Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Shrek"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Shrek. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Úterý 20. ledna 2015 ve 23:38® Shrek
Shrek

Vloni prudil, že chce na ryby, tak to má mít.

Bramborové proškrtávací razítko? To jde :-)

Neděle 18. ledna 2015 ve 22:47® Shrek
Shrek

tak jsem po roční pauze opět pořídil papíry a letos zapřáhnu mlaďase… Už se těším na jaro…

Pondělí 29. prosince 2014 ve 21:39® Shrek
Shrek

Byla řeč o klobáskách? :-D Dejve, sorry, jsem ostuda – opožděné potřesení ploutví i za mě ;-)

Středa 24. prosince 2014 v 17:05® Shrek
Shrek

Také vám všem přeji hezké Vánoce a hodně dobrého do roku 2015. ;-)

Pondělí 13. října 2014 v 6:08® Shrek
Shrek

Hmmm, tak to je síla :-D

Neděle 12. října 2014 v 16:33® Shrek
Shrek

Hele, chlastal jsem, ale kurňa Regula bych si pamatoval… Nebo jsem byl tak na plech, že si vůbec nevybavuji, že tam Regulus byl? :-O

Pátek 12. září 2014 ve 23:28® Shrek
Shrek

a dejte už pokoj s kaprem nebo KAPREM, jsme v sekci přívlač a ta svi*ě vošklivá tu nemá co dělat ;-)

Pátek 12. září 2014 ve 23:18® Shrek
Shrek

skwor> jezdíme po správné straně silnice ;-)

Neděle 24. srpna 2014 v 19:11® Shrek
Shrek

nooo, už jsi tu skoro dvě hodiny, schválně jak dlouho, než Tě smažou :-D

Sobota 23. srpna 2014 v 17:03® Shrek
Shrek

Chlapi, nemáte někdo zkušenosti s leteckým zájezdem do Norska? Jasně, nějaké možnosti jsem našel, ale dávat 25 tisíc se mi fakt nechce, tak zkoušim, jestli někdo odsud nelétá a nemá to už nějak vychytané. Díky předem za tip…

Čtvrtek 16. ledna 2014 ve 22:04® Shrek
Shrek

soky kv> no jo, no. Vřesová z jara ujde, na Bílou vodu vůbec nechodím. Vloni jsem začal objevovat Ohři v Lokti a líbí se mi převelice. :-) S tím koupákem to bylo hrozné faux-pas :-/

Čtvrtek 16. ledna 2014 v 19:32® Shrek
Shrek

timbab> a to právě není pro mě, mám kolem sebe hezké stojáky a pěknou řeku. Nechci ještě jezdit po všech čertech… furt si pohrávám s myšlenkou, že to letos ještě zkusim. Z 90% jsem se věnoval přívlači, tak zkusim asi přívlač trochu utlumit a pověnovat to feederu. Navíc jsem v období, kdy jsem rád, že vůbec vidím děcka. Tím si prošel každý z nás, kdo máme děcka. Až budou prťata chodit se mnou, bude to zase veselejší… SNAD :-D

Čtvrtek 16. ledna 2014 v 19:25® Shrek
Shrek

timbab> čas, prachy, motivace… Když tu slovili 22ha rybník a byly z něj dvě kádě ryb, nedělám si iluze, že na ostatních vodách to bude jiné. A to tam prý bývá několikrát do roka velké vysazování kapra. Prostě jsem letos nějakým způsobem demotivován… :-((

Čtvrtek 16. ledna 2014 v 19:10® Shrek
Shrek

přemýšlím, jestli letos vůbec budu papíry pořizovat :-((

Úterý 14. ledna 2014 ve 20:06® Shrek
Shrek

Tomash> nazdar člověče, nedávno jsem zrovna na Tebe myslel… Jak se vede?

Středa 1. ledna 2014 ve 22:53® Shrek
Shrek
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 31.12.2013 | Revír: Ohře 12 | Způsob lovu: Feeder

Byli jsme s kolegou jako každoročně ukončit rok s feederem na řece, jako každoročně jsme rybu chytili, tentokrát to však nebyla ani moje parma, ani moje ostroretka, nýbrž kolegovo vranka. Poprvé v životě jsem viděl vranku naživo a ještě k tomu chycenou na prut. Zajímavý úlovek na závěr roku, že by znamení na následující rok?

(0) (3) Komentáře k příspěvku: (1)Přidat komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
  • Čtvrtek 2. ledna 2014 ve 14:23

timbab: Já jsem chytl vranku na Silvestra 2012 na mušák :-))

Čtvrtek 28. listopadu 2013 ve 21:17® Shrek
Shrek

skwor> to je neplacená reklama, kámo. Měli by Tě admini smáznout :-D :-D

Neděle 24. listopadu 2013 ve 22:09® Shrek
Shrek
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 24.11.2013 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Přívlač

Dneska s kolegou objevování nových úseků na Ohři a test WFT šňůry pořízené na veletrhu. Od zera mě zachránila kudlička cca 35cm… Už se těšim na jaro a feeder na těchto úsecích…

Pondělí 18. listopadu 2013 v 7:25® Shrek
    Shrek

David H.> ale houby silikonová věc od dětí, jen se prostě zbavuješ smáčků ležáků a krmíš s nimi psa. To je všechno. Chudák pes :-D

Pátek 20. září 2013 v 15:11® Shrek
    Shrek
    Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 19.9.2013 | Revír: říčka | Způsob lovu: Muškaření

Šňůra provětraná, lipani popíchaní, já nastydlej – co víc si přát? :-)