Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Středa 6. února 2008 v 15:39® Sander
Sander

HaD > :-D no fuuuj

Středa 6. února 2008 v 15:25® Sander
Sander

HaD > a jak Ti ho mám vyfotit? V sobotu na ně jedu, takže – levý bok, pravý bok, detail hlavy…?? :-D :-D

Středa 6. února 2008 v 15:21® Sander
Sander

HaD > pleteš si Davide pojmy s dojmy, já Tě zde nechci přesvědčit, protože nejsem přesvědčen ani já sám. Ptal jsi se mne, jestli takové ryby existují – tak jsem napsal ano, a nějaké fámy o důkazech byly z mé strany nadstandart :-D

Středa 6. února 2008 v 15:18® Sander
Sander

HaD > důkazy? Ty se shánějí u takto nahodilých úlovků těžko. Též jsem slyšel, že když se v Boršově opravoval jez a část řeky téměř vyschla, agregátem tam byly sloveny ryby přes 70cm. Prý prokazatelně, tzn. měly by nějaké důkazy kdesi existovat. Víc o podobných rybách nevím.

Úterý 5. února 2008 ve 22:18® Sander
Sander

cormoran > já jo. Mníky.:-D

Úterý 5. února 2008 ve 22:16® Sander
Sander

ja-rule > nikdo tě v černé kronice nemá, ale uvědom si jednu věc – to, o čem tu píšeš, se běžnému rybáři malinko vymyká od normálu, podobné reakce jsi musel předpokládat. Sám si občas zavláčím bez háků, ale je to z jiného důvodu – rozplavávám podomácku vyrobené voblery. Dělám to tam, kde mám jistotu že mě nikdo nevidí a nezdržím se déle jak čtvrt hodiny. Nač zbytečně provokovat. To o čem tu píšeš mi připadá trošku divné. Neumím si představit, že bych byl takhle moc zainteresován na jednu rybolovnou metodu a cíleně vykonával podobné praktiky. Jednou se může stát ( a možná se ti to už stalo), že narazíš na nějakého vola, kterému se tento způsob onanie nebude příliš líbit a může přijít situace, že nebudeš moci lovit ani po tom šestnáctém červnu. To si uvědom a dávej bacha.

Úterý 5. února 2008 ve 21:15® Sander
Sander

skwor > copak? Povídej, přeháněj…

Jinak těm tloušťům ještě 1cm přidej, tedy 50–53, loni zcela běžně .o)))

Úterý 5. února 2008 ve 21:06® Sander
Sander

skwor > no dobře, ale jen na té neznámé vodě… :-)

Úterý 5. února 2008 ve 21:06® Sander
Sander

Co máte všichni s tím Bassem? Já nikde nic nevidím??

Úterý 5. února 2008 ve 20:37® Sander
Sander

HaD > je to extrém, ale osobně jsem slyšel o 83cm z Orlíka, takže bych řekl že teoreticky ano. Ale abych to mohl říci s určitostí, musel bych tu fišku vidět. Jinak je to 50/50.

Úterý 5. února 2008 ve 20:27® Sander
Sander

hecht > Pájo jen se směj, ale až přijde čas, kdy bude třeba seknout šedesátku tlouště na 60m, v té chvíli budeš klít, s jakýmže kravským ohonem to chodíš na fišky :-D :-D

Úterý 5. února 2008 v 19:26® Sander
Sander

skwor > menší než tahle fiška na tom klacku ani necítím :-D

foto/diskuze/vseobecna/2008/th-img16196.jpg
Úterý 5. února 2008 v 19:21® Sander
Sander

skwor > což nám zbývá. Sice budou tyhle čudly po záseku Artaxe lítat z vody vzduchem až na břeh, ale třeba si zachytáme… Chtělo by to zajistit vyndavače ryb z křoví za zádama :-D

Úterý 5. února 2008 v 18:54® Sander
Sander

skwor > takže to vidím na ten váš veletok.

Úterý 5. února 2008 v 16:10® Sander
Sander

skwor > po zkušenostech s kolegy (třeba s Flipem) už můžu čekat všechno, tam měly fišky přednost sice také, ale jen ty co plavaly kdesi u dna flašky :-D

Pádím, pic.

Úterý 5. února 2008 v 16:05® Sander
Sander

skwor > uvidíme, pokud mi to vyjde na celý víkend, oslavit to můžem, ale pokud díky práci jen neděle, řídím, a riskovat nebudu

Úterý 5. února 2008 v 15:58® Sander
Sander

skwor > zatím je to špatné s počasím, v únoru nelze nic plánovat, může ze dne na den napadnout sníh. Viděl bych to předběžně okolo 15–31.3.. Souhlas? Duben nepadá v úvahu, už mám naplánováno dopředu rozlučku s tloušti a začátek souboje se pstruhy :o))))

Úterý 5. února 2008 v 15:27® Sander
Sander

ja-rule > pytlačení je jedna věc, na to seru, ale nesnáším kecy typu „tohle je soukromý pozemek, sem nikdo nesmí“ tedy" mohu si zde dělat co chci". Udělal jsi si zde hezký obrázek člověče. Budiž ti to tedy vráceno stejnou mincí.

Neděle 3. února 2008 ve 20:49® Sander
Sander

Kazan > aha, no to by asi nešlo :-D

Neděle 3. února 2008 ve 20:24® Sander
Sander

Kazan > fígl…to víš, když je fiška ve vodě, je nevyzpytatelná. Dobrá je ale jedna věc – fišku pomalinku pomocí vlasce pod nohama otočit hlavou proti proudu a při pomalém „průjezdu“ fotit. To opakovat třeba 3× a nějaký obrázek by se povést mohl. Konkrétně tloušti jsou při těchto manévrech celkem klidní, ale chce to ryby přes 40cm.