Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 1. dubna 2008 v 18:02® Sander
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 1.4.2008
Dnes naposledy, už to maj za pár.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 31. března 2008 ve 20:45® Sander
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 31.3.2008
Tomuhle počasí jsem prostě neodolal. Ryby braly o 106, ven se podívalo 12 kapříků v kombinaci s několika slušnými jeseny. Asi 15 záběrů jsem sekl do prázdna, převázat háčky na větší jsem se ani omylem nedonutil
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. března 2008 ve 22:16® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Scanix > stačilo by se jen vrátit o krok zpět, klidně se stejnými pravidly, jaká jsou pro současná loga.
- Neděle 30. března 2008 ve 21:54® Sander
sus1 > já je mám jako univerzály na těžší položenou, nikdy jsem neměl za cíl je používat na lov kaprů, a natož velkých (kde bych je také vzal). Měly by mi posloužit v létě na hady, příležitostně na přehradu atp. Dnes jsem si jen chtěl vyzkoušet jak pracují.
- Neděle 30. března 2008 ve 21:41® Sander
skwor > budem kámoši, ale pod 0.25 či pletenku nepůjdu. Dnes jsem mimojiné odpálil i krmítko při náhozu, to se mi snad ještě nestalo.
- Neděle 30. března 2008 ve 20:41® Sander
sus1 > pokud chytáš i na pstruhovce, odkazuj se jako já na 16.4. V ten den přinesu tři bídné teskodravce, splním svou povinnost a je načas klid.
- Neděle 30. března 2008 ve 20:27® Sander
cercer1 > no, a to to mi jde. Předešlé logo bylo pěkné, decentní, prostě nesvítilo.
A ještě jednou upozorňuji, že nejde o mé fotky, ani o to, kdo jich tam posílá více či méně. Jako rovnocenný uživatel shlédnu fotky všech uživatelů posílajících fotky do Z lovu, a vidím obecně, že vpravo dole to prostě není ono… - Neděle 30. března 2008 v 19:54® Sander
regulus, cercer1 > oba obcházíte ten problém tak, že mu předejdete pomocí formátu – z toho jasně vyplývá, že vám logo také není moc sympatické – a proto myslím že je třeba změny.
- Neděle 30. března 2008 v 19:45® Sander
- Diskuze: Přívlač a dravci
hecht > vyřešils vláčák?
- Neděle 30. března 2008 v 18:17® Sander
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 30.3.2008
Bralo to hezky, ale ruce byly levé. Ven se podívalo 6 kaprů a jeden bolen okolo 45cm, kolega 2 kapry. 3 ryby jsem urval při záseku – zkouška nových prutů nedopadla nijak valně, použití 0.18 vlasce je zřejmě málo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. března 2008 v 18:13® Sander
regulus > dobře, ale byl bych pro zvýšení hranice, od které se začne logo zobrazovat. Fotky zmenšuji na 600×450, větší nikdy neposílám. Přesto si nemyslím, že bych měl fotky zmenšovat ještě více, takový konečný formát je mi sympatický i pro domácí účely.
- Sobota 29. března 2008 ve 21:47® Sander
- Diskuze: Domácí výroba woblerů
sidonius > bacha na leta balzy, musíš je mít vodorovně – tedy přesně naopak, než je u tvé poslední fotky.
- Sobota 29. března 2008 ve 20:43® Sander
skwor > nesjspíše těch padesátek mohlo být víc, o dvě těžké ryby jsem přišel ve vázkách. Ale na takových místech, kde jsem to i čekal. Tloušť je hajzl, zná svůj domov a ví přesně kam zajet. Emma tam naházela spoustu větví…
- Sobota 29. března 2008 ve 20:11® Sander
skwor > dík, dneska to šlo. Ale sekal jsem až když šel prut do vody, protože ten uragán si s tím dělal co chtěl. Jinak Red vypadá mnohem líp
- Sobota 29. března 2008 v 17:51® Sander
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 29.3.2008
Z asi dvaceti vyfídrovaných tloušťů přes 40cm byla největší fiška 51cm dlouhá, k tomu se povedlo ulovit peán a malou Rapalku
Až na ten vítr dobrý
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 28. března 2008 v 18:22® Sander
HaD > děkuji, ale promysli to, třeba jsem jediný, komu se takto výrazná ikona nelíbí…
- Pátek 28. března 2008 v 15:13® Sander
rarach > nejde o mé fotky, kazí to úplně všechny, ty přebarvenej…
- Čtvrtek 27. března 2008 ve 21:35® Sander
Salmo > mě zlobili občas také – ale včera jsem nafasoval dobrý drátek, takže by to mělo sedět i po případném nárazu.
- Čtvrtek 27. března 2008 ve 21:01® Sander
gomz > proč bych pak měl něco brousit? 3 vrstvy po 24 hodinách a je hotový.
- Čtvrtek 27. března 2008 ve 20:58® Sander
A další kámoš. Tihle jsou fakt nejjednodušší… :o))