Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Shrek"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Shrek, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Sobota 11. května 2013 v 10:34® Shrek
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Segoves> mě taky nevadí, rozhodně ví o hokeji víc než já, proto jej nemám právo kritizovat…
- Sobota 11. května 2013 v 10:13® Shrek
Segoves> Cituji:" měl jet Venca Prospal věřim že kdyby se mu had ozval tak by letos reprezentoval…"
Takže to záleží na HaDovi, kdo pojede na repre a kdo ne? Safra, ten kluk má ale dlouhé prsty
- Pátek 10. května 2013 v 16:44® Shrek
mě ten hokej začíná bavit
- Čtvrtek 9. května 2013 v 18:21® Shrek
tak to je šílenýýýýýýýýý
- Úterý 7. května 2013 ve 21:45® Shrek
Segoves> my jsme dneska měli ject, auto má můj táta, motorku mám v práci a kámoš se na mě vysral a nechal mě ve štychu doma. Tak jsem jel do prdele a ne na ryby. Rousnice v lednici, pruty natěšený......
- Úterý 7. května 2013 ve 21:43® Shrek
regulus> nemá Googláckej Disk volných 5GB ??
- Sobota 4. května 2013 ve 21:13® Shrek
Draky> tohle by měl vědět každý člen, že musí platit příspěvky i když si nekupuje povolenku. Logické je, že pokud nezaplatím ČLENSKÝ příspěvek, přestávám být členem. Navíc doplácet 7×400=2800 Kč, to si radši udělám testy a začnu úplně od začátku.
- Sobota 4. května 2013 v 15:26® Shrek
Draky> děkuji za osvětu, to samozřejmě po 20ti letech ve svazu vím. Ovšem bylo řečeno, že chytal pět let, pak měl 7 let pauzu a pak se k tomu vrátil a měl těch 7 let doplatit. U nás to funguje tak, že když nezaplatím další rok příspěvky, tak mě z MO vyškrtnou a pokud se chci vrátit k rybaření, tak si musím dát znovu přihlášku za člena. Navíc já měl pauzu 3 roky, během níž mi skončila platnost RL, takže jsem musel dělat i nové testy pro získání RL. Ale rozhodně jsem tedy nedoplácel tři roky členství, jelikož po prvním nezaplacení jsem již členem nebyl.
- Sobota 4. května 2013 ve 13:15® Shrek
(…Candouš…)> jestli to po něm někdo chtěl, je trubka a jestli on to dal, tak je trubka dvojnásobná.
- Čtvrtek 2. května 2013 v 17:57® Shrek
David H.> není zač
ANTRAX> gratulace, kámo. Hlavně foť, foť a foť.
- Středa 1. května 2013 v 15:57® Shrek
skwor> já frčim do starého dobrého Snillfjordu. Sever mě láká taky, ale to je na dlouhý lokty…
- Středa 1. května 2013 v 15:17® Shrek
Tak já to mám za 15. Pstruhovka mě zatím v přívlači moc neuspokojila, snad to fjordy doženou. Těšim se jak malý dítě
- Čtvrtek 4. dubna 2013 ve 20:59® Shrek
David Havlíček> když najedu na to oko kurzorem, tak se mi ve žluté popisce ukáže „David Havlíček“, takže to je asi Tvoje oko. No a jinak nemám páru…
- Sobota 30. března 2013 v 9:39® Shrek
casper> dneska musím seřizovat ventily na autě, takže mám na celý den o zábavu postaráno. Zítra budu dodělávat generálku elektroinstalace na motorce, takže taky zámrsk no a v pondělí budu odpočívat. Tento víkend rybu neucítím…
- Pátek 29. března 2013 ve 23:22® Shrek
no snad ten sníh do Vánoc vydrží, nerad bych je měl opět na blátě
- Čtvrtek 28. března 2013 ve 20:02® Shrek
No jděte mi do pr…le s tim pavoukem. Fuj sviňa jedna chlupatá!!!! Velebnosti mě je blbě…
- Sobota 23. března 2013 ve 21:46® Shrek
Cudla> potvrdím Tvá slova – nedávno jsem zde hudroval kvůli platbě naší MO za možnost chytání na RMV. Respektive mi v krku leželo to, že RMV je prázdný a já musím platit i když ten revír nevyužívám. Dnes jsme také měli schůzi a hlasovalo se o zvednutí ceny o téměř 100%. Vedení MO navrhovalo zvýšení ceny, tak jsme si jako členové odhlasovali alespoň nějaké „ALE“. Když už mám platit další prachy navíc, tak chci chytat ryby, tak snad tomu pomůže zvýšení míry kapra na 40 cm a roční limit ponechané „ušlechtilé“ ryby na 20ks/ročně. Snad tam za pár let nějakého čtyřicátníka bude možné ulovit i mimo období 14ti dnů po vysazení.
- Sobota 9. března 2013 v 16:53® Shrek
ladamaj> tak hlavně dávej bacha na stromy a příkopy…
- Sobota 9. března 2013 v 16:33® Shrek
ladamaj> i Tobě…
- Pondělí 18. února 2013 v 7:41® Shrek
CeP> to je právě ten problém, že si tam ani nezachytáš. V květnu v týdnu se nasadí kapři, o víkendu mají závody děcka, další víkend mají závody dospělí a konec. Pak se zase do května čeká, než se tam něco vysadí.
Bobo> takže kvůli tomu, že jsem svým vstupem souhlasil s přijatým pravidlem znamená, že mám držet hubu a jako tupá ovce se vším souhlasit a nesnažit se něco změnit? To snad ne…