Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pondělí 11. února 2008 ve 21:44® Sander
Sander

dam > viď? Krásné jikernačky před vytřením na P vodách. No uznej, nevyklouzly by Ti?

Pondělí 11. února 2008 ve 21:42® Sander
Sander
Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
foto/diskuze/privlac/2008/th-img16312.jpg
Pondělí 11. února 2008 ve 21:41® Sander
Sander

Tomuhle ještě čouhá z tlamky zlatá hlava mouchy:-D

foto/diskuze/privlac/2008/th-img16311.jpg
Pondělí 11. února 2008 ve 21:38® Sander
Sander

skwor > nevím jak se ta moucha jmenuje – ale je to víceméně goldkopf se světle modrým tělíčkem, jako druhou mouchu tam šoupnu Red Tag klasik a pak můžu postupně vyměnit celou krabku. Na suchou to bere šíleně, ale oukleje nechci, jde mi o ty okyše. Na pstruhovce je to přes léto na okouny bomba…

Pondělí 11. února 2008 ve 21:33® Sander
Sander

dam > to víš moucha je v tomto směru asi těžší disciplína. Já na ní v průběhu týdne zkusím odrybnit malý stoják za městem, loví tam dost okounů, tak pokud to nezamrzne úplně (momentálně je to pod ledem z 2/3), měli by brát alespoň oni.

Pondělí 11. února 2008 ve 21:28® Sander
Sander

dam > na plavajdu? Žádnej hezkej prej…Ty jich musíš mít podobných i větších nachytáno tolik, že bych sem musel dávat tlouště 50+ obden, tak nevěš hlavu, jen redukuji Tvůj náskok :-D

Pondělí 11. února 2008 ve 21:19® Sander
Sander

dam > jasná páka. Rozdíl vnímám jen v tom, že u plastové vrčí jinak brzda…:-D

Pondělí 11. února 2008 ve 21:00® Sander
Sander

Kazan > neviděl bych to jako problém, mají je hezky zpracované, a když na to nepůjde zrovna dvacítka pletenka, vydrží. Chytám i na ty plasťáky celkem často a jakmile se přestaneš při lovu soustředit na onu cívku, zapomeneš, že navíjíš vlasec na grafit. Konkrétně ty Cardinaly jsou kvalitní, šel bych do nich klidně zas…

Neděle 10. února 2008 ve 21:55® Sander
Sander
Diskuze: Muškaření

Zauwi > tlouště ano, ale pouze na malé P vodě, kde časům velkých tloušťů po povodních odzvonilo. Takže co se úlovků tlouště na mušku týče, ani jako začátečníkovi mi ryby do 35cm nestačí. Ono je těžké se dostat na 45+ i s jakoukoliv jinou metodou.

Neděle 10. února 2008 ve 21:52® Sander
Sander

Zauwi > blázníš? Já su rád, že se občas nějakej splete na tu rybku ze dna :-D A ještě k tomu v noci.

Neděle 10. února 2008 ve 21:48® Sander
Sander

Zauwi > to znám. Z mníků…

Neděle 10. února 2008 ve 21:45® Sander
Sander

Zauwi > také nesnáším zimu a brzy podlehnu :o)

Neděle 10. února 2008 ve 21:41® Sander
Sander

Zauwi > věřím že v dobrém oblečení se to dá. Co máš za prsačky?

Neděle 10. února 2008 ve 21:35® Sander
Sander

Zauwi > brrr, já dnes na chvilku zabrodil (v holínkách) do 10cm hluboké vody a hnedle mi umrzly nohy. Ne e, vodičku ne! :-D

Neděle 10. února 2008 ve 21:29® Sander
Sander

dam > raději bych zůstal u onoho rybáře, ale musel by mít tento pojem trošku jiný význam :-)

Neděle 10. února 2008 ve 21:24® Sander
Sander

skwor > já nevím, jestli si můžu říkat obecně rybář, protože když vidím ta zvěrstva, co dějí dnes a denně u vody, nějak se ptám sám sebe, zda není slovo „rybář“ od laika spíše nadávka :-((

Neděle 10. února 2008 ve 21:20® Sander
Sander

Vlaštovka > děkuji. Ale zas bych to tak nepřeháněl.

Neděle 10. února 2008 ve 21:02® Sander
Sander

OK, už je dobře :-)

Neděle 10. února 2008 ve 20:59® Sander
Sander

VODA > já a inteligent? Proč myslíš? To nesouvisí ani se tacházením s rybou, a z velké části ani s pravopisem. Nevím, nač narážíš.

Neděle 10. února 2008 ve 20:58® Sander
Sander

VODA > podívej se na tu chudinku, vždyť tohle je fakt strašný…:-(( Stačilo použít podběrák, vypadala by i po položení na písek jinak přece.