Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 17. února 2008 ve 20:47® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuzeUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Neděle 17. února 2008 ve 20:45® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Oni mají mrazivé dny i své klady. Prošel jsem si, jentak bez prutu, známé i neznámé fleky, a narazil jsem v téměř neprostupné divočině na toto čistě hadové místo. Už aby bylo léto, tady se budem o půlnoci bát i ve dvou
Dříve mi to uniklo asi proto, že to byla jen mělká zátočinka, ale dnes je tam díky velké vodě přes půl metru vysoká pláž. Perfektní i na spaní..
- Sobota 16. února 2008 v 19:35® Sander
strejda > toho se osobně nebojím, v takovém mrazu se držím od prutů v uctivé vzdálenosti, kdyby to se mnou náhodou škublo, abych je neměl poruce
Vlaštovka > jj, přiletí vlaštovky a začne jaro!
- Sobota 16. února 2008 v 18:14® Sander
Že by poslední škyt té letošní zku.vené zimy? www.novinky.cz
- Pátek 15. února 2008 ve 21:33® Sander
skwor > a když ne, koupím jiný, no ni?
- Pátek 15. února 2008 ve 21:30® Sander
skwor > no to už nebude reklamace možná. Riskl jsem to u Artaxe (dovažování) a musím zaklepat že je vše ok. Jinak při délce 3,60m a sedmi dílech mi vychází transportní délka zhruba 52cm, dejme tomu 60cm, a na netu uvádějí 79cm. To bude určo ten zadek navíc.
- Pátek 15. února 2008 ve 21:22® Sander
skwor > byl by pro mé účely nepraktický.
- Pátek 15. února 2008 ve 21:22® Sander
skwor > spíš mi štve ta dlouhá rukojeť, prut bude při záseku moc přilepenej ve vidličkách. Ale jak jsem psal, když tam bude třeba jen 5cm vůle, jde to pomocí pilky dolu
- Pátek 15. února 2008 ve 21:19® Sander
skwor > no když tam tohle napsali, bude nejspíše tenčí než vodovodní roura, ale uvidíme. Moc si od teleskopu, co se štíhlosti blanku týče, neslibuji.
- Pátek 15. února 2008 ve 21:11® Sander
skwor > u těch DAMáků mi imponuje jedna věta: „blank je nádherně tenký“. A to je přesně to co by se mi líbilo…
- Pátek 15. února 2008 ve 21:07® Sander
skwor > hmm, hrozný klacky
Ba ne, vzhled hroznej, ale akce může překvapit. Uvidím v pondělí, zda pořídím či nikoli.
- Pátek 15. února 2008 v 17:13® Sander
osprey > vybrané je mám zatím jen vizuálně. Budou mi sloužit na trošku těžší položenou, než jsem praktikoval doposud. Už mě ty noční lovy s těmi krátkými pruty nějak nebavily, od letoška to nenechám náhodě a na dlouhé přetahování s velkou rybou chci být připraven. Loni jsem to podcenil a přišel asi o nejtěžší rybu, kterou jsem měl doposud na prutě.
Vylež se, příští týden se má oteplovat, tak ať Ti tam fišky nezvlčí. Ahoj.
- Pátek 15. února 2008 v 16:59® Sander
Vlaštovka > nevyhládnou. Zpomalí se jim metabolismus a začnou přijímat potravu dle své potřeby. Až se zvýší po oteplení vody apetit, vyhladověním ze zimy to nebude.
- Pátek 15. února 2008 v 16:58® Sander
osprey > tento víkend fišky vynechám. Pondělí služební cesta, při níž si v Písku vyhlédnu nové dva klacky a popřípadě koupím, a fišky nechám dle počasí asi až na víkend příští. Už to není jako loni. Škola byla sranda, teď už je to časově náročnější.
- Pátek 15. února 2008 v 15:53® Sander
No to snad ne! On už zase padá…
- Čtvrtek 14. února 2008 ve 20:57® Sander
- Diskuze: Rybaření na dírkách
Jen se nebojte, přituhne. Se těšim až půjdu zítra do práce, to abych si vzal alespoň čtveroje rukavice
- Čtvrtek 14. února 2008 ve 20:44® Sander
- Diskuze: Rybaření na dírkách
cormoran > moje řeč, navíc kdo chce, může si na příslušných místech dírek užít až až i přes léto
- Čtvrtek 14. února 2008 v 18:32® Sander
- Diskuze: Přívlač a dravci
Kazan > jo jo, holt jim tam dáváš zabrat :o)))) A to je dobře. Hezký fišky.
- Úterý 12. února 2008 ve 21:38® Sander
skwor > 45 odhad, nevzal jsem ho ani do ruky, byl seklej jen za krajíček.
- Úterý 12. února 2008 v 19:18® Sander
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 12.2.2008
Už by to chtělo oteplení, voda je stále „křišťálově chladná“ a na úlovcích je to znát. Semtam se něco povede, ale obecně vzato bída.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.