Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormaxx"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) cormaxx. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Neděle 19. ledna 2014 ve 20:50® cormaxx
cormaxx

dral> Jinak mám i tvrdý smáčky.Ty jsem začal chytat až letos. Tak jsem si na výstavě koupil nějaký ve výprodeji kolem 3–4kč ale to už asi nekoupíš,pokud ti někdo něco nepřenechá…

Neděle 19. ledna 2014 ve 20:49® cormaxx
cormaxx

dral> Ice fish má levný smáčky. Když prohledáš net možná by si je našel i levněji. A kdyby si chtěl zásobu,tak si sehnat výrobce a vzít toho víc. Ale vzít stovky kusů od barvy je pro řádnou skupinu rybářů:-)

Ať víš o čem je řeč… http://www.rsp-fishing.cz/…/smacek-c-14

Úterý 17. prosince 2013 ve 12:09® cormaxx
cormaxx

troutkiller> že vim,kterej schválíš a na kterej by si nasadil ozdobičky a řetízky:-))

foto/diskuze/privlac/2013/th-img103640.jpg
Pátek 15. listopadu 2013 ve 22:46® cormaxx
cormaxx

šimpik> podle mě je to jako se vším.Jak kdy,jak kde,v jakou dobu. Někdy ho taky zkouším a někdy je lepší jak klasika,někdy horší

Čtvrtek 14. listopadu 2013 ve 20:42® cormaxx
cormaxx

skwor> Na tomhle stánku se taky určitě stavim,ale s jiným cílem…

http://vmfish.cz/…g%5B43547%5D

Neděle 10. listopadu 2013 v 19:13® cormaxx
cormaxx
Diskuze: Feeder

kendy.007> Neber si to špatně,ale my „nezávodící“ zbytečné sakování nechápeme:-)

Neděle 10. listopadu 2013 v 19:10® cormaxx
cormaxx

skwor> …Amen…

I když rybky vypadají v cajku.

Pátek 8. listopadu 2013 v 18:59® cormaxx
cormaxx

troutkiller> Ten co vytáhne vorvaně ve vaně?:-D

Pátek 8. listopadu 2013 v 18:57® cormaxx
cormaxx

skwor> To sis přivezl?

Pátek 8. listopadu 2013 v 15:04® cormaxx
cormaxx

skwor> To je prut z Kinder vajíčka? :-D

Čtvrtek 7. listopadu 2013 ve 21:11® cormaxx
cormaxx

troutkiller> :-))

Čtvrtek 7. listopadu 2013 v 18:03® cormaxx
cormaxx

troutkiller> Já nemám rád házení všeho do jednoho pytle. Dragon mi prasknul jak papír,ale stejně mi další asi přistane doma.Je to jiná řada,navíc tamto byl podle mě špatně udělaný prut.

Je fakt,že bych si klacek od mikada za 3 litry asi nekoupil,protože v téhle ceně už můžu koupit něco jiného u jiné značky. Ale Mikado prostě umí levnější věci. To bych po něm sáhnul radši, než po nápisu Shimano…

Čtvrtek 7. listopadu 2013 v 15:39® cormaxx
cormaxx

troutkiller> Mám Mikado Lexus na vláčku. Je fakt ,že jsem ho koupil jen kvůli tomu že byl v akci za necelý litr a já chtěl ULko na pár vycházek do roka. Ale musim uznat ,že je fakt povedenej. A kopyta mají taky dobrý!

Pondělí 4. listopadu 2013 ve 22:24® cormaxx
cormaxx

skwor> Pěkná rukojeť,zajímavý gramáže a délky,tak snad to s tou cenu nezkazí…:-)

Pátek 18. října 2013 v 17:36® cormaxx
cormaxx

troutkiller> Když si byl ve tvé kouzelné skříni…nemáš ještě tu daiwičku do 15g? Mám na cestě boata a tu mojí jsem prodal se starým boatem.jenže jsem bez něj vydržel jen rok :-))

Pátek 30. srpna 2013 v 19:11® cormaxx
cormaxx

sidla> nebo neučí lidi chytat ryby :-) (copyright moudrý muž)

Pátek 30. srpna 2013 ve 14:14® cormaxx
cormaxx

casper> Jak ti jdou ryby na takhle navázaný háček?…vlasec protažený očkem zepředu dozadu? To má přeci mnohem větší šanci se nazapíchnout do tlamky ne?

Pátek 30. srpna 2013 ve 14:13® cormaxx
cormaxx

Draky> Mám úplně tu samou. Používám jí jako poslední kuku pod háčkem,aby tam lépe držela zarážka. Jen škoda, že neplavou.Tu bych asi využil více.

Sobota 29. června 2013 ve 12:12® cormaxx
cormaxx

Kucí asi nemá cenu se s nim bavit.Dá si jedno krabicový za 15Kč a pak je na netu King. Myslim ,že Braunstarovi neublíží když tam nebude chodit jeden uraženej zákazník, popř. jeho 2 kamarádi.Ba naopak,alespoň budou mít klid:-)

Čtvrtek 27. června 2013 v 17:46® cormaxx
cormaxx

P.M.> Chceš-li poradit ,zeptej se. To ,že se ti nelíbí,že na tebe někdo kouká,když je to samoobsluha, máš blbý,protože dneska chodí do krámu každej pátej krást.Proto ti asi vyhovuje e-shop…

Každý má svůj oblíbený obchod a zase obráceně,nějaký kam nechce.Ty máš holt averzi na tento obchod,tak tam nechoď,ušetříš si nervy a čas.

A to,že si málem nakouřil cyklistu je tvoje volovina.Nesváděj to na ostatní.

Ahoj
Jindřich Beránek