Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Neděle 3. února 2008 v 19:40® Sander
Sander

skwor > ani se na ně nevyse.u, bych byl zbytečně špinavej od červů nebo od Bůh ví jakých s.aček.

Neděle 3. února 2008 v 19:38® Sander
Sander

Kazan > toto je jiná situace. Já myslel že jsme se bavili o póze třeba na podběráku. Focení ve vodě je úplně jiná kapitola, tam je dobré mít ve foťáku takovou pomůcku – rychlé focení, tzn. během chviličky foťák sám zmáčkne 3 fotky v rychlém intervalu. Asi si dovedeš představit, že třeba z dvaceti fotek pak využiji jen jedinou, nebo třeba žádnou. Znamená to vybrat dobré pozadí a prostor k focení (nejlépe holenky či brodky, když je břeh nepřístupný) atd. Ale já myslím že se ti to dnes povedlo. Ta tvá fotka by si zasloužila trochu upravit třeba ve fotošopu – ztmavit, zaostřit a trochu se pokusit odstranit ten šedivý lesk.

Neděle 3. února 2008 v 18:03® Sander
Sander

skwor > to víš, je to nádhera…

Neděle 3. února 2008 v 18:03® Sander
Sander

Kazan > co blbneš, vždyť je to paráda! Já se dnes můžu pochlubit leda tím, že jsem dvě hodiny vodil splávek proti východnímu uragánu a na své domácí vodě jsem neviděl ani šupinku. Křivka úlovků klesla na nulu:-D Ale to neva, bylo tam nádherně. A fišky? Ty mi doufám neutečou, až přijde jejich čas.

Sobota 2. února 2008 ve 21:55® Sander
Sander

Kazan > tahle problematika je mi (bohužel) zcela jasná. Když vidím jednu tůň, spočtu si, kolik může maximálně uživit ryb, kolik jich asi mezitím stihli zabít rybáři, kolik vydry, volavky + přirozená úmrtí, a dost často se stane, že si ani nenahodím :o)))))))))))))

Sobota 2. února 2008 ve 20:59® Sander
Sander

Kazan > s nulami domů nechodím, jen jde křivka úlovků strmě dolů a nadšený z toho rozhodně nejsem.

Sobota 2. února 2008 ve 20:50® Sander
Sander

Zajel bych si spravit chuť, ale fakt nevím kam.

Sobota 2. února 2008 ve 20:49® Sander
Sander

skwor > tak to jsme po dnešku dva :-D

Sobota 2. února 2008 ve 20:45® Sander
Sander

skwor > naučím Tě, jak by se to dělat němělo :-D

Sobota 2. února 2008 ve 20:44® Sander
Sander

Kazan > není zač. Já bych také rád potrénoval, ale nějak se začínám ptát sám sebe, kde mám pořád ty ryby chytat. Nějak jich ubylo či co.

Sobota 2. února 2008 ve 20:37® Sander
Sander

Kazan > njn, chyba managementu jakosti :-D To chce během stavění fišky vyndat foťák z pouzdra, zapnout, nastavit a to vše by nemělo trvat déle jak 5s:-D Chtělo by to sice třetí ruku, ale dá se to, i když je čék u vody sám.

Sobota 2. února 2008 ve 20:31® Sander
Sander

Kazan > ale jakmile rybu ustavíš, při focení můžeš zařadit dvojku :-D

Sobota 2. února 2008 ve 20:25® Sander
Sander

Kazan > zkus se vyvarovat rychlých pohybů s rybami. Uvidíš, když se budeš k rybě chovat jako k ženě, na dobu focení budou jak jehňátka.

Sobota 2. února 2008 ve 20:14® Sander
Sander

cercer1 > děkuji za poklonu, fotky sice nejsou zdaleka profesionální, ale dokonce i já sám se na ně občas rád podívám :-D Stojí za tím spoustu práce, spousta vyhozených fotek a spousta okoukávání od jiných, především od Míry (ospreye). Dá se říct, že mimojiné i pro ty fotky chodím na fišky…

Sobota 2. února 2008 ve 20:01® Sander
Sander

skwor > já vím že je spousta situací, při kterých je to obtížné a ještě ke všemu ryba nespolupracuje. Ale to je jen otázkou zvyku a praxe. Až takových ryb vyndáš 100, 300, 500…pak už to bude rutina a fiška odplave téměř netknutá :-)

Sobota 2. února 2008 v 19:49® Sander
Sander

skwor > hezká fiška pivo Ale mohla býti méně vyválená, na to bacha, pokud ho chceš chytit za 4 roky, až bude mít k padesáti.

Sobota 2. února 2008 v 19:43® Sander
Sander

hecht, skwor > kecálisti. To nebyl pech, to byly špatný ruce :o)

Sobota 2. února 2008 v 10:04® Sander
Sander

hecht > na ty naše vody stačí na vláčení Rex :-D :-D Efekt bude stejný jako s Awa-Shimou

Pátek 1. února 2008 ve 21:10® Sander
Sander

bubu > ne.

Pátek 1. února 2008 v 15:39® Sander
Sander
Diskuze: Plavaná

hecht > v pohodě, po dnešku už mám vše co potřebuji ;-) Dík.