Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Shrek"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Shrek, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Středa 15. dubna 2015 v 18:13® Shrek
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Děkuji vám oběma. Pohodlný věru nejsem, hledám je už nějaký ten pátek. Jen hold nejsem tak dobrý jako Ty, Palivče. Já tuto plandavku kdysi koupil v Tescu v sáčku od Aquazony s nápisem Ryna. Od té doby jsem je nikde neviděl. Ještě jednou děkuji.
- Úterý 14. dubna 2015 v 5:50® Shrek
jepice> v poho
kubas> já bych to asi stále neřešil…
- Pondělí 13. dubna 2015 ve 21:50® Shrek
Mysak1> objednal jsem to přes to Rybářství, jak jsi mi poradil. 85 Kč je v poho. Ale když jsi tak dobrý rádce, mohl bych Tě zkusit využít na další dotaz – před X lety jsem chytával s těmito plandavkami a už je nemůžu nikde najít. Nenarazil jsi někde v e-shopech na ně?
- Pondělí 13. dubna 2015 ve 20:33® Shrek
jepice> koukám na to… nepopletl sis to s klasickými testy pro nové členy? Já se sháněl po testech pro ryb. stráž.
- Pondělí 13. dubna 2015 ve 20:28® Shrek
jepice> také děkuji za info, volím tištěnou verzi – nejraději studuji na neobvyklých místech mimo PC
- Pondělí 13. dubna 2015 ve 20:15® Shrek
Mysak1> díky za info, příteli. Jdu zjišťovat.
EDIT: objednáno, díky za info…
Tento příspěvek byl editován 13.4.2015 20:18:57 uživatelem Shrek. - Pondělí 13. dubna 2015 v 18:50® Shrek
Zdarec bando, nevíte kde by se dala sehnat brožura RS? Chci se připravit na zkoušky a hledám nějaké noty. Díky moc…
- Neděle 22. března 2015 ve 21:30® Shrek
Už se těším, až „půjdou“. Mlaďase to takhle moc nebere. No a až půjdou ti 60cm okyši, tak to bude pecka…
- Neděle 22. března 2015 v 18:24® Shrek
Dnes jsem vzal mlaďase k vodě, že zkusíme něco na plavačku. Takhle krásný zero jsem už dlouho neměl. Vedle sedící rybář to také zabalil a začal vyprávět, jak vloni zjara šli na hnojáčka okouni mezi 50–60 cm. Ach jo, proč to mají stále někteří zapotřebí?
- Středa 28. ledna 2015 ve 22:37® Shrek
CeP> stejně jako z tohohle tohle:
- Úterý 20. ledna 2015 ve 23:38® Shrek
Vloni prudil, že chce na ryby, tak to má mít.
Bramborové proškrtávací razítko? To jde
- Neděle 18. ledna 2015 ve 22:47® Shrek
tak jsem po roční pauze opět pořídil papíry a letos zapřáhnu mlaďase… Už se těším na jaro…
- Pondělí 29. prosince 2014 ve 21:39® Shrek
Byla řeč o klobáskách?
Dejve, sorry, jsem ostuda – opožděné potřesení ploutví i za mě
- Středa 24. prosince 2014 v 17:05® Shrek
Také vám všem přeji hezké Vánoce a hodně dobrého do roku 2015.
- Pondělí 13. října 2014 v 6:08® Shrek
Hmmm, tak to je síla
- Neděle 12. října 2014 v 16:33® Shrek
Hele, chlastal jsem, ale kurňa Regula bych si pamatoval… Nebo jsem byl tak na plech, že si vůbec nevybavuji, že tam Regulus byl?
- Pátek 12. září 2014 ve 23:18® Shrek
skwor> jezdíme po správné straně silnice
- Neděle 24. srpna 2014 v 19:11® Shrek
nooo, už jsi tu skoro dvě hodiny, schválně jak dlouho, než Tě smažou
- Čtvrtek 16. ledna 2014 ve 22:04® Shrek
soky kv> no jo, no. Vřesová z jara ujde, na Bílou vodu vůbec nechodím. Vloni jsem začal objevovat Ohři v Lokti a líbí se mi převelice.
S tím koupákem to bylo hrozné faux-pas :-/
- Čtvrtek 16. ledna 2014 v 19:32® Shrek
timbab> a to právě není pro mě, mám kolem sebe hezké stojáky a pěknou řeku. Nechci ještě jezdit po všech čertech… furt si pohrávám s myšlenkou, že to letos ještě zkusim. Z 90% jsem se věnoval přívlači, tak zkusim asi přívlač trochu utlumit a pověnovat to feederu. Navíc jsem v období, kdy jsem rád, že vůbec vidím děcka. Tím si prošel každý z nás, kdo máme děcka. Až budou prťata chodit se mnou, bude to zase veselejší… SNAD