Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pondělí 28. ledna 2008 v 18:36® Sander
Sander

Ty kráávo… Tak mám za sebou první dosti nepříjemnou situaci za volantem. Asi před půl hodinou jsem srazil cyklistu – tedy spíše my oba jsme se srazili navzájem. Byl nalitej, jel prostředkem silnice, zabočoval doleva a zničehonic se přehoupl zpět do půlky silnice. Skončil mi na čelním skle, nahodil řetěz a zdrhnul. Ach jo… Ještě že mu očividně nic nebylo. Ovšem čelní sklo je na odpis. Byl jsem z toho vyklepanej jak pes, vůbec jsem v ten moment netušil jak se zachovat, jen jsem se toho ujíždějícho magora optal, jestli mu nic není…:-( Ten to však asi ani nezaregistroval. Je mi z toho šoufl!

Neděle 27. ledna 2008 ve 21:31® Sander
Sander

skwor > noo, to nevadí, hlavně aby to jednou přišlo :-)

Neděle 27. ledna 2008 ve 21:27® Sander
Sander

skwor > jsou to hajzli, a ještě ke všemu je jich hooodně málo. To je kurva výzva, pudu po nich co budu živ :-D

Neděle 27. ledna 2008 ve 21:15® Sander
Sander

skwor > jo, ta ostrá neměla chybu.

Neděle 27. ledna 2008 ve 21:14® Sander
Sander

skwor > nepočítej že na pro mě úplně nové vodě ulovím nějakou solidní rybu. Abych ulovil tlouště 60+, znamená to je najít, sledovat jak se chovají, kde jsou ráno, kde večer, kde v parném letním poledni atd… To je ta lehčí polovina, závislá jen na čase. Ta druhá polovina – vcítit se do těch ryb, přemluvit nějakou z nich k záběru a úspěšně ji zdolat. Lehko se to říká, ale na těch mých vodách je to úplně o něčem jiném, než sednout k pípákům a krmit boilím. Tady se musí promýšlet každý detail.

Už je tomu pár let, co jsem se tloušťům 60+ věnoval, a to dost intenzivně. Dokonce jsem 3× došel až do fáze záběru, ale při těchto rybách snad stojí všichni svatí, takže jsem úspěšně nezdolal ani jedinou. Jeden přes šede už byl dokonce pár cm u podběráku…:-( Jsou to úchvatné ryby.

Neděle 27. ledna 2008 ve 21:03® Sander
Sander

skwor > o co? Stojí ti to za pročudlovanou sezónu?:-) Z vlastní zkušenosti bych tvrdil, že 45cm u tlouště je pro začátečníka celkem good, ale 45cm je ještě mimčo, raději jdi po těch šedesátkách.

Neděle 27. ledna 2008 ve 20:07® Sander
Sander

hecht > jinak v tom vracáku, jak jste byli s Mírou oba bez ryby, jsem se stavil cestou zpět, páč mi to bylo divný, a na první nához to vzal ten 43. Už jsem nenahazoval, na přesvědčení o tom, že tam fišky pořád jsou, mi to stačilo.;-)

Neděle 27. ledna 2008 ve 20:06® Sander
Sander

hecht > tohle je jen začátek. Tento méně regulovaný úsek (tedy spíše alespoň trochu zarostlý) zabere tak 2 hodiny běžné chůze (bez prutu).
A máš osobku:-)

Neděle 27. ledna 2008 v 19:23® Sander
Sander
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 26.1.2008

Dnes jsme s ospreyem a hechtem odrybnili závětrný úsek jedné menší říčky, ryb bylo poměrně dost, ale dle očekávání nic velkého. Nej tloušť asi 43cm, nějaké plotice a proudníci, a na mně se usmálo štěstí v podobě krásné ostroretky. Fotografem dne byl vyhlášen Míra, takže příspěvek v mém podání dnes bez fotky.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 27. ledna 2008 ve 12:56® Sander
    Sander

skwor > šest kilo a nějaký chlupy k tomu?:-)

Sobota 26. ledna 2008 ve 23:54® Sander
    Sander

HaD > a ještě ke všemu nedostatek barev, jak je v zimním období typické…teď se dělají dobré fotky špatně.:-(

Sobota 26. ledna 2008 ve 21:08® Sander
    Sander

regulus > dělej si fixem čárky na monitoru, jako to dělám já :-D :-D

Sobota 26. ledna 2008 ve 20:25® Sander
    Sander

Kazan > ba ne, dělám chytrýho, ale napíši to tam jednou za uherák, a dneska je zrovna ten moment :-D

Sobota 26. ledna 2008 ve 20:06® Sander
    Sander

Kazan > mám tam vpravo nahoře napsáno „plavaná“, takže jsem větral splávek ;-) :-D

Sobota 26. ledna 2008 v 19:58® Sander
    Sander

HaD > co chceš víc, je leden, a když je v lednu teplo, většinou fouká :-) V únoru to beztak lepší nebude. Jinak 45–50 tloušť už potěší, zítra přidej pár cm a konečně ho vyfoť :-D

Kazan > jo, jeseni jsou krásní ;-)

Sobota 26. ledna 2008 v 18:54® Sander
    Sander

skwor > ále, to přijde samo, a když ne, tak se hovno stane. Dneska jsem si zalapal asi 14 ryb od 40 do 48, což je docela slušná kopice, takže mě nemrzí, že brali jen menší tloušti :-1

Sobota 26. ledna 2008 v 18:42® Sander
    Sander

skwor > 2cm chyběly. Bohužel.

Sobota 26. ledna 2008 v 18:42® Sander
    Sander
    Diskuze: Z lovu

Kurňa, 3 fotky najednou je holt moc.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16009.jpg
      Sobota 26. ledna 2008 v 18:40® Sander
      Sander
      Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 26.1.2008 | Způsob lovu: Plavaná

Padesátka tlouště se sice nekonala, ale ryby od 25 do 48cm byly odstupňovány snad po půl centimetru – tedy opravdu lupačka, i těch slušnějších ryb 40+. Potěšilo i několik jesenů a ani plotice se nenechaly zahanbit.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16007.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16008.jpg
        Sobota 26. ledna 2008 v 18:36® Sander
        Sander

HaD > vítr? Pche… Za ideálních podmínek umí chytat každý pako, ale za větru, to je výzva! :-D