Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Shrek"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Shrek. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Sobota 11. května 2013 v 10:34® Shrek
Shrek

Segoves> mě taky nevadí, rozhodně ví o hokeji víc než já, proto jej nemám právo kritizovat…

Sobota 11. května 2013 v 10:13® Shrek
Shrek

Segoves> Cituji:" měl jet Venca Prospal věřim že kdyby se mu had ozval tak by letos reprezentoval…"

Takže to záleží na HaDovi, kdo pojede na repre a kdo ne? Safra, ten kluk má ale dlouhé prsty :-D

Pátek 10. května 2013 ve 23:21® Shrek
Shrek
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 10.5.2013 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes při lovu úhořů se přijel podívat na rousnici tento chlapík. Se svými 72cm je druhý největší mnou chycený.

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img98328.jpg
(0) (6) Komentáře k příspěvku: (1)Přidat komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
  • Sobota 11. května 2013 v 0:35

jepice-zruseno: Já dneska úhoře nechytl, ale místo toho dva kapry, tlouště a pitomýho trumena. Přitom u nás nikdy nebyli :-(

Pátek 10. května 2013 v 16:44® Shrek
Shrek

mě ten hokej začíná bavit :-D

Čtvrtek 9. května 2013 v 18:21® Shrek
Shrek

tak to je šílenýýýýýýýýý :-D

Středa 8. května 2013 v 15:21® Shrek
Shrek

Těžko říct, Glock je taky z plastu a je to nejoblíbenější zbraň na světě – i když dle mého osobního názoru vůbec nevím proč, zlatá CZ75 :-)

Úterý 7. května 2013 ve 21:45® Shrek
Shrek

Segoves> my jsme dneska měli ject, auto má můj táta, motorku mám v práci a kámoš se na mě vysral a nechal mě ve štychu doma. Tak jsem jel do prdele a ne na ryby. Rousnice v lednici, pruty natěšený......

Úterý 7. května 2013 ve 21:43® Shrek
Shrek

regulus> nemá Googláckej Disk volných 5GB ??

Pondělí 6. května 2013 v 19:08® Shrek
Shrek

David H.> taky to je batoh pro rybáře a ne přepravní zavazadlo pro Hanzelku a Zikmunda. Musíš s ním zůstat v Čechách na louži a ne ho vláčet po světě… :-D

Sobota 4. května 2013 ve 21:13® Shrek
Shrek

Draky> tohle by měl vědět každý člen, že musí platit příspěvky i když si nekupuje povolenku. Logické je, že pokud nezaplatím ČLENSKÝ příspěvek, přestávám být členem. Navíc doplácet 7×400=2800 Kč, to si radši udělám testy a začnu úplně od začátku.

Sobota 4. května 2013 v 15:26® Shrek
Shrek

Draky> děkuji za osvětu, to samozřejmě po 20ti letech ve svazu vím. Ovšem bylo řečeno, že chytal pět let, pak měl 7 let pauzu a pak se k tomu vrátil a měl těch 7 let doplatit. U nás to funguje tak, že když nezaplatím další rok příspěvky, tak mě z MO vyškrtnou a pokud se chci vrátit k rybaření, tak si musím dát znovu přihlášku za člena. Navíc já měl pauzu 3 roky, během níž mi skončila platnost RL, takže jsem musel dělat i nové testy pro získání RL. Ale rozhodně jsem tedy nedoplácel tři roky členství, jelikož po prvním nezaplacení jsem již členem nebyl.

Sobota 4. května 2013 ve 13:15® Shrek
Shrek

(…Candouš…)> jestli to po něm někdo chtěl, je trubka a jestli on to dal, tak je trubka dvojnásobná.

Čtvrtek 2. května 2013 v 17:57® Shrek
Shrek

David H.> není zač ;-) ANTRAX> gratulace, kámo. Hlavně foť, foť a foť. :-D

Středa 1. května 2013 v 15:57® Shrek
Shrek

skwor> já frčim do starého dobrého Snillfjordu. Sever mě láká taky, ale to je na dlouhý lokty…

Středa 1. května 2013 v 15:17® Shrek
Shrek

Tak já to mám za 15. Pstruhovka mě zatím v přívlači moc neuspokojila, snad to fjordy doženou. Těšim se jak malý dítě :-)

Úterý 30. dubna 2013 v 19:48® Shrek
Shrek

Děkuji, jsem zpět :-D

Čtvrtek 4. dubna 2013 ve 22:10® Shrek
Shrek
Diskuze: Kaprařina

sidla_napajedla> 30ník jsem, dej pokoj s nějakou cérkou na rybách na týden.....na týden jedu do Norska, abych si od baby odpočinul – a ona s dětma ode mě. Přeci nebudu nějakou jinou tahat k vodě… :-D

Čtvrtek 4. dubna 2013 ve 20:59® Shrek
Shrek

David Havlíček> když najedu na to oko kurzorem, tak se mi ve žluté popisce ukáže „David Havlíček“, takže to je asi Tvoje oko. No a jinak nemám páru…

Sobota 30. března 2013 v 9:39® Shrek
Shrek

casper> dneska musím seřizovat ventily na autě, takže mám na celý den o zábavu postaráno. Zítra budu dodělávat generálku elektroinstalace na motorce, takže taky zámrsk no a v pondělí budu odpočívat. Tento víkend rybu neucítím… :-((

Pátek 29. března 2013 ve 23:22® Shrek
Shrek

no snad ten sníh do Vánoc vydrží, nerad bych je měl opět na blátě :-D