Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 27. března 2008 ve 20:50® Sander
- Diskuze: Domácí výroba woblerů
gomz > oči jsou k tělu přilepeny kanagomem. Žádnou změnu na tvaru polyše jsem nezaregistroval. Po přelakování také vše ok.
A co se týče povrchu – používám lodní lak, nikdy nebude tak tvrdý jak bych si představoval, nicméně sezonu by vobler tohoto typu měl vydržet. A když ne, nechá se snadno opravit, nebo vyhodit. Za necelé dvě hodiny může být hotov jeho další nástupce. - Čtvrtek 27. března 2008 ve 20:16® Sander
gomz > předpokládám že nic. Tyhle očička dělám poprvé, tenhle vobler je už pod jednou vrstvou laku, tzn. takhle už to zůstane.
- Čtvrtek 27. března 2008 v 19:54® Sander
gomz > ano, jsou to 3D odstřižky z polystyrenové kuličky :o)))) Ani nevím jak se to bude chovat ve vodě, zítra vyzkouším.
- Čtvrtek 27. března 2008 v 19:38® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
HaD > jukni do Z lovu – nemyslíš že by bylo lepší znak Chytej udělat malinko nenápadnější?
- Čtvrtek 27. března 2008 v 19:35® Sander
sidonius > tohoto jsem dodělal před chvílí, potřebuji jen pár redskinů na duháky, takže věř, že ze dvou kusů to jde. Je tam vidět i dělící rovina, není ještě nalakován.
- Čtvrtek 27. března 2008 v 18:55® Sander
gomz > hezké korpusy na splávky :o)
- Středa 26. března 2008 v 17:06® Sander
- Diskuze: Přívlač a dravci
skwor > no snad máš na co
Ale asi to dělá ta fotka…
- Úterý 25. března 2008 ve 20:59® Sander
Salmo > moje řeč. Dneska jsem je zajel vyzkoušet, je to nádhera, když je doladíš k dokonalému chodu…
- Úterý 25. března 2008 v 18:41® Sander
skwor > tak vše nej
A ať ta VSka chodí!
- Úterý 25. března 2008 v 17:14® Sander
Petrsvk > doporučuji dvacítku.
- Pondělí 24. března 2008 ve 21:00® Sander
Pro pobavení
- Pondělí 24. března 2008 ve 20:09® Sander
aspius > dík. Pokud nám to David schválí, pošlu tu prostřední. Zbytek jsou dost obyčejné fotky.
- Pondělí 24. března 2008 v 19:11® Sander
skwor > ještě aby to nestačilo…
Dík.
- Pondělí 24. března 2008 v 19:03® Sander
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 24.3.2008 | Způsob lovu: Feeder
Feeder velice překvapil. I když je mi zle, vydržel jsem u vody přes hodinu a půl a vyndal 12 krásných tloušťů. Největší fiška nejspíše atakovala padesátku, odhad 50–51cm, neměřena. Břeh byl dost strmý a zarostlý, ryby jsem pouštěl hned ve vodě. Drát se na pole s podběrákem za účelem focení a měření se mi nechtělo, navíc by ty fotky byly jistě opět hrozné. Zvolil jsem tedy změnu, a fišky fotil ve vodě.
Počasí opět nezklamalo, vítr, zima…vlastně pokračuje to, co začalo už v říjnu. Máme to v Čechách zku.vené podnebí, grr!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. března 2008 ve 20:13® Sander
Kazan > takové boloňky mi nesmí přes práh. Sáhl bych raději po kvalitě, a ta už se bohužel musí zaplatit.
- Neděle 23. března 2008 ve 20:07® Sander
Kazan > při platech, jaké momentálně pobírám, si ji budu moci dovolit tak v roce 2056
- Neděle 23. března 2008 v 19:53® Sander
skwor > samozřejmě…
- Neděle 23. března 2008 v 19:49® Sander
Kazan > na pstruhovce jsem chytal s třímetrem běžně, na pár místech to jinak nešlo. Teď už je řeka tak zregulovaná, že bych občas potřeboval delší prut než 4.50m.
- Neděle 23. března 2008 v 19:41® Sander
- Diskuze: Muškaření
U nás stále polojasno, nevypadá to, že by mělo v brzké době něco spadnout.
- Neděle 23. března 2008 v 19:40® Sander
Kazan > záleží na prostupnosti břehů. U nás je opravdu zarostlá jen mizivá část řeky, takže třímetr bych nepoužil. Je to opravdu rozdíl nechat splávek zajet přes 60m daleko (někdy je to nutné) a v této vzdálenosti sekat třímetrem či 4.50.