Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 11. února 2008 ve 21:44® Sander
- Diskuze: Přívlač a dravci
dam > viď? Krásné jikernačky před vytřením na P vodách. No uznej, nevyklouzly by Ti?
- Pondělí 11. února 2008 ve 21:42® Sander
- Diskuze: Přívlač a dravciUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Pondělí 11. února 2008 ve 21:41® Sander
Tomuhle ještě čouhá z tlamky zlatá hlava mouchy
- Pondělí 11. února 2008 ve 21:38® Sander
skwor > nevím jak se ta moucha jmenuje – ale je to víceméně goldkopf se světle modrým tělíčkem, jako druhou mouchu tam šoupnu Red Tag klasik a pak můžu postupně vyměnit celou krabku. Na suchou to bere šíleně, ale oukleje nechci, jde mi o ty okyše. Na pstruhovce je to přes léto na okouny bomba…
- Pondělí 11. února 2008 ve 21:33® Sander
dam > to víš moucha je v tomto směru asi těžší disciplína. Já na ní v průběhu týdne zkusím odrybnit malý stoják za městem, loví tam dost okounů, tak pokud to nezamrzne úplně (momentálně je to pod ledem z 2/3), měli by brát alespoň oni.
- Pondělí 11. února 2008 ve 21:28® Sander
dam > na plavajdu? Žádnej hezkej prej…Ty jich musíš mít podobných i větších nachytáno tolik, že bych sem musel dávat tlouště 50+ obden, tak nevěš hlavu, jen redukuji Tvůj náskok
- Pondělí 11. února 2008 ve 21:19® Sander
dam > jasná páka. Rozdíl vnímám jen v tom, že u plastové vrčí jinak brzda…
- Pondělí 11. února 2008 ve 21:00® Sander
Kazan > neviděl bych to jako problém, mají je hezky zpracované, a když na to nepůjde zrovna dvacítka pletenka, vydrží. Chytám i na ty plasťáky celkem často a jakmile se přestaneš při lovu soustředit na onu cívku, zapomeneš, že navíjíš vlasec na grafit. Konkrétně ty Cardinaly jsou kvalitní, šel bych do nich klidně zas…
- Neděle 10. února 2008 ve 21:55® Sander
- Diskuze: Muškaření
Zauwi > tlouště ano, ale pouze na malé P vodě, kde časům velkých tloušťů po povodních odzvonilo. Takže co se úlovků tlouště na mušku týče, ani jako začátečníkovi mi ryby do 35cm nestačí. Ono je těžké se dostat na 45+ i s jakoukoliv jinou metodou.
- Neděle 10. února 2008 ve 21:52® Sander
Zauwi > blázníš? Já su rád, že se občas nějakej splete na tu rybku ze dna
A ještě k tomu v noci.
- Neděle 10. února 2008 ve 21:48® Sander
Zauwi > to znám. Z mníků…
- Neděle 10. února 2008 ve 21:45® Sander
Zauwi > také nesnáším zimu a brzy podlehnu :o)
- Neděle 10. února 2008 ve 21:41® Sander
Zauwi > věřím že v dobrém oblečení se to dá. Co máš za prsačky?
- Neděle 10. února 2008 ve 21:35® Sander
Zauwi > brrr, já dnes na chvilku zabrodil (v holínkách) do 10cm hluboké vody a hnedle mi umrzly nohy. Ne e, vodičku ne!
- Neděle 10. února 2008 ve 21:29® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
dam > raději bych zůstal u onoho rybáře, ale musel by mít tento pojem trošku jiný význam
- Neděle 10. února 2008 ve 21:24® Sander
skwor > já nevím, jestli si můžu říkat obecně rybář, protože když vidím ta zvěrstva, co dějí dnes a denně u vody, nějak se ptám sám sebe, zda není slovo „rybář“ od laika spíše nadávka
- Neděle 10. února 2008 ve 21:20® Sander
Vlaštovka > děkuji. Ale zas bych to tak nepřeháněl.
- Neděle 10. února 2008 ve 21:02® Sander
OK, už je dobře
- Neděle 10. února 2008 ve 20:59® Sander
VODA > já a inteligent? Proč myslíš? To nesouvisí ani se tacházením s rybou, a z velké části ani s pravopisem. Nevím, nač narážíš.
- Neděle 10. února 2008 ve 20:58® Sander
VODA > podívej se na tu chudinku, vždyť tohle je fakt strašný…
Stačilo použít podběrák, vypadala by i po položení na písek jinak přece.