Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Shrek"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Shrek. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pátek 28. prosince 2012 ve 21:12® Shrek
- Diskuze: Všeobecná diskuze
nnnap> nejen pro kluka http://www.morsky-svet.cz/ Mě to tam lákalo, když jsme byli na veletrhu, ale nebyl čas…
- Pátek 28. prosince 2012 v 15:40® Shrek
CeP> ptačí chřipka??
- Pátek 28. prosince 2012 v 15:02® Shrek
Přátelé, dám vám dobrou radu – nekažte si konec roku hádkami kvůli MM. Prožijte těch posledních pár dní v pohodě a poklidu. Třeba u nás doma už probíhají přípravy na Silvestra a to tak že naplno.
- Pátek 28. prosince 2012 v 11:35® Shrek
- Diskuze: Pěst na oko
džigit> dnes nechci být sprostý
- Pátek 28. prosince 2012 v 11:19® Shrek
Martin Mošna>
ty jsi naivní …
- Pátek 28. prosince 2012 v 8:53® Shrek
- Diskuze: Přívlač a dravci
SURF> na Ohři do Velichova jezdím když má průtok od 15 do 20 kubíků za vteřinu maximálně. Se současnými 126 kubíky za vteřinu mě to tam ani neláká
A to nemluvím o řece pod Skalkou, kde je od štědrého dne v jednom kuse 1. stupeň pov. aktivity
- Pátek 28. prosince 2012 v 8:48® Shrek
Martin Mošna> blbost, každej má tu možnost…
- Čtvrtek 27. prosince 2012 ve 20:24® Shrek
Martin Mošna> nejsme bohatí, máme na střeše 4 solární panely a vytápění obou baráků máme prostřednictvím tepelného čerpadla se smyčkou pod zahradou – každý člověk to může mít. Jen je potřeba zainvestovat.
Mimo jiné si myslím, že nnnapova poznámka vůbec neznamenala to, na co jsi odpovídal.
- Čtvrtek 27. prosince 2012 ve 20:19® Shrek
- Diskuze: Přívlač a dravci
SURF> a kde jsi byl, Pepo? Na Jesenici?
- Čtvrtek 27. prosince 2012 v 18:34® Shrek
Martin Mošna> tady jsme přátelé všichni a nemusíme si na to tvořit seznamy. Takže odpověď na tvou otázku je „NE, NEJDE“
- Čtvrtek 27. prosince 2012 ve 13:33® Shrek
BoBo-Falknow> máme doma dva, jeden je tu rok, druhý dva a půl roku a zatím ani jeden neblbne. Naštěstí teda nemáme nafťáky, na ty nadává na diskuzích každý druhý majitel. Ale na každé auto někdo nadává.. to si člověk nevybere…
- Čtvrtek 27. prosince 2012 ve 12:41® Shrek
gavlos> no vidíš, já mám renaulta a nemám s ním jediný problém. Teď jsem vystříhal všechny kabely z MZtky a chci natahovat komplet novou elektriku. Až si nebudu vědět rady, určitě se tady někoho zeptám…
- Čtvrtek 27. prosince 2012 ve 12:36® Shrek
CeP> je to on, podívej se na Martinovo screenshot v 11:09 na čtvrtou záložku v otevřeném prohlížeči
- Čtvrtek 27. prosince 2012 ve 12:34® Shrek
gavlos> hele, kámo. Od toho se to jmenuje VŠEOBECNÁ DISKUZE. Prostě pokec o všem možném. Sorry, ale teď trochu přestřeluješ…
- Čtvrtek 27. prosince 2012 v 10:26® Shrek
skwor> řídím se heslem, že pán bůh mi to vrátí dvojnásob na dětech…
- Středa 26. prosince 2012 ve 23:45® Shrek
filip111> no, napadlo mě to už několikrát
- Středa 26. prosince 2012 ve 23:28® Shrek
Martin Mošna> stáhni si prohlížeč Google Chrome a máš to… Stáhneš ho zde: https://www.google.com/…ome/browser/
Ten umí také upozornit na chybu… Jen je důležité před odesláním příspěvku přečíst si jej po sobě a zkontrolovat označená slova.
- Středa 26. prosince 2012 ve 22:08® Shrek
gavlos> Hele, chytal jsem s 0,10 mm – v pohodě, ale dost jsem trhal. Chytal jsem i s 0,17 mm – to už je na běžnou přívlač docela lano. Měl jsem tu čest i s 0,12 mm, ta byla naprosto v pohodě. Teď jsem namotal 0,15 mm a to jen kvůli tomu, že s tou patnáctkou narovnám většinu háčků na jigových hlavách, takže toho trochu víc zachráním. Takže jak píše David – 0,12 mm je vážně taková univerzálka.
- Středa 26. prosince 2012 ve 21:42® Shrek
gavlos> 0,12mm pletenka je OK. Používám Fireline Crystal a ve „dvanáctce“ jí mám jak na vláčku, tak občas i na feeder. S tím neuděláš krok vedle.
- Středa 26. prosince 2012 ve 21:41® Shrek
Martin Mošna> stáhni si Google Chrome. Ale tobě nepomůže ani podtrhávání, když to po sobě nečteš.