Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 9. března 2008 v 17:34® Sander
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 9.3.2008
Ráno kapři, cejni, proudníci a plotice, odpoledne plavačka v proudu – hezkej den, bralo to na všechny použité způsoby lovu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. března 2008 v 8:41® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
dvorak > takhle to ale nejde… Udělat něco staršímu člověku je pitomost, a to nejen z důvodu úcty ke starším, ale především kvůli tomu, že může být neurčitého zdravotního stavu, už se nezvedne a máš na krku ublížení na zdraví.
- Neděle 9. března 2008 v 8:27® Sander
- Diskuze: Přívlač a dravci
hecht > to je sice pravda, ale na to mé pstruhaření zlato nepotřebuji. Raději asi budu investovat do mušáku, ale to je výhledově o 2–3 výplaty dál, možná 4
- Sobota 8. března 2008 ve 20:03® Sander
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 8.3.2008
Dnes to bylo jen o malých kapřiskách. Pěknej den i večer, západ sumce jakbysmet
Pacco > veliká gratulace.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 8. března 2008 v 19:41® Sander
dam > to možná ano, ale za 1450? 10 oček a pevné pouzdro k tomu? Nějak podezřelé, na to mám slabost
- Sobota 8. března 2008 v 19:30® Sander
dam > chtělo by to v téhle gramáži 2.70m
- Sobota 8. března 2008 v 19:13® Sander
skwor > počkej já myslel že jsi si ho dneska přivezl? Asi jsem špatně četl
- Sobota 8. března 2008 v 19:01® Sander
skwor > s 10 očky je 142g ještě v normě podle mého soudu. Kdyby padal na čumák, snadno by se dovážil. Beztak ho vemu…
- Sobota 8. března 2008 v 18:55® Sander
skwor > materiál nebo tvar oček?
- Sobota 8. března 2008 v 18:29® Sander
- Sobota 8. března 2008 v 18:27® Sander
skwor > nesetkal jsi se někdy s tímto klackem? Vypadá dost dobře, cena porfektní, na pstruhy by se mohl šiknout. www.awa-shima.cz Pevné transportní pouzdro v ceně. Ty jo a 10 oček
- Sobota 8. března 2008 ve 13:22® Sander
hecht > na takovéhle pochybné existence mám averzi. Nemusí to být jen důchodci, ale většinou je to pravidlo. Včera jeden dříve narozený krypl zasekl kapříka, vytáhl po vlasci asi 2m za křeslo, vyrval mu hák a teď se podrž! Napřáhl nohu, a ten chudák kapřík letěl spoza křesla dobré 3m vzduchem, než sebou praštil o hladinu. To už jsem zase psychicky nevydržel já, dědek dostal kázaní o etice, řekl mi na to své a ve zlém jsme se rozešli. Poslední dobou mám nutkání optat se co obsahuje zkouška na RS, tento statut si vyřídit a s takovými lidmi udělat rychlý a nemilosrdný proces…
Z toho plyne, že to co jsi tu napsal mě nikterak nepřekvapuje a je smutné, že je to tak asi všude.
- Sobota 8. března 2008 ve 13:13® Sander
skwor > na ty účely stačí bohatě…
- Sobota 8. března 2008 ve 13:04® Sander
skwor > jo tenhle…ten znám, na 2.5cm Hornety jsem neměl v ruce lepší klacík
- Sobota 8. března 2008 ve 13:00® Sander
skwor > hoď link, co je to zač
- Pátek 7. března 2008 v 15:20® Sander
hecht > neboj, plavaná teď poslední dobou téměř nešla realizovat, navíc jsem se nechal unést mydlením kaprů, takže vše má svůj čas. Voda už se blíží k normálu, už během víkendu něco možná zkusím.
- Pátek 7. března 2008 v 15:16® Sander
hecht > neboj, plavaná teď poslední dobou téměř nešla realizovat, navíc jsem se nechal unést mydlením kaprů, takže vše má svůj čas. Voda už se blíží k normálu, už během víkendu něco možná zkusím.
- Čtvrtek 6. března 2008 ve 22:16® Sander
skwor > letos budu mydlit tlouště na položenou, období lovu se posunuje na dobu zrání třešní. S plavačkou už je to přemlouvání padesátek nějaká nuda
Opravdu věřím, že po zakrmení ovocem na dobrém místě by mohlo nějakou tu větší rybu obelstít.
- Čtvrtek 6. března 2008 ve 22:12® Sander
Jj, už jsem ve věku, kdy je pohodlí to hlavní, pak teprve kouzlení s klacky
- Čtvrtek 6. března 2008 v 19:48® Sander
Jsem se dal asi definitivně na bobkařinu nebo co
To je asi už věkem…