Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormaxx"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) cormaxx. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 12. února 2012 v 16:52® cormaxx
- Diskuze: Přívlač a dravci
TOMMY CATFISH> Na raky občas chytám. Okounci na ně většinou dobře reagujou. Ale používám je jen na místech,kde se dají tahat po dně.Takže hlavně Labe a pár rybníků. Protože většinou tu máme na dně řasy.
- Čtvrtek 9. února 2012 ve 20:03® cormaxx
troutkiller> To je fakt,třeba ta fialková je dobrá. Ale prut už se mi nelíbil.
- Čtvrtek 9. února 2012 v 18:13® cormaxx
troutkiller> hele hele,kdo tu vychvaloval černý rákosky od daiwy?
- Čtvrtek 9. února 2012 v 11:50® cormaxx
troutkiller> Vyfoť ho
- Pondělí 6. února 2012 v 18:06® cormaxx
- Diskuze: Ústí nad Labem
Piranha> Závody na svazovce chtějí,ale podle jejich pravidel, ne podle pravidel RŘ. To je argument,kterej mi stačí k tomu abych s tim nesouhlasil. Když mě chytne RS pět minut po půlnoci,tak jsem v prdeli a nepomůže mi ani svěcená voda. Když budou závody v dobu,kdy bude povolen nonstop i pro obyčejný rybáře tak se dá argumentovat zase tim,co to udělá s rybí obsádkou. Jasně,nepopíchaj každou rybu v Labi,ale… Kolik ryb bude vytažených a hlavně kolik z toho bude „plevel“ pro závodníky? Já myslim,že takových cejnů,tloušťáků a jesenů se vytahá mraky.A ty nepůjdou na mokrou podložku,neošetří se klinikem,nebudou se pokládat zpět do vody jako do peřinky,jako bodovanej kapřík.
Je mi jasný,že závody jsou a budou.Ale určitě bych je nechtěl mít na svojí vodě.Takže je vlastně moje obhajování zbytečný,protože na tuhle část Labe nechodim,protože to mám dosti z ruky
Každopádně si myslim,že na pořádání takovýchto závodů je dostatek místa na soukromáku.A že jich tu je víc než dost.
- Pondělí 6. února 2012 v 11:36® cormaxx
IVO> Tohle si přeci normální člověk na „svojí“ vodu nepustí.
- Pondělí 6. února 2012 v 9:19® cormaxx
U nás jen –17°C
- Pátek 3. února 2012 ve 14:58® cormaxx
- Diskuze: Domácí výroba woblerů
jajco> Ty si to jen vrtal?
- Pátek 3. února 2012 ve 14:58® cormaxx
jajco> Jj taky to dělám kvůli trhání. Ale hlavně kvůli tomu,že na jednu velikost háčku můžu odlít zátěž kterou potřebuju.
Já mám dost hliníku už přes rok doma.Ale nedostal jsem se k tomu.
- Pátek 3. února 2012 ve 14:20® cormaxx
jajco> Dneska jsem si dodělal v compu nákresy a zítra to jdu taky zkoušet.Ovšem já mám připravenej hliník
Jaký máš gramáže?
- Čtvrtek 2. února 2012 ve 13:39® cormaxx
Piranha> Ty mi pak zkus prodat nějaký nechytací návnady(nechci psát koule
)…
- Středa 1. února 2012 ve 22:49® cormaxx
Kazan> To je délka skoro na tři trojháky ne? To je kopie něčeho?
- Středa 1. února 2012 ve 22:48® cormaxx
mannice> Musim si po rozmrznutí vyzkoušet místa feederem a plavkou ,kde by to mohlo stát zato.A pak nějak vymyslet čim krmit,aby to nevěděl hned celej rybník.
- Středa 1. února 2012 ve 22:00® cormaxx
mannice> Já se asi zbláznil a začnu k vodě tahat kapráky. Ten Blažek ,měsíc nemytej, mě nějak inspiroval..... s těma kaprama ovšem
- Neděle 29. ledna 2012 v 16:20® cormaxx
pipa> Gomz je jeden moc šikovnej pán co se nejvíce vyskytuje v diskuzi Domácí výroba woblerů.
- Neděle 29. ledna 2012 v 16:19® cormaxx
sethy> V čem konkrétně myslíš to chování pod vodou?
- Neděle 29. ledna 2012 v 15:56® cormaxx
mvincik> Jj odpor mi je jasnej.Třeba má někdo zkušenost z praxe.dík
- Neděle 29. ledna 2012 v 15:56® cormaxx
mvincik> Jj odpor mi je jasnej.Třeba má někdo zkušenost z praxe.
- Neděle 29. ledna 2012 v 15:50® cormaxx
Jak velkej vliv myslíte,že má tvar jigový hlavičky na délku letu, když porovnám klasickou kulatou a šišatou-tvar footbal?
- Neděle 29. ledna 2012 ve 12:33® cormaxx
mannice> Mně o těch nástrahách nepovídej.Když jsem si skládal do krabice gumy z výstavy,tak jsem se celkem zděsil kolik toho zase mám. Ještě,že si budu dělat jigy sám,alespoň bude co trhat