Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pátek 29. února 2008 v 17:42® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Kazan > to sice nemusím, ale pro mě je větší výzva tu fišku dostat u nás, je jich tu sice málo, ale aspoň mě to donutí přemýšlet.
Jinak na kolo jsou dobré vzpomínky. Nejdelší cestu jsem avsolvoval za pár hodin z Pasova do Lince (2×), což je asi 120km. Na fišku po jč těch kilometrů bylo nespočet…
- Pátek 29. února 2008 v 17:29® Sander
skwor > ty jo to už je celkem štreka
- Pátek 29. února 2008 v 17:26® Sander
Kazan > aha, Labe… Každopádně gratuluji, takovou fišku zde nepotkám.
- Pátek 29. února 2008 v 17:22® Sander
Kazan > sakra, co to je? Temelíňák ne?
- Pátek 29. února 2008 v 17:05® Sander
Kazan > mělo tam být –20°C
- Pátek 29. února 2008 v 17:05® Sander
CeP > zkus to se dvěma či třema fotkama najednou, již delší dobu mi to nebralo 2ks 600×450, v jednom případě ani tu jedinou. Nevím, v čem je chyba.
- Pátek 29. února 2008 v 17:02® Sander
Kazan > fakt jo? To se mi nějak nezdá, když před dvanácti dny bylo v noci i °C, to je nějaké moc rychlé.
- Pátek 29. února 2008 v 15:19® Sander
Rybářské plány na víkend jsou asi jasné…
www.novinky.cz
- Čtvrtek 28. února 2008 ve 21:04® Sander
skwor > kam se sere ohýbací špička na ujíždějící předšpičáky…
- Čtvrtek 28. února 2008 v 19:51® Sander
- Diskuze: Z lovuUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Čtvrtek 28. února 2008 v 19:50® Sander
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 28.2.2008
Dnes jsem opět zajel na řeku na kapřiska, scénář byl podobný jako v pondělí, jen časově mi to trochu nevyšlo. Kapři brali téměř hned po náhozu. Za hodinu a půl jsem vyndal 17ks kapra, největší se pohybovali okolo padesátky, nejmenší okolo 35. Dva jsem tam nechal i s háčkem a zhruba 10 ryb nesekl. Zajímavé je, že nebyly přítomny plotice, cejni a jim podobné fišky. Ovšem zhruba 25kg puštěného kapra mi to vynahradilo…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 27. února 2008 v 15:25® Sander
hecht > máš recht
- Úterý 26. února 2008 v 15:29® Sander
hecht > teď jsem našel v báglu ten Tvůj splávek, takže někdy příště se o něj hlas
- Úterý 26. února 2008 v 15:14® Sander
hecht > po práci, takže za chviličku repete :o)))))
- Pondělí 25. února 2008 ve 21:27® Sander
skwor > zítra opět po práci na to samé místo, ale tentokráte s fídrákem
Teď jsem přivezl 20kg šrotu, tak bude i čím krmit, i když konkrétně tam kde jsme mydlili dnes to není třeba.
- Pondělí 25. února 2008 ve 21:25® Sander
skwor > kdepak, ale při tom všem honění fišek s mačkou v ruce je třeba si občas zajít posedět.
- Pondělí 25. února 2008 ve 21:12® Sander
- Diskuze: Z lovuUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 25. února 2008 ve 21:11® Sander
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 25.2.2008
Alespoň jednou do roka využiji toho, že jsou ryby opravdu při chuti a užívám si jich plnými doušky. A zrovna takový den byl dnes. Stačilo vypadnout mimo vychytané městské revíry…
S kolegou jsme na řece narazili na kapry, a to v dost brutální hustotě, hmotnost úlovku bych tipl možná okolo 40kg. Dost často byly ze čtyř prutů tři současně v akci, takže občas docházelo k humorným situacím při zdolávání s prutem mezi nohama atd. (proto i 3ks na jedné fotce)
S rybami jsme zacházeli šetrně a doufám, že se propříště poučí a nepodlehnou své žravosti tak snadno. Igelitky místních jsou bohužel bezedné, jak jsme se dnes přesvědčili…Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. února 2008 ve 21:34® Sander
skwor > podle mého soudu, jak je vidíš, je to sranda. Takové fleky tu byly ještě nedávno také, ale dnes už je to minulost.
- Neděle 24. února 2008 ve 21:28® Sander
skwor > noo, tak to jsi si nasadil laťku, z mého pohledu je to mnohem těžší, než vyžehlit tlouště 50+. Ale pokud tam ty parmy máte nahusto, tak proč ne