Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Shrek"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Shrek. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 8. ledna 2013 ve 21:44® Shrek
- Diskuze: Přívlač a dravci
Janko> pokud tam ten velký pstruh je, pak Ti zřejmě vezme to, na co chytáš. To, žes žádného nechytil, nemusí znamenat, že chytáš špatně. Třeba tam ta ryba jednoduše není.
- Pondělí 7. ledna 2013 v 7:32® Shrek
- Diskuze: Všeobecná diskuze
noba> jo, OBr
- Neděle 6. ledna 2013 ve 20:10® Shrek
Foligno> pěkná ponorka!! Na mě na podzim z vysoka kašlaly.
- Neděle 6. ledna 2013 v 7:58® Shrek
Good morning
- Sobota 5. ledna 2013 v 11:57® Shrek
džigit> i Tobě. Bacha na žilky – ta když praskne, tak budeš slintat a tahat nohu za sebou. A za to 13ti letý potěr nestojí, ne?
- Pátek 4. ledna 2013 ve 23:34® Shrek
TJSS> v barvě YD !!
- Pátek 4. ledna 2013 ve 23:33® Shrek
Martin Mošna> celkově! Myslím si, že si Piraňák jen lítostivě odfrknul když zjistil, že už jsi zase tady a komentuješ opět každou bejkárnu...........
- Pátek 4. ledna 2013 ve 20:10® Shrek
Martin Mošna> Prvotní logikou syntaxe je žádnou syntaxi nepoužívat. Jen psát čistý text. Vkládání rozšířených informací, jako třeba CSS třídy nebo odkazy, nenaruší tok textu. A zapíší se způsobem, který snadno pochopí i netechnicky založení uživatelé.
Pro tebe to znamená, že když neumíš ani pořádně psát, abys nevkládal nějaké obrázky. U tebe by to bylo spíše na škodu.
- Čtvrtek 3. ledna 2013 ve 21:15® Shrek
hraji> že se vůbec ptáš
- Čtvrtek 3. ledna 2013 v 19:33® Shrek
Martin Mošna> Ty kluku ušatá!!!!
- Středa 2. ledna 2013 ve 21:56® Shrek
regulus> to s tím, že papíry dostane dneska kdejakej vandrák, jsem psal já a za tímto názorem si stojím.
- Úterý 1. ledna 2013 ve 21:11® Shrek
toro> koukal jsem, Davidovo odhad dvou tun byl bohužel hodně při zemi
- Úterý 1. ledna 2013 v 0:47® Shrek
Chlapi, také přeji všechno nej… v následujícím roce.
- Neděle 30. prosince 2012 ve 23:06® Shrek
David Havlíček> a jak dlouho to poteče? Nepomohla by nějaká zábrana usměrňující tok? Něco jako norná stěna. Něco, co by nedovolilo tomu bahnu vlítnout do toku, ale nechat se unášet Lužnicí v příbřežní partii.
- Neděle 30. prosince 2012 ve 22:54® Shrek
David Havlíček> Davide, podle toho videa nikdo nemohl nic dělat. Nejhorší na tom asi je, že jste si té bezmoci vědomi. Kdybys to nevěděl a makal, naházel ryby do řeky, tak budeš spokojenej, že se vám je podařilo zachránit – přestože by stejně pochcípaly. Tady jste už jednoznačně věděli, že nejde nic dělat a ta bezmoc vás drtí.
Tento příspěvek byl editován 30.12.2012 21:54:45 uživatelem Shrek. - Neděle 30. prosince 2012 ve 22:33® Shrek
Co k tomu říct?
- Neděle 30. prosince 2012 ve 21:25® Shrek
Já jsem připraven na Silvestra – co vy??
- Sobota 29. prosince 2012 ve 22:49® Shrek
- Diskuze: Muškaření
Piranha> mluvíš mi z duše, příteli. Kolega co byl se mnou stále u vody se oženil a od té doby nejen že se mnou nechodí na ryby, pro jistotu nemá vůbec povolenku a ani jí neplánuje
Ženský jsou divná odrůda.
- Sobota 29. prosince 2012 v 10:44® Shrek
Brýtro kolegové
- Sobota 29. prosince 2012 v 9:58® Shrek
Prichy> to se ani nedivím.