Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormaxx"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) cormaxx. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pátek 30. března 2012 ve 14:59® cormaxx
cormaxx

IVO> Já mít kluka a ten přijít s tim,že chce chytat,tak mu to rozmluvim. Kdo má platit tu drahou výstroj :-D

Pátek 30. března 2012 ve 14:41® cormaxx
cormaxx

IVO> Síla. Tohle je napřesdržku. Hlavně že je mladej v pořádku.

Já byl vždycky rád,že jsem si vybojoval na co jsem měl a nepotřeboval jsem podporu od peněženky rodičů. Takovýho debila trenéra jsem nezažil,takže jsem u toho vydržel až do 21.

Zkus dát mladýho na hokejbal. V ústí má žáky Elba a možná i DDM. Pokud ho to bavilo,tak je škoda na to zanevřít;-)

Pátek 30. března 2012 ve 14:33® cormaxx
cormaxx

BlueShark> pravda:-)

Pátek 30. března 2012 ve 14:09® cormaxx
cormaxx

IVO> Jo, je to k blinkání. Takový špíny co se dělo za mě v dorostu a juniorce.A to jsme hráli jen 1.ligu. Vidět do zákulisí nějakého extraligového týmu nebo třeba právě Chomutova nebo Ústí,tak by jsme se asi divili co se dělá pro „dobro“ klubu.

Už se tomu jen směju.

Pátek 30. března 2012 v 11:28® cormaxx
cormaxx

BlueShark> Slyšel jsem nedávno jakousi teorii o dohodě chomutova s někým,že mají jít do extraligy.Ale takových teorií mi kluci co ještě hrajou nosí,že nevíš čemu věřit:-)) Tak jako tak by se to tu mohlo celkem tlačit. Litvínov,Vary, Chomutov/Ústí…

Já jen doufám,že ten náš Most zůstane v první lize a neudělá zase ostudu,že tam vydržel rok.

Čtvrtek 29. března 2012 ve 21:47® cormaxx
cormaxx

Jináč jsem to našel na aukru…

Koukám,že jsem to na pepu myslel asi hodně vážně,že jsem to poslal 4× :-))

Čtvrtek 29. března 2012 ve 21:41® cormaxx
cormaxx

pepa-č> Právě to jsem myslel. Taky jsem si udělal vyprošťovák a na břehu fungoval dobře. V praxi,ze břehu skoro nepoužitelný…

Čtvrtek 29. března 2012 v 17:24® cormaxx
cormaxx

Máte to někdo? Jestli se to takhle lehce nasouvá na woba i ve vodě,tak to musí být praktický a rychlý…

Čtvrtek 29. března 2012 v 15:13® cormaxx
cormaxx

Já doufám,že letos půjde do baráže Chomutov. Koukat se na to,jak Ústí půjde na rok do extraligy,nechci…

Čtvrtek 22. března 2012 ve 14:20® cormaxx
cormaxx

BigMike> Já na to lepidlo zapomněl a vzpomněl až včera.Bál jsem se že nebude jako minule.Ale byla tam hromada,tak jsem si 2 kousky vzal:-)

Neděle 18. března 2012 ve 23:16® cormaxx
cormaxx

BigMike> Teď si mi dělal radost.Mám jen trošek a leták z Lidlu nám poslední dobou nechodí,takže nemám přehled. Hned pro 2 skočim.

Neděle 18. března 2012 ve 14:56® cormaxx
cormaxx

Nevíte prosim jak se anglicky řeknou ty bezuzlový karabiny nebo spojky co se používají na Nanofil?

Úterý 13. března 2012 v 15:13® cormaxx
cormaxx

BoBo-Falknow> Jak velký mustady používáte na 5cm kopyta?

Úterý 13. března 2012 v 15:12® cormaxx
cormaxx

osprey> I Kdyby se uklepnul,tak to musí prodat za tu cenu co je napsaná v objednávce. Ale zase taky můžou zavolat,že ho už nemají:-))

Jinak,je tam udaná původní cena jako je jinde po slevě.Takže by to nemusel být překlep.

Úterý 13. března 2012 ve 14:17® cormaxx
cormaxx

http://www.rybarskepotreby-zima.cz/…ml-2237.html

To je ten prut tak hroznej,že šla ta cena takhle dolů?

Úterý 13. března 2012 ve 14:09® cormaxx
cormaxx

Segoves> Já kupoval jen kopyta 5+. Na mikromrdky nemám prut.

Já poslední 2 roky,moc gum nekupoval.Spíš jsem dotrhával starý zásoby.Takže loni na podzim jsem už neměl takovej problém vybrat si nástrahy do jedný krabice. Letos to bude zase fuška:-((

Tento příspěvek byl editován 13.3.2012 14:11:03 uživatelem cormaxx.
Úterý 13. března 2012 ve 13:15® cormaxx
cormaxx

Segoves> Já si na Vánoce taky objednával gumy. A když přišly,tak mi to taky přišlo skoro stejný:-)) Ale pak jsem koupil i jiný barvy u Vláčej.cz

Já mám zatim 2 barvy co rybách chutnají už pár sezon. Ale každej rok se k nim obměňují 1–2 barvy.

Pondělí 12. března 2012 ve 20:34® cormaxx
cormaxx

Nemáte pls někdo rybářský deštník 220–250cm který nepotřebuje a prodal by ho za rozumnej peníz?

Díky

Sobota 10. března 2012 v 18:07® cormaxx
cormaxx

BigMike> Sem s nim:-)

Úterý 6. března 2012 v 16:37® cormaxx
cormaxx

cormoran> Péťo,upřímně,tvůj příspěvek o prozrazení jsem nepochopil,proto jsem reagoval i přímo na tebe. Mára mi volal,tak jsme se zasmáli:-D

Tohle teď nemyslim na tebe,ale obecně…Ovšem to co jsem psal níže,mi nedělá problém říct dotyčnému i do očí.Už jsem to udělal několikrát.Stojim si za tim.

Já jsem kliďas,takže mě nějakej slovní průjem na netu nerozhodí;-)