délky už tloušť začíná být zajímavý, gratuluji.
- Středa 9. dubna 2008 v 18:40® Sander
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 9.4.2008
Po delší době na tlouštích – esi jsem to ještě nezapomněl.
A zdá se že ne. Páďo padlo jak na feeder, tak na plavanou (50, 52). Z vody jsem vyndal sice jen 7 ryb, ale vše v nadstandartní velikosti od 45cm a výše.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.