Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Úterý 11. března 2008 v 15:18® Sander
Sander

hajan > tak do budoucna hodně zdravíčka! Gratuluji.:-)

Tomash > dík moc.

Pondělí 10. března 2008 ve 21:59® Sander
Sander

skwor > kdepak, musíš přitvrdit :-D www.colmic.cz

Pondělí 10. března 2008 ve 21:41® Sander
Sander

skwor > jinak Artax byla trefa do černého. Nevím proč, dnes jsem se zničeho nic při zdolávání v silném proudu koukl na akci proutku a řekl jsem si, kurva, to je úplně ono…

Pondělí 10. března 2008 ve 21:26® Sander
Sander

Kazan > třeba já byl na tomto úseku víceméně poprvé. Takže neznalost revíru nemusí být vždy na škodu věci. Jinak voda už je v normálu, po velké vodě nádherně průzračná, lezl jsem za těmi tloušti skoro po kolenou aby mě neviděli :-D

Pondělí 10. března 2008 ve 21:18® Sander
Sander

Kazan > těžce vydřený. Takových ryb tu není mnoho, a v křišťálově čisté vodě, kde se střídá tůň s dvoumetrovou vodou a silným vracákem, který vynáší montáže vesele k hladině, úseky s totálně zarostlým břehem neumožňující pohyb natož nához…prostě dnes jsem improvizoval tak dlouho, až jsem naladil tu správnou notu. Je to dobrá škola. Dnes už vím, že na vodách s hojností velkých tloušťů je dokáži přelstít.

Pondělí 10. března 2008 ve 21:11® Sander
Sander

Kazan > znáš to, když je štěstí unavené…

Pondělí 10. března 2008 ve 21:09® Sander
Sander

tomchamik > dík, ale dneska je to hrůza :-'

Pondělí 10. března 2008 ve 21:06® Sander
Sander

skwor > dík moc. Mohl jsem vyndat možná osobák, ale osud tomu chtěl opět jinak.

Pondělí 10. března 2008 ve 21:05® Sander
Sander

HaD > není kde, spletl jsem si při pokusu o ulovení této ryby kraj či co :-( Uvidíme na pstruhovce. Na MP je to ztráta času, hledání jehly v kupce sena. Prostě už nejsou…

Pondělí 10. března 2008 ve 20:58® Sander
Sander

dam > to já si v práci udělám svoje a ve tři můžu mít nahozeno :-D

Pondělí 10. března 2008 ve 20:50® Sander
Sander

dam > tedy až na ty fotky. To je hrůza. Ale vzhledem k podmínkám to lépe nešlo, a kdyby přecejen ano, tak se mi nechtělo trápit fišky hledáním dobrého místa…

Pondělí 10. března 2008 ve 20:47® Sander
Sander

dam > děkuji, dnes to byla nádhera.

Pondělí 10. března 2008 ve 20:42® Sander
Sander
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 10.3.2008 | Způsob lovu: Plavaná

Na trošku vzdálenější, ale přesto ještě domácí vodě jsem našel krásná místa pro říční plavanou, kamaráda jsem nechal žehlit kapry a šel kousek proti proudu. Stručně – ven se podívalo 8 tloušťů od 44 do 52cm, nic menšího, nic většího. Jedna ryba mi zajela po asi deseti metrech do padlého stromu – pokud to byl tloušť, ušetřím si sprosté komentáře, ty mohly slyšet pouze přítomné srny a dál to šířit nehodlám. Takovou rybu už možná letošní rok na prutě mít nebudu. Byla to opravdu divočina. Někdy nešlo projít po břehu ani se složenou mačkou. Poslední tloušť mi při podebírání ze strmého břehu, ačkoli to není na fotce vidět, poslal podběrák do věčných lovišť. Nechť je mu sliz lehký! Kamarád dopadl také úspěšně. Kapři brali do dvou minut po náhozu…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16891.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16892.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16893.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 9. března 2008 ve 21:32® Sander
    Sander

skwor > na přívlač pak koupím awu ve třicítce, čtyřicítka je velká.

Neděle 9. března 2008 v 19:32® Sander
    Sander

skwor > dopytle, anebo Sportery… :-D

Neděle 9. března 2008 v 19:17® Sander
    Sander

skwor > dobrá rada – vem si jen páďo, víc ne! :-D

Neděle 9. března 2008 v 19:11® Sander
    Sander

skwor > nemusím, vemu tedy tu Awa-shimu.:o)

Neděle 9. března 2008 v 19:08® Sander
    Sander

skwor > no to mě podrž, teď tam napsali že je vyprodáno :-(

Neděle 9. března 2008 v 19:06® Sander
    Sander

skwor > mačka je mačka…:-) Jinak zkrácení Damáci jsou doma, teď už jen ty navijáky. Asi to bude nakonec tenhle typ ve 40. www.rybashop.cz Stačí, nepotřebuji navijáky jako kráva :-)

Neděle 9. března 2008 v 17:36® Sander
    Sander

Scanix > viz poslední věta v „Z lovu“ – to jsi opravdu nevěděl?:-D Já Ti to říkám pořád, a to jsem tam byl na fiškách všehovšudy 4×.:-)