Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Shrek"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Shrek. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 28. března 2013 ve 20:02® Shrek
- Diskuze: Všeobecná diskuze
No jděte mi do pr…le s tim pavoukem. Fuj sviňa jedna chlupatá!!!! Velebnosti mě je blbě…
- Sobota 23. března 2013 ve 21:46® Shrek
Cudla> potvrdím Tvá slova – nedávno jsem zde hudroval kvůli platbě naší MO za možnost chytání na RMV. Respektive mi v krku leželo to, že RMV je prázdný a já musím platit i když ten revír nevyužívám. Dnes jsme také měli schůzi a hlasovalo se o zvednutí ceny o téměř 100%. Vedení MO navrhovalo zvýšení ceny, tak jsme si jako členové odhlasovali alespoň nějaké „ALE“. Když už mám platit další prachy navíc, tak chci chytat ryby, tak snad tomu pomůže zvýšení míry kapra na 40 cm a roční limit ponechané „ušlechtilé“ ryby na 20ks/ročně. Snad tam za pár let nějakého čtyřicátníka bude možné ulovit i mimo období 14ti dnů po vysazení.
- Úterý 12. března 2013 v 8:03® Shrek
- Diskuze: Začínáme rybařit
já kupoval tyhle, mám je už asi 4. rokem a za sebe můžu říct, že jsem spokojenej. http://www.rybarsky-obchod-boilies-special.cz/…-p-7459.html
- Sobota 9. března 2013 ve 21:11® Shrek
- Diskuze: Přívlač a dravci
sidla_napajedla> já spíš přemýšlím, jestli si nezkrátit tu dobu nějakým soukromákem, ale zase mě mate to, že když pojedu třeba do Mirošovic, tak tam nechám 500 za povolenku a litr za benzín. Za ty prachy radši koupim pstruhovku a můžu za měsíc vytáhnout vláčák na pstruhové přehradě a škádlit štiky… Já vim, mám to ale problémy ve svém věku… Jako malej Jarda
- Sobota 9. března 2013 v 18:25® Shrek
- Diskuze: Přívlač a dravci
sidla_napajedla> Ty chceš zítra a já chci už 16. červen!!!!
- Sobota 9. března 2013 v 16:53® Shrek
ladamaj> tak hlavně dávej bacha na stromy a příkopy…
- Sobota 9. března 2013 v 16:33® Shrek
ladamaj> i Tobě…
- Sobota 9. března 2013 v 16:28® Shrek
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 9.3.2013 | Revír: Ohře 12 | Způsob lovu: Feeder
I přes nepřízeň počasí se nějaké pěkné parmy podařilo chytit…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 18. února 2013 v 7:41® Shrek
CeP> to je právě ten problém, že si tam ani nezachytáš. V květnu v týdnu se nasadí kapři, o víkendu mají závody děcka, další víkend mají závody dospělí a konec. Pak se zase do května čeká, než se tam něco vysadí.
Bobo> takže kvůli tomu, že jsem svým vstupem souhlasil s přijatým pravidlem znamená, že mám držet hubu a jako tupá ovce se vším souhlasit a nesnažit se něco změnit? To snad ne…
- Neděle 17. února 2013 v 19:46® Shrek
BoBo-Falknow> při hlasování o poplatcích jsem ještě ve zdejší MO nebyl, takže jsem ani na schůzi být nemohl. Jinak na schůze chodím, samozřejmě nevynechám ani tuto, která bude koncem března a bude se na ní hlasovat o zachováni statutu RMV.
- Neděle 17. února 2013 v 11:26® Shrek
BoBo-Falknow> tak tuhle demokracii ať si nacpou do kloaky…
Sejřim na ně, jedu na ryby – po dvou měsících
- Sobota 16. února 2013 v 17:06® Shrek
timbab> ano, to je vhodné řešení. Jak říkám, nevadí mi těch 70 Kč, vadí mi princip, že prostě musím a basta.
hraji> děkuji za tvůj názor. V březnu na schůzi bude hlasování, jestli dále zachovat status RMV nebo nechat ve volném užívání ČRS. Takže mám jasno …
- Sobota 16. února 2013 ve 12:38® Shrek
Mám dotaz – má MO právo nechat si připlácet za RMV? V naší MO máme 1 RMV, za který platíme k běžné ceně povolenky ještě 70 Kč navíc. Nejde mi o těch 70 Kč, ale o princip. Má MO nárok po mě těch 70 Kč požadovat, přestože na tento RMV nechodím a nechci si jej platit? Výbor naší MO mi tvrdí, že nelze koupit povolenku bez RMV… Díky za názory.
- Pondělí 11. února 2013 ve 21:04® Shrek
cercer> jj, také jsem si dal chvíli pauzu. Ale dobří holubi se vracejí, ne?
- Pondělí 11. února 2013 v 17:55® Shrek
cercer> čus příteli
- Neděle 10. února 2013 v 8:35® Shrek
když jsem jezdil jako obchoďák po krámech, tak jsem tyhle paňáky potkával taky. Myslim, že se dělal rum, vodka, zelená, griotka a fernet
- Čtvrtek 7. února 2013 v 7:15® Shrek
Jedno vím jistě, určitě mu OBr neřekl „Jdi do prd*le!“
- Středa 6. února 2013 v 19:12® Shrek
tak by mě zajímalo, kolik nabídek Markétka dostala
http://www.chytej.cz/bazar/12615/
- Středa 6. února 2013 v 7:57® Shrek
sethy> ty sněhové vločky mě vážně dostaly
- Úterý 5. února 2013 ve 21:35® Shrek
Hihi, takových lovců najednou. A všude je zelená travička,to je bomba!!
Lough Money nezmiňuji, v Anglii asi zeleno bude, ale to ostatní?