Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormaxx"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) cormaxx. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 28. února 2012 ve 23:02® cormaxx
- Diskuze: Přívlač a dravci
jarysek> Ty by si na boata nepotřeboval ploutve
- Úterý 28. února 2012 ve 20:53® cormaxx
- Diskuze: Ústí nad Labem
1Mara> Proč nám sem nedáš fotku?
- Úterý 28. února 2012 ve 20:51® cormaxx
jarysek> To chtěj no
Těch 6,5mm by se mi líbilo na boata do studený vody. Ale tohle za ně nedám. To si seženu dejcháče i nějaký neopreny.
- Úterý 28. února 2012 v 18:54® cormaxx
jarysek> Kde si je sehnal?
- Pondělí 27. února 2012 ve 21:45® cormaxx
hroch71> Když bude čas,jdu taky
- Úterý 21. února 2012 v 18:14® cormaxx
troutkiller> Já to sundavám jen když jsem utrhal nějakou používanou barvu gum a nebo když to nebere a chci zkusit něco méně používaného,co nemám vpředu. Sundat to je o něco málo horší než sundat klasickej batoh. Z vesty mě bolely záda.S timhle je to v poho.
S tim padákem jsem to slyšel už několikrát,hlavně v létě,když jsem jen v kraťasech a triku
Tento příspěvek byl editován 21.2.2012 18:15:49 uživatelem cormaxx. - Úterý 21. února 2012 v 17:13® cormaxx
Tady mám jednu fotku kde jde trochu vidět…V zimě jsem se fotil samospouští,jak jsem byl nabalenej v broďákách
- Úterý 21. února 2012 v 17:09® cormaxx
olda> Já jí mám
Můžu ti jí přivést ukázat…
Mně ze začátku ta přední kapsa trochu překážela,ale teď je to bez problémů. Loni to byl můj nejpoužívanější batoh při přívlači. Vpředu mám menší krabičku s hlavníma nástrahama,všechny doplňky(pean,karabinky,lanka…) a nahoře je malá kapsa,kam dávám foťák. Vzadu mám velkou krabici s dalšíma nástrahama,doklady a připnutej podběrák.
A Když nosim 2 pruty,tak jsem se naučil si jeden zezadu zastrčit,takže můžu brodit,chytat a další prut mít u sebe připraven.
- Neděle 19. února 2012 ve 21:58® cormaxx
mannice> Tak to on se prut ohne,ale pak půjde o to kolik bude mít v tom ohybu síly a to ten beast měl,ale to je fuk to nemusíme řešit
Je fakt že když pan prodavač zabral tak jsem ho ve dvou rukách skoro neudržel a radši mu dával najevo že to asi stačí
- Neděle 19. února 2012 ve 21:12® cormaxx
mannice> To co zvládnul bylo parádní,ale nevěřim že tohle zvládne kdejakej prut,kterej bude mít takhle citlivou špici. A je fakt že prodavač se hóóódně nebál
- Neděle 19. února 2012 ve 21:10® cormaxx
troutkiller> Klidně čtyři
- Neděle 19. února 2012 v 19:42® cormaxx
mannice> Chci zbrojit…
Ten beast na výstavě mě utvrdil,že bych chtěl něco na belly boat v podobných parametrech,tak hledám. Tohle jsem našel v DE v akci,jenže nic o něm
- Neděle 19. února 2012 v 18:36® cormaxx
Neměl jste někdo v ruce JENZI HORIZONE CONTROL DROP SHOT 2,1m/2–25g ?
- Neděle 19. února 2012 ve 12:04® cormaxx
1Mara> Ten led vypadá pěkně. Já se byl kouknout u nás na rybníku a tam jsou louže jako prase,to by bylo na gumáky.
Kdy jedeš příště?
- Sobota 18. února 2012 v 16:46® cormaxx
1Mara> Tak jak jste nachytali? Asi bylo dost vody na ledě co?
- Pátek 17. února 2012 v 16:53® cormaxx
olda> Ten vlasec jsem na podzim taky zkoušel a za pade byl docela dobrej.
- Čtvrtek 16. února 2012 ve 12:55® cormaxx
Zkoušel jste někdo tekutou gumu? http://www.formybrno.cz/…/tekuta-guma
- Pondělí 13. února 2012 v 19:33® cormaxx
1Mara> Do teď jsem měl víkendy volný a nudil jsem se jako prase.Chtěl jsem na dírky,ale nechtělo se mi cálovat 400 jen za zachytání. Od tohohle víkendu mi začíná hokejbal a ty sem napíšeš tohle
Je tam i v týdnu?
- Pondělí 13. února 2012 v 10:13® cormaxx
1Mara> To je Jirkovo rybník že?
- Neděle 12. února 2012 v 16:57® cormaxx
pipa> Já jsem taky chtěl někam na dírky. A napadlo mě tohle místo.Ale za tu cenu se mu na to vy.eru .To mám hrst gum nebo šňůru nebo 15 pivsonů.