Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 5. března 2008 ve 22:41® Sander
- Diskuze: Přívlač a dravci
dam > nekoukals dovnitř? Nějak mě nenapadá, co by tam mohlo vydávat nějaké zvuky. Možná ložiska, nevím. Tedy pokud to chrčení není brzda v záběru
- Středa 5. března 2008 ve 22:36® Sander
dam > chrčí…to víš, kdo maže, ten jede, a ostatním chrčí
- Středa 5. března 2008 ve 22:35® Sander
skwor > my jezdili jako klucí na Letnou na akvaristické soutěže, vždy kolem konce března, jsme se tam pokaždý vyblbli jak malí. Podle toho také ráno dopadaly výsledky znalostí
- Středa 5. března 2008 ve 22:33® Sander
- Diskuze: Muškaření
Safra, nečetl jsem změny, v JČ se nic nemění? Tedy lipan 40 a potok na V 45? Doufám že to zůstalo, i když ten potočák na ostatních revírech, 25cm, je nehorázná krávovina.
- Středa 5. března 2008 ve 22:31® Sander
skwor > běž radši na Matějsou
- Středa 5. března 2008 ve 22:28® Sander
skwor > je libo ještě více přesvědčující foto?
- Středa 5. března 2008 ve 22:27® Sander
dam > mě na mačce za dva roky prakticky nezměnilo chod. Ale ne na vláčce, mám ho na staré máčovce.
- Středa 5. března 2008 ve 22:24® Sander
skwor >no helehele, ESO PESO!!
- Středa 5. března 2008 ve 22:23® Sander
dam > není počasí, a ani voda
- Středa 5. března 2008 ve 22:18® Sander
skwor > já bych šel do Abu
- Středa 5. března 2008 v 18:36® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
aspius > pevně v to doufám
- Středa 5. března 2008 v 18:35® Sander
skwor > přemýšlel jsem o tom, ale tři kusy bych z výplaty zaměstnance ve zkušební době nezvládl :o) Dost na tom, že dám zítra na poště dalších 2500, + co nejdříve téměř 3000 za tyhle dva kousky
Snad příští měsíc
- Středa 5. března 2008 v 15:20® Sander
hecht > vypadá to na tento kousek, ten první je jen ve 30, 60,70 nebo tak nějak, chci okolo 40+
- Úterý 4. března 2008 v 19:37® Sander
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 4.3.2008
Se vrátila zima nebo co… Snižuje se počet a velikost ryb, i razance záběrů. Voda je opět ledová a stále zhruba o metr vyšší. Dnes pouhé 2 kusy kapra, 4 neseklé záběry a spousta opatrných ochutnávaček.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 4. března 2008 v 19:34® Sander
- Diskuze: Plavaná
pepos.93 > zadej si do vyhledávače třeba „internetová prodejna rybářských potřeb“ a můžeš vesele vybírat. Pak dej vědět, třeba ti k němu někdo dá recenzi.
- Úterý 4. března 2008 v 19:16® Sander
- Diskuze: Plavaná
pepos.93 > ani jeden. Jdi do přední brzdy.
- Pondělí 3. března 2008 ve 22:34® Sander
skwor > skoro jako Red
- Pondělí 3. března 2008 ve 22:31® Sander
skwor > typ č.2 www.awa-shima.cz
- Pondělí 3. března 2008 ve 22:28® Sander
skwor > www.awa-shima.cz
- Pondělí 3. března 2008 ve 22:20® Sander
thomski > v téhle zimě kýbl za okno. Malá vrstva písku, hlína 3cm, noviny, hlína 3cm, noviny…a na poslední vrstvu hlíny mech. A poprdeli.
V létě je to horší. Do kýblů dávám méně obyvatel a mám na zahradě vyhloubenou ve vlhkém zarostlém koutku díru o průměru kýblů – asi metr hlubokou. Vejdou se tam 3 kýble na sebe, je tam chlad a rousnice si velebí i ve vedrech. Řešení je také vzít lano, přivázat do studně tak, aby se kýbl dnem lehce dotýkal hladiny. Je to mnohem lepší než jáma, ale je to nepraktické co se týče manipulace. K dokonalosti jsem to nedovedl