Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Sobota 26. ledna 2008 ve 12:57® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Jupí, jde se na ně
- Pátek 25. ledna 2008 ve 21:04® Sander
skwor > právě proto už se to nebude opakovat
- Pátek 25. ledna 2008 ve 20:56® Sander
Vlaštovka > mě to moc zajímavé nepřijde. Na těchto přeplněných rybnících se ty ryby musí nějak uživit, proto se snaží. Tím nechci říci že na řece nežerou, je jich tam ale mnohonásobně menší hustota než na soukromáku, takže procento úspěšnosti je minimální.
- Pátek 25. ledna 2008 v 18:58® Sander
Vlaštovka > úlovky na soukromácích, ať už je to lín, nebo kterákoli jiná ryba, jsou úplně jiná kapitola. Zkus ho teď chytit na řace a uvidíš, jak jsou tato videa absurdní
- Pátek 25. ledna 2008 v 18:00® Sander
skwor > no lín je v téhle zimě celkem náhodová záležitost
- Čtvrtek 24. ledna 2008 v 19:58® Sander
Piranha > nechci nějak rýpat, ale tohle jsou věci, které bych si nechal raději pro sebe. Lovem bez PP bych se nechlubil
- Čtvrtek 24. ledna 2008 v 18:41® Sander
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 24.1.2008
Na počet bída, moc to nešlo, ale bylo opravdu nááádherně! Skoro na mě baflo jaro…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 21. ledna 2008 v 17:06® Sander
skwor > už to ignoruji, normální člověk, včetně CePa, by pochopil, že to publikovat nechci. Opak je holt pravdou, už jsem si zvykl.
- Pondělí 21. ledna 2008 v 16:42® Sander
skwor > že to letos trvalo!
- Neděle 20. ledna 2008 ve 20:51® Sander
HaD > Davide promiň, než jsem kolegům odepsal do Z lovu, stihl jsi to smazat
- Neděle 20. ledna 2008 ve 20:50® Sander
Johnny94 > včera jsem ti odpovídal do všeobecné diskuse. Najdi si to.
A ještě jedno upozornění, pro tebe a VODU – diskuse „Z lovu“ je určena pro zdokumentování lovu, nikoli pro jakékoli dotazy, připomínky a jim podobné. Na to je „Všeobecná diskuse“. Přiděláváte neustále adminům práci.Tento příspěvek sem 20.1.2008 v 19:59 přesunul z diskuze ''Z lovu'' administrátor HaD - Neděle 20. ledna 2008 ve 20:10® Sander
Prutos > tak jsem to trefil, mám třicítku. Třeba se těm 30–40 ta matice do cívky vejde lépe než těm menším.
- Neděle 20. ledna 2008 v 19:56® Sander
Prutos > já už ho mám přes rok a ještě se mi vlasec na matici nenamotal
- Neděle 20. ledna 2008 v 19:32® Sander
mihy.san > zpočátku blbnul, teď se usadil, takže naprostá spokojenost. Bylo to myslím jen mazivem, v zimě jsem musel pořádně rvát kličku. Teď už to jde lehounce.
- Neděle 20. ledna 2008 v 19:18® Sander
mihy.san > nějakej Red Arc od SPRA, asi nějaká novinka nebo co, to nikdo nemá
- Neděle 20. ledna 2008 v 18:51® Sander
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 20.1.2008 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes jsme se s kolegou hechtem pokusili o padesátku tlouště, ovšem fišky téhle kategorie moc nespolupracovaly a ke konci odpoledne nám k hranici 50cm chybělo ještě asi 9 čísel. Ale potěšilo i pár plotic, perlín a dva jeseni. Ryb jsme vyndali celkem dost.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 20. ledna 2008 v 11:40® Sander
Piranha > sundej si růžové brýle prosímtě… Už se k tomu také vracet nehodlám.
- Neděle 20. ledna 2008 v 9:43® Sander
Piranha > nevím proč se do toho montuješ, ale budiž. Pochop, že ta naše polopstruhovka není Labe, je to těžká voda, kde se o úlovek musíš sakra ohánět a taktéž vidím, jak ryby rok od roku ubývají. Jo, je to sobecký, ale čím méně rybářů bude lovit na téhle řece, tím lépe.
- Sobota 19. ledna 2008 ve 22:15® Sander
Lojza > to je fakt, to asi nehrozí.
Johnny94 > zeptat se můžeš, ale odpověď na tuto otázku ode mně nečekej.
- Sobota 19. ledna 2008 ve 21:44® Sander
Lojza > možná se po víkendu dočkáš, hlásí větší vodu.