Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormaxx"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) cormaxx. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 30. října 2012 ve 22:22® cormaxx
- Diskuze: Přívlač a dravci
troutkiller> jakou tu infinity máš?
- Úterý 30. října 2012 v 17:47® cormaxx
troutkiller> To je do 15g ne? Tu jsem teď pustil z domu,měl jsem jí na boata a ze břehu mám tu samou delší. Chci něco jemnějšího…
- Pondělí 29. října 2012 ve 23:02® cormaxx
vodar> Díky za nabídku,ale jestli to je ten starej model,tak ten jsem měl a už bych ho nekoupil. Ten 2,1 možná i jo.
- Pondělí 29. října 2012 ve 23:01® cormaxx
sethy> Třeba je stav nový,ale model starý
- Pondělí 29. října 2012 ve 21:35® cormaxx
skwor> Mě se líbí Ultra 2,29 do 8g. Cena lidová, v ruce jsem měl sice jen tu delší verzi,ale vypadal slušně.
- Pondělí 29. října 2012 v 11:08® cormaxx
sethy> Psal si že staré ULX bylo děs proti novému.Proto se ptám jestli bereš to starý ve 2,4m nebo celkově starou serii?
- Pondělí 29. října 2012 v 0:08® cormaxx
osprey> Já mám hlavně ten problém,že těch UL klacků jsem v ruce moc neměl.Rád si nechám poradit a rád si pak koupim úplně něco jinýho,protože to prostě chci.
Měl jsem v ruce corteze a i novej model na příští rok. Ten byl 2,25 do 7g(tušim) ,ale ty očka „ve vlnovce“ jsou hrozný. A norstream znám jen z internetový „masáže“.
Nevyhledávám totální ultramrdkovskej proutek na půlgramový hlavičky. Chci na něm mastit 2–3g jigy,nulky rotny a nějaký ty prcky woby. To je pro mě UL
- Neděle 28. října 2012 ve 23:39® cormaxx
skwor> Taky koukám po nějakém Ul klacku,ale nejsem si jistej co koupit
Na výstavu se asi nedostanu a bojim se že když si ho nekoupim teď,tak ty prachy na něj utratim
- Neděle 28. října 2012 ve 23:37® cormaxx
sethy> Starej,kterej, 2,4m?
- Čtvrtek 18. října 2012 ve 22:38® cormaxx
- Diskuze: Ústí nad Labem
BlueShark> Na zimu,delší přesun a mnohostranější použití určitě
- Čtvrtek 18. října 2012 ve 20:20® cormaxx
BlueShark> Koupim si člun…
- Čtvrtek 18. října 2012 v 15:45® cormaxx
- Diskuze: Feeder
emperor> mám 3,6 imperium a pro mě je krátší feeder blbost,pokud nepotřebuješ chytat pod stromem.
- Čtvrtek 18. října 2012 v 15:44® cormaxx
nikinka> pozdě,asi o 2 týdny
- Středa 17. října 2012 v 9:22® cormaxx
jajco> 2 stačí. Já bych nemohl mít naviják s jednou cívkou,nestačilo by mi to. Proto asi nikdy nebudu mít drahej naviják,protože ty mají většinou jen jednu
- Úterý 16. října 2012 ve 20:20® cormaxx
BigMike> Já to teď taky takhle v podstatě mám. Koupim na ebay něco do litru (cena u nás 2) a 2 roky s tim dám
- Úterý 16. října 2012 ve 20:18® cormaxx
jajco> Bacha aby měl 3 cívky.Tam jsem koukal už dávno,ještě když tu stál 3500.Tam byl do dvojky,ale buď s jednou nebo dvěma cívkama…
- Úterý 16. října 2012 ve 20:17® cormaxx
jajco> Bacha aby měl 3 cívky.Tam jsem koukal už dávno,ještě když tu stál 3500.Tam byl do dvojky,ale buď s jednou nebo dvěma cívkama…
- Úterý 16. října 2012 ve 20:17® cormaxx
- Úterý 16. října 2012 ve 14:19® cormaxx
osprey> Já si ještě pořádnej naviják nekoupil. Pruty mám střední třídy, na co jsou prachy. Takže infinity-q,dřív TD a destiny.Možná časem koupim něco lepšího,ale zatim nemám důvod měnit.
A navijáky…Dřív jsem měl TD a blue arca. Pak jsem si na ebay koupil 2× Fujitsu quartz za 1900 a ty už mi 2 roky točí,takže je nutně měnit nemusim.A až přijde jejich čas,tak si koupim něco v DE na ebay,zase
- Úterý 16. října 2012 v 11:04® cormaxx
osprey> Excelery nejsou nic moc jo? Ten červenej jsem už kolikrát málem koupil,i když je fakt že to bylo pod 2 litry.Ale peněženka to nakonec vždycky zastavila.