Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Shrek"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Shrek. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pátek 28. prosince 2012 ve 21:12® Shrek
Shrek

nnnap> nejen pro kluka http://www.morsky-svet.cz/ Mě to tam lákalo, když jsme byli na veletrhu, ale nebyl čas…

Pátek 28. prosince 2012 v 15:40® Shrek
Shrek

CeP> ptačí chřipka??

Pátek 28. prosince 2012 v 15:02® Shrek
Shrek

Přátelé, dám vám dobrou radu – nekažte si konec roku hádkami kvůli MM. Prožijte těch posledních pár dní v pohodě a poklidu. Třeba u nás doma už probíhají přípravy na Silvestra a to tak že naplno. :-D

foto/diskuze/vseobecna/2012/th-img90911.jpg
Pátek 28. prosince 2012 v 11:35® Shrek
Shrek
Diskuze: Pěst na oko

džigit> dnes nechci být sprostý :-D

Pátek 28. prosince 2012 v 11:19® Shrek
Shrek

Martin Mošna> :-D ty jsi naivní …

Pátek 28. prosince 2012 v 8:53® Shrek
Shrek

SURF> na Ohři do Velichova jezdím když má průtok od 15 do 20 kubíků za vteřinu maximálně. Se současnými 126 kubíky za vteřinu mě to tam ani neláká :-(( A to nemluvím o řece pod Skalkou, kde je od štědrého dne v jednom kuse 1. stupeň pov. aktivity :-((

Pátek 28. prosince 2012 v 8:48® Shrek
Shrek

Martin Mošna> blbost, každej má tu možnost…

Čtvrtek 27. prosince 2012 ve 20:24® Shrek
Shrek

Martin Mošna> nejsme bohatí, máme na střeše 4 solární panely a vytápění obou baráků máme prostřednictvím tepelného čerpadla se smyčkou pod zahradou – každý člověk to může mít. Jen je potřeba zainvestovat.

Mimo jiné si myslím, že nnnapova poznámka vůbec neznamenala to, na co jsi odpovídal.

Čtvrtek 27. prosince 2012 ve 20:19® Shrek
Shrek

SURF> a kde jsi byl, Pepo? Na Jesenici?

Čtvrtek 27. prosince 2012 v 18:34® Shrek
Shrek

Martin Mošna> tady jsme přátelé všichni a nemusíme si na to tvořit seznamy. Takže odpověď na tvou otázku je „NE, NEJDE“ :-)

Čtvrtek 27. prosince 2012 ve 13:33® Shrek
Shrek

BoBo-Falknow> máme doma dva, jeden je tu rok, druhý dva a půl roku a zatím ani jeden neblbne. Naštěstí teda nemáme nafťáky, na ty nadává na diskuzích každý druhý majitel. Ale na každé auto někdo nadává.. to si člověk nevybere…

Čtvrtek 27. prosince 2012 ve 12:41® Shrek
Shrek

gavlos> no vidíš, já mám renaulta a nemám s ním jediný problém. Teď jsem vystříhal všechny kabely z MZtky a chci natahovat komplet novou elektriku. Až si nebudu vědět rady, určitě se tady někoho zeptám… :-D

Čtvrtek 27. prosince 2012 ve 12:36® Shrek
Shrek

CeP> je to on, podívej se na Martinovo screenshot v 11:09 na čtvrtou záložku v otevřeném prohlížeči :-D :-D :-D

Čtvrtek 27. prosince 2012 ve 12:34® Shrek
Shrek

gavlos> hele, kámo. Od toho se to jmenuje VŠEOBECNÁ DISKUZE. Prostě pokec o všem možném. Sorry, ale teď trochu přestřeluješ…

Čtvrtek 27. prosince 2012 v 10:26® Shrek
Shrek

skwor> řídím se heslem, že pán bůh mi to vrátí dvojnásob na dětech… :-D

Středa 26. prosince 2012 ve 23:45® Shrek
Shrek

filip111> no, napadlo mě to už několikrát :-D

Středa 26. prosince 2012 ve 23:28® Shrek
Shrek

Martin Mošna> stáhni si prohlížeč Google Chrome a máš to… Stáhneš ho zde: https://www.google.com/…ome/browser/

Ten umí také upozornit na chybu… Jen je důležité před odesláním příspěvku přečíst si jej po sobě a zkontrolovat označená slova.

Středa 26. prosince 2012 ve 22:08® Shrek
Shrek

gavlos> Hele, chytal jsem s 0,10 mm – v pohodě, ale dost jsem trhal. Chytal jsem i s 0,17 mm – to už je na běžnou přívlač docela lano. Měl jsem tu čest i s 0,12 mm, ta byla naprosto v pohodě. Teď jsem namotal 0,15 mm a to jen kvůli tomu, že s tou patnáctkou narovnám většinu háčků na jigových hlavách, takže toho trochu víc zachráním. Takže jak píše David – 0,12 mm je vážně taková univerzálka.

Středa 26. prosince 2012 ve 21:42® Shrek
Shrek

gavlos> 0,12mm pletenka je OK. Používám Fireline Crystal a ve „dvanáctce“ jí mám jak na vláčku, tak občas i na feeder. S tím neuděláš krok vedle.

Středa 26. prosince 2012 ve 21:41® Shrek
Shrek

Martin Mošna> stáhni si Google Chrome. Ale tobě nepomůže ani podtrhávání, když to po sobě nečteš.