Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pátek 22. února 2008 ve 21:31® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
skwor > kdepak, zapích jsem sice vidličky, ale sloužily pro podpěru maček. Jen jsem seděl a přehazoval splávky, chvilkama to bralo hned po náhozu. A bez krmení.
- Pátek 22. února 2008 ve 21:23® Sander
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 22.2.2008
Necelá hodinka na fiškách, uloveno 10 druhů ryb. (Cejn, cejnek, plotice, ouklej, bolen, perlín, jesen, proudník, tloušť a téměř za tmy malý kapřík) Nebo 11? Posuďte sami.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 21. února 2008 ve 21:23® Sander
Bíglové jsou hezcí, nejen když stojí nohama na zemi
Ale povahově to tak valné není.
- Čtvrtek 21. února 2008 ve 21:17® Sander
cormaxx > bohužel
- Čtvrtek 21. února 2008 ve 21:13® Sander
jarryn21 > tihle psi s takovým tím labradorským čumákem jsou pořád štěňata… Téhle bude za dva měsíce také šest, a dost často se mi stává, že se lidé ptají, jak velkej tenhle pes bude až vyroste z toho štěněte
- Středa 20. února 2008 ve 21:19® Sander
- Diskuze: Kaprařina
7 kusů do 40cm, svazovka. Místy byly vidět zbytky ledu.
- Středa 20. února 2008 v 17:37® Sander
skwor > už jsem si to prožil také. Pejsek se vzdálil asi 100m prohnat zajíčka, padly tři rány a po psovi i myslivci se slahla zem. Byl ještě štěně… Jsem myslivec také, chápu, že tohle by se dít nemělo, ale také vím, že na lovecké plemeno, ještě ke všemu menšího vzrůstu, se střílet prostě nesmí.
- Středa 20. února 2008 v 17:31® Sander
skwor > aaa, tak to Tě lituji. Tohoto dne se bojím také. Zatím je nám pět a půl. 17 let je úctyhodný věk.
- Středa 20. února 2008 v 16:36® Sander
skwor > až na těch 10cm+ vzadu na rukojeti akce very gut! Lehkej, slabej, co chci víc.
- Středa 20. února 2008 v 16:31® Sander
skwor > a je to doma!
- Úterý 19. února 2008 ve 21:58® Sander
skwor > zapomněl jsi zaklepat, pamatuj, že je těsně za půlkou února, ještě může být měsíc sníh!!
Fuj, hrozná představa.
- Úterý 19. února 2008 ve 21:52® Sander
skwor > já už také nevím jak vypadá záběr. A to při použití jakékoliv metody. Holt zima byla krutá a dlouhá!
- Úterý 19. února 2008 ve 21:49® Sander
skwor > počasí nádhera, při deseti stupních už možná sundám páté ponožky a rukavice si nechám jen v kapse
- Úterý 19. února 2008 v 19:24® Sander
skwor > zítra ty klacky jistí Písek. Možná kvůli tomu uteču i dřív z práce
- Úterý 19. února 2008 v 16:03® Sander
- Diskuze: Plavaná
HaD > v zimě šoustám po proudu řeky.
- Úterý 19. února 2008 v 15:43® Sander
- Diskuze: Muškaření
Kryplové ty lidi… Při faktu, že se tohle děje téměř všude, je mi na blití!
- Pondělí 18. února 2008 v 17:20® Sander
skwor > kapráky neměly… Prý je ale zítra přivezou, takže během týdne bych je mohl mít v ruce. Uvidím, blank, který mi prodejce ukazoval, který má být shodný s tím na těch co chci, se mi moc nelíbil. Ovšem důležité bude to, kolik snese.
- Pondělí 18. února 2008 v 16:46® Sander
hecht > co mám proti zimě? Po dnešku už nic, a vzhedem k předpovědi už má tento (třičtvrtě)rok asi vybráno
Tady ryby budou, je to jen asi o 100m výš od fleku, kde jsem loni v letní noci asi čtvrt hodiny bojoval s tou bigfiškou.
A hadi brali o těch 100m níže i za slunného dne, a nebyly to náhodné úlovky, chvilkama brali jak plotice. Ovšem velikost do 55. - Neděle 17. února 2008 ve 21:14® Sander
skwor > deku? Byls někdy u moře?
- Neděle 17. února 2008 ve 21:05® Sander
skwor >
Já bych do toho nešel, ten písek je strašně jemnej, stačil by špatný pohyb nebo poryv větru a mohl by se zadřít píst