Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 24. února 2008 ve 21:24® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
dam > paráda
skwor > pokud jsi byl na stejném místě jako včera, dalo by se to předpokládat, jinak je to docela podpásovka od těch tloušťů
- Neděle 24. února 2008 ve 21:21® Sander
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 24.2.2008
Dnes jsem díky kolegovi s nickem hecht poznal novou vodu, a můžu říct, že byla překrásná. Ryby byly celkem aktivní, mezi úlovky bylo i několik tloušťů přes 40 (44 max), což je podle mého soudu na tuto vodu dost slušné. Ovšem vyfotit zde ve vodě nějaký úlovek, to je zhola nemožné
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. února 2008 ve 20:26® Sander
skwor > tak jak dneska?
- Neděle 24. února 2008 ve 12:01® Sander
- Diskuze: Přívlač a dravci
Klon > na kapráky ano, nikoli na kaprařinu. Jsou to 2,5lb klacky, takže žádný těžký kalibr, a budu je používat k trošku těžší položené na řekách, převážně v noci. Nepotřebuji spešl kaprové navijáky, pro mě by to byla škoda peněz, kterých mám neustálý nedostatek
- Neděle 24. února 2008 v 11:40® Sander
Klon > mám Patriota, což bude asi dost podobné. Má také kratší kličku, ale nevidím to jako problém.
- Neděle 24. února 2008 v 11:39® Sander
pif > to bylo napsáno zcela cíleně, abych se ujistit, že tu nejsem přes češtinu sám.
- Neděle 24. února 2008 v 10:23® Sander
VODA > není to náročné. Náročné může být leda neustálé shánění živé potravy.
- Neděle 24. února 2008 v 9:26® Sander
regulus > fuj, když jsi představím, že jsem tyhle všechny potvory dřív pěstoval, lezly mi nejen po rukou, ale i po stropě, tak musím konstatovat: Zlatý fišky!!
A bacha, kynologie s tvrdým
- Sobota 23. února 2008 ve 22:09® Sander
skwor > rozhodl jsem se pro bait, protože je to dobrý pomocník když rozkládám a skládám prut, o odskočení za křoví během lovu ani nemluvě
- Sobota 23. února 2008 ve 22:00® Sander
skwor > tak změna, jdu do těchto okum. Půjdou na ty kapráky, původně jsem chtěl dát Abučka na kapráky a na vláčku koupit ty Dragony, ale udělám to takto. Hned po březnové výplatě :o) Za 1300,– kus.
- Sobota 23. února 2008 ve 20:26® Sander
Kurva, jedinou fotku, 600×450, to ve Z lovu nevzalo… Divný.
- Sobota 23. února 2008 ve 20:25® Sander
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 23.2.2008
Tloušťobijcům gratuluji, krásné ryby. Se mnou to dnes cuklo, dostal jsem potřebu vidět lítající předšpičáky, takže jsem se rozvalil v křesílku a mydlil cokoli, co rádo rohlík. To je celá řada „bílé ryby“ a kapra. A byla toho spousta od všeho. Večer jsem zůstal u vody sám. Uklidnil se vítr, větší pohodu jsem nemohl zažít. To bylo přesně to, co jsem potřeboval. Krásnej den.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 23. února 2008 ve 20:02® Sander
skwor > ne.
- Sobota 23. února 2008 v 19:39® Sander
skwor > gratulejšn, a jen tak dále
- Sobota 23. února 2008 v 16:10® Sander
skwor > to není zas tak zlý, beztak si dva koupím.
- Sobota 23. února 2008 ve 13:30® Sander
skwor > kolik koštuje ten Dragon?
- Sobota 23. února 2008 ve 13:30® Sander
dvorak > u nás určitě víc. Vsaďme se!
- Sobota 23. února 2008 ve 12:54® Sander
cormaxx > pěkné, ale co s tím? Převést do Surfcamu, udělat NC kód a obrobit? No, nevím, co by z té frézky vylezlo
- Pátek 22. února 2008 ve 21:36® Sander
skwor > brrr, ještě teď nevím do čeho si utřít ruce.:o)
- Pátek 22. února 2008 ve 21:32® Sander
Nejvíc brali slintoši, to bylo hrozný…