Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "brčal"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) brčal. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 12. září 2013 v 18:47® brčal
- Diskuze: Muškaření
Dnešní ranní pohodička
Háček: Gamakatsu F314 2/0 Vlasy Ghost Hair – white a chartrause Oči: Living Eyes – Flymen fishing company 29.9 jde do vody
- Neděle 8. září 2013 v 18:35® brčal
feederman> jedině malé nymfy na háčkách 18 a 20
Tento příspěvek byl editován 8.9.2013 18:35:38 uživatelem brčal. - Středa 4. září 2013 ve 22:29® brčal
LaMa> určitě něco vymyslím. Labskou jsem uvažoval v říjnu. Jenže čekám na vyjádření jestli nezkočím se podívat na Salzu na Lipana. Budu vědět začátkem října. Když tak by jsme mohli zajet na Labskou
- Středa 4. září 2013 ve 21:57® brčal
LaMa> hm tak to do budoucna zvážím
- Středa 4. září 2013 ve 21:32® brčal
David H.> hm škoda. Bylo to fajn se setkat aspoň někdy a něco si ukázat. Trička jsou vystavené ve pracovně na mušky
- Středa 4. září 2013 ve 21:14® brčal
David H.> kdy bude Vázací výkend co býval od Toulíka s tvojí záštitou ? Bývalo to super .
- Středa 4. září 2013 ve 21:09® brčal
David H.> je to tam
díky
- Středa 4. září 2013 ve 20:42® brčal
David H.> to nejsou závody
, ale i tak to využiju . Díky a promiň
- Středa 4. září 2013 ve 20:30® brčal
LaMa> ještě todle by tě možná zajmalo. Hlavně bude tam lodička s motorem. Omluva Adminům nevím kde to vrazit
Dobrý den, Program semináře : Pátek 28.9. v 17.00 sraz v Rybářském domě v Roudně. Zaplatíme si ubytování v chatkách a lodě. Rozdělíme se vždy po 2 lidech na loďku. ( zkušenější muškař z méně zkušeným). Když se všichni zabydlíme, tak budu mít připravený svěráček a ukážu a vysvětlím vázaní streamra z Articuled Shank. Pokud bude zájem můžete si sváznout i svůj streamr. Rád Vám s tím pomůžu a poradím. Kdo bude mít zájem, tak si může zajít vyzkoušet proutky, které dovezu. Večer, pokud nám nezavřou hospůdku, můžeme zajít na „jedno“ Sobota: Rozložíme se do lodí a vyrázíme na vodu. Pokusím se před odjezdem doporučit místa , které znám. Večer určitě zhodnotíme den a dáme nějaké pivko. Opět můžeme připravit streamry o které příjdeme. Neděle. Vyjedeme na vodu a chytneme možná další štiky.
Nechám na každém, jestli bude chtít jet už v sobotu nebo v neděli domů. Cena :zahrnuje jen ubytování za dvě noci 300 kč. Zbytek povolenky, lodě se dají zaplatit na místě. Jídlo a pití každý svoje. Vezmu malý grill, tak něco na oheň není problém. Materiál na vázaní budu mít svůj ,určitě si vemte nějaké drobnosti a potřeby k vázaní a chytání.
PS není to koplet. Pošlete mi Sz
Tento příspěvek byl editován 4.9.2013 20:31:24 uživatelem brčal. - Středa 4. září 2013 v 19:28® brčal
Palivec> nemůže
- Úterý 3. září 2013 ve 22:02® brčal
LaMa> měl jsem jeden potah od štiky. Pstrha jsem ani nezkoušel. Hlavní bylo pro mě vyzkoušet nové streamry. Lepší to tam bude na podzim.
- Úterý 3. září 2013 ve 20:47® brčal
LaMa> chytl jsem jednu rybku a ani nevím jak
Na streamra Jesetera jen škoda že nemám fotku a nejsem si jistéj jestli to bylo přímo za hubu. Proutek zjistím bylo řečeno v půlce září.
- Úterý 3. září 2013 v 18:54® brčal
feederman> já děkuji
- Čtvrtek 29. srpna 2013 ve 23:04® brčal
jepice> hm tem mi trval včera 30 minut
tak a po víkendu streamr nebude a začnu tvořit nový
- Čtvrtek 29. srpna 2013 ve 22:29® brčal
Cudla> není. Právě se těším na to že to tam hodím a hned mi to nějaká uhryzne
. Budu pak šťastný
nebo to urvu na nějaké vázce
- Čtvrtek 29. srpna 2013 ve 22:20® brčal
Tak na Chytej sraz na místní zubaté. Pro zajmavost cca hodina hraní
- Úterý 27. srpna 2013 v 19:03® brčal
LaMa> ještě k tomu zonkru. Fotka se někde předtím zasekla. Nádherná barva
- Pondělí 26. srpna 2013 ve 12:41® brčal
LaMa> nejlepši když mi zavolaš v kolik a zajdem do obchodu. Mam to 5 minut z domu
- Neděle 25. srpna 2013 ve 23:11® brčal
LaMa> některé zatěžuji furt. Přece jenom je dobré tomu pomoci. Další věc když chytám na potápivku dávám návazec maximálně do 1 m
- Neděle 25. srpna 2013 ve 22:05® brčal
feederman> na každou mušku lze chytnou rybu. Vždy , ale se jí musí věřit. Pokud mušce nevěříš nikdy na ní nic nechytneš
a druhá věc každá muška má svůj den a hodinu kdy je účinná