Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 3. února 2008 v 19:40® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
skwor > ani se na ně nevyse.u, bych byl zbytečně špinavej od červů nebo od Bůh ví jakých s.aček.
- Neděle 3. února 2008 v 19:38® Sander
Kazan > toto je jiná situace. Já myslel že jsme se bavili o póze třeba na podběráku. Focení ve vodě je úplně jiná kapitola, tam je dobré mít ve foťáku takovou pomůcku – rychlé focení, tzn. během chviličky foťák sám zmáčkne 3 fotky v rychlém intervalu. Asi si dovedeš představit, že třeba z dvaceti fotek pak využiji jen jedinou, nebo třeba žádnou. Znamená to vybrat dobré pozadí a prostor k focení (nejlépe holenky či brodky, když je břeh nepřístupný) atd. Ale já myslím že se ti to dnes povedlo. Ta tvá fotka by si zasloužila trochu upravit třeba ve fotošopu – ztmavit, zaostřit a trochu se pokusit odstranit ten šedivý lesk.
- Neděle 3. února 2008 v 18:03® Sander
skwor > to víš, je to nádhera…
- Neděle 3. února 2008 v 18:03® Sander
Kazan > co blbneš, vždyť je to paráda! Já se dnes můžu pochlubit leda tím, že jsem dvě hodiny vodil splávek proti východnímu uragánu a na své domácí vodě jsem neviděl ani šupinku. Křivka úlovků klesla na nulu
Ale to neva, bylo tam nádherně. A fišky? Ty mi doufám neutečou, až přijde jejich čas.
- Sobota 2. února 2008 ve 21:55® Sander
Kazan > tahle problematika je mi (bohužel) zcela jasná. Když vidím jednu tůň, spočtu si, kolik může maximálně uživit ryb, kolik jich asi mezitím stihli zabít rybáři, kolik vydry, volavky + přirozená úmrtí, a dost často se stane, že si ani nenahodím :o)))))))))))))
- Sobota 2. února 2008 ve 20:59® Sander
Kazan > s nulami domů nechodím, jen jde křivka úlovků strmě dolů a nadšený z toho rozhodně nejsem.
- Sobota 2. února 2008 ve 20:50® Sander
Zajel bych si spravit chuť, ale fakt nevím kam.
- Sobota 2. února 2008 ve 20:49® Sander
skwor > tak to jsme po dnešku dva
- Sobota 2. února 2008 ve 20:45® Sander
skwor > naučím Tě, jak by se to dělat němělo
- Sobota 2. února 2008 ve 20:44® Sander
Kazan > není zač. Já bych také rád potrénoval, ale nějak se začínám ptát sám sebe, kde mám pořád ty ryby chytat. Nějak jich ubylo či co.
- Sobota 2. února 2008 ve 20:37® Sander
Kazan > njn, chyba managementu jakosti
To chce během stavění fišky vyndat foťák z pouzdra, zapnout, nastavit a to vše by nemělo trvat déle jak 5s
Chtělo by to sice třetí ruku, ale dá se to, i když je čék u vody sám.
- Sobota 2. února 2008 ve 20:31® Sander
Kazan > ale jakmile rybu ustavíš, při focení můžeš zařadit dvojku
- Sobota 2. února 2008 ve 20:25® Sander
Kazan > zkus se vyvarovat rychlých pohybů s rybami. Uvidíš, když se budeš k rybě chovat jako k ženě, na dobu focení budou jak jehňátka.
- Sobota 2. února 2008 ve 20:14® Sander
cercer1 > děkuji za poklonu, fotky sice nejsou zdaleka profesionální, ale dokonce i já sám se na ně občas rád podívám
Stojí za tím spoustu práce, spousta vyhozených fotek a spousta okoukávání od jiných, především od Míry (ospreye). Dá se říct, že mimojiné i pro ty fotky chodím na fišky…
- Sobota 2. února 2008 ve 20:01® Sander
skwor > já vím že je spousta situací, při kterých je to obtížné a ještě ke všemu ryba nespolupracuje. Ale to je jen otázkou zvyku a praxe. Až takových ryb vyndáš 100, 300, 500…pak už to bude rutina a fiška odplave téměř netknutá
- Sobota 2. února 2008 v 19:49® Sander
skwor > hezká fiška
Ale mohla býti méně vyválená, na to bacha, pokud ho chceš chytit za 4 roky, až bude mít k padesáti.
- Sobota 2. února 2008 v 19:43® Sander
hecht, skwor > kecálisti. To nebyl pech, to byly špatný ruce :o)
- Sobota 2. února 2008 v 10:04® Sander
- Diskuze: Přívlač a dravci
hecht > na ty naše vody stačí na vláčení Rex
Efekt bude stejný jako s Awa-Shimou
- Pátek 1. února 2008 ve 21:10® Sander
bubu > ne.
- Pátek 1. února 2008 v 15:39® Sander
- Diskuze: Plavaná
hecht > v pohodě, po dnešku už mám vše co potřebuji
Dík.