Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Shrek"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Shrek. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 1. června 2015 v 19:47® Shrek
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Příspěvek Z LOVU – Prosím promazat. Nevím kde je chyba.....
- Pondělí 1. června 2015 v 19:42® Shrek
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 1.6. | Revír: Aldersund
Halík 105 cm a kocour 109 cm. Jsme tu druhej den, tak snad ještě něco přijde. …
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 31. května 2015 ve 14:25® Shrek
- Diskuze: Z lovu
Posílám pozdrav z Aldersundu, zatím jen obecňačky, nej 88 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 21. května 2015 ve 22:44® Shrek
revoke> Radime, jen co si tu najdu babu, která mě chce, tak mi jí admini smáznou?? Chudinka moje ujít Sarah
- Úterý 19. května 2015 ve 20:19® Shrek
přišla mi soukromá zpráva zde na chytej.cz. Zde je její text:
Mé jméno je ujít Sarah, sladká mladá dívka, prosím, že je něco velmi závažného a důležitého mi, že budu rád, že podělit se s vámi mi poslat masáž přímo a rovnou na můj soukromý e-mailovou adresu a řekněte mi víc o sobě (sarah.ss109@outlook.com) díky Sarah. ........................................ My name is miss Sarah, a sweet young girl please there's something very serious and important about me that i will like to share with you send me a massage directly and straight to my private email address and tell me more about yourself (sarah.ss109@outlook.com) thanks Sarah.
- Čtvrtek 7. května 2015 v 8:06® Shrek
- Diskuze: Plavaná
Ondra78> přestěhuj se k nám na Sokolovsko, hledám na dílnu opraváře zemědělských strojů, v polední pauze budeme vázat háčky
- Neděle 3. května 2015 v 18:52® Shrek
- Diskuze: Přívlač a dravci
troutkiller> kdy a kam jestli se můžu zeptat…???
- Sobota 2. května 2015 v 15:41® Shrek
Lukáš Tesař> http://www.rybsvaz.cz/?…
- Sobota 2. května 2015 v 15:11® Shrek
Lukáš Tesař> u nás v organizaci jsou zkoušky vždy únor-březen, takže u nás bys mohl až příští rok, jedinou možností je podle mě pro letošek koupě povolenky pro nečleny ČRS…
- Středa 15. dubna 2015 v 19:31® Shrek
jepice> už jsem je našel na netu, ty od DAMu nejsou přesně ony. Našel jsem poslední tři kousky, tak jsem si je objednal, teď to místo Ryny dělá prej Kingfisher.
- Středa 15. dubna 2015 v 18:13® Shrek
Děkuji vám oběma. Pohodlný věru nejsem, hledám je už nějaký ten pátek. Jen hold nejsem tak dobrý jako Ty, Palivče. Já tuto plandavku kdysi koupil v Tescu v sáčku od Aquazony s nápisem Ryna. Od té doby jsem je nikde neviděl. Ještě jednou děkuji.
- Úterý 14. dubna 2015 v 5:50® Shrek
jepice> v poho
kubas> já bych to asi stále neřešil…
- Pondělí 13. dubna 2015 ve 21:50® Shrek
Mysak1> objednal jsem to přes to Rybářství, jak jsi mi poradil. 85 Kč je v poho. Ale když jsi tak dobrý rádce, mohl bych Tě zkusit využít na další dotaz – před X lety jsem chytával s těmito plandavkami a už je nemůžu nikde najít. Nenarazil jsi někde v e-shopech na ně?
- Pondělí 13. dubna 2015 ve 20:33® Shrek
jepice> koukám na to… nepopletl sis to s klasickými testy pro nové členy? Já se sháněl po testech pro ryb. stráž.
- Pondělí 13. dubna 2015 ve 20:28® Shrek
jepice> také děkuji za info, volím tištěnou verzi – nejraději studuji na neobvyklých místech mimo PC
- Pondělí 13. dubna 2015 ve 20:15® Shrek
Mysak1> díky za info, příteli. Jdu zjišťovat.
EDIT: objednáno, díky za info…
Tento příspěvek byl editován 13.4.2015 20:18:57 uživatelem Shrek. - Pondělí 13. dubna 2015 v 18:50® Shrek
Zdarec bando, nevíte kde by se dala sehnat brožura RS? Chci se připravit na zkoušky a hledám nějaké noty. Díky moc…
- Neděle 22. března 2015 ve 21:30® Shrek
Už se těším, až „půjdou“. Mlaďase to takhle moc nebere. No a až půjdou ti 60cm okyši, tak to bude pecka…
- Neděle 22. března 2015 v 18:24® Shrek
Dnes jsem vzal mlaďase k vodě, že zkusíme něco na plavačku. Takhle krásný zero jsem už dlouho neměl. Vedle sedící rybář to také zabalil a začal vyprávět, jak vloni zjara šli na hnojáčka okouni mezi 50–60 cm. Ach jo, proč to mají stále někteří zapotřebí?
- Středa 28. ledna 2015 ve 22:37® Shrek
CeP> stejně jako z tohohle tohle:
Kralu021: Pěkný ulovky gratuluju a palec nahoru,,jen za sebe dodám že vypadat všechny ryby takhle tak se dám na zahradničení :-)
Shrek: Kocour je krásnej, kolega je z něj šťastnej jak blecha. Mimojiné, Dejve, proč ten palec dolu??? :-D
HaD: Ten kočičák je ohromnej!!!
Klobasa: Pěkný obludy.