Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormaxx"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) cormaxx. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 4. září 2014 v 19:56® cormaxx
- Diskuze: Ústí nad Labem
cormoran> Chytili jste něco? Já ráno viděl na jednom místě lovit boleny co každých 30 vteřin. Některý útoky byly parádní,kdy ouklej letěla i 2m po tom co dostala ocasem. Jenže chcalo,tak jsem neměl náladu moknout
- Čtvrtek 4. září 2014 v 19:53® cormaxx
cormoran> Byl jsem to já,byl jsem vymoknout a omrknout jiné kouty Labe s feederem a vzal si jen ULko,tak jsem si byl trochu zablbnout. Většinou to mělo kolem 20 cm,ale povedli se 3 lehce přes 30 a paní Kudlová odfrčela s nástrahou
- Úterý 2. září 2014 ve 22:18® cormaxx
cormoran> ty si v neděli k večeru „kajakoval“ na Elbi?
- Středa 30. července 2014 ve 22:35® cormaxx
olda> Dřu jak kůň aby si se měl dobře
- Úterý 29. července 2014 ve 21:41® cormaxx
olda> Co chceš hoď do osobky tady nebo spíš vedle. Kouknu kde to sehnat nejlevněji
- Úterý 29. července 2014 v 10:41® cormaxx
olda> Navi super,hlavně brzda. Za tu cenu tady koupíš plasťák s 1 cívkou.
Tyhle woby dělají i v 11 nebo 12cm a do 20g,to utáhneš
- Úterý 29. července 2014 v 9:54® cormaxx
cormoran> Víš kolik troubíků už to tu čte
- Úterý 29. července 2014 v 9:53® cormaxx
olda> Tenhle wobler už okukuju od zimy,ale ještě jsem se nedostal k objednávce .-)
- Úterý 29. července 2014 v 9:52® cormaxx
olda> Vždyť víš že ty můžeš kdykoliv
Naházej mi to do osobky.
Jestli chceš něco na mouchu,tak já si taky kupoval hliníkovej reel na 7 lajnu s náhradní cívkou za 550,bez náhradní cívky je o ±200 levnější.
- Pondělí 28. července 2014 ve 23:35® cormaxx
cormoran> Kua snad nechceš ,aby jsme kvůli tobě zase začali plkat i tady
Bóže,tak ví Pípa kde má cosi chytit,vždyť jde o houno ne? Tak nedělej uraženou Zagorku bez netu a přijď se juknout
- Pondělí 28. července 2014 v 17:11® cormaxx
cormoran> nepruď wocas a přijď !!!!
- Pondělí 12. května 2014 ve 21:34® cormaxx
- Diskuze: Přívlač a dravci
kubix> Kolik do něj chceš dát? Máš klasický broďáky nebo ponožkový? Je pro tebe problém zaplatit to kartou přes net ? (koupit to za hranicema,ale v EU )
Tento příspěvek byl editován 12.5.2014 21:34:48 uživatelem cormaxx. - Čtvrtek 8. května 2014 ve 12:49® cormaxx
CodHunter> Pokud budeš přemýšlet o boatu,tak jedině takovej kde nesedíš po ledviny ve vodě. Jednak to vůbec nejede a v zimě je to o zdraví. Jinak se s boatem dá chytat absolutně všude,je jen na tobě co si pořídíš za boat a ploutve. Já měl dřív jednokomorák a s roční pauzou jsem se k boatu zase vrátil,ale na letošek mám připraveno lepší vozidlo. Hlavně jsem si koupil neopreny s ponožkou a pořádný potapěčský ploutve. S těma co se dávají na holínku a často zdarma k boatu si vystačíš na nějaký couračky na stojáku. Vracet se s tim proti větru je wopruz
Se zimou musíš bojovat sám,kvalitním oblečením…
- Sobota 29. března 2014 ve 23:17® cormaxx
IVO> tahle VHSka se u nás snad prodřela,jak často byla pouštěná
- Sobota 22. března 2014 ve 23:33® cormaxx
Piranha> Tak je fakt,že zákaz si porušil. Bohužel to je „náš“ zákon a ten musíme dodržovat. Ale pokud někdo volá rovnou RS ,tak je to jen známka toho,že mu leží v žaludku rybáři. Normální člověk by volal chlupáčky…
- Sobota 22. března 2014 ve 21:44® cormaxx
Piranha> Na deb°la narazíš všude
) Mě jednou RS sjela za to,že jsem na Matyldě vlezl na stavidlo a čuměl do vody. Protože jako rybář jsem tam nemohl. Ale v létě z toho jako „člověk“ můžu skákat šipky…
Kde si byl (klidně osobka)? Taky mám v plánu podobné místo a chtěl jsem navést věci k místu a auto vrátit
- Neděle 23. února 2014 ve 22:42® cormaxx
Piranha> To máš ze sádek
- Neděle 26. ledna 2014 ve 21:56® cormaxx
sethy> Ty si to koupil za českou cenu?
- Úterý 21. ledna 2014 ve 20:23® cormaxx
Tomash> Tady to už dávno není o rybách. Když tu teď napíšu ,že to pod Benešákem bere na sušený koule blbce,tak se zítra zvedne tucet monitorů,fikne kulečníky a začne sušit…
Řešit tu můžeš co chceš,hlavně ale nepiš nic o rybách
- Pondělí 20. ledna 2014 v 8:15® cormaxx
dral> Ty jsou jiný než jsem ti posílal. Nejsou tak měkký,ale taky mi chytaj.