Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Shrek"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Shrek. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Sobota 15. prosince 2012 v 19:41® Shrek
- Diskuze: Všeobecná diskuze
kubas> to „vijímečně“ a „opčas“ tam bylo schválně, ale to jsi – předpokládám – pochopil
MP-E65mm> v pohodě, kámo. Jen nevím, proč bychom to měli my ostatní číst.
- Sobota 15. prosince 2012 v 18:01® Shrek
BoBo-Falknow> proto píšu, že věta BY MĚLA být zakončena. Jak si jistě všímáš, také čas od času zakončuji několika tečkami.
MP-E65mm> nezlob se na mě, příteli, ale dnešní mládež potřebuje gramatickou masáž. My jsme se ve škole div nestyděli, když jsme dostali špatnou známku z mateřského jazyka. Dnešním školákům je to evidentně úplně jedno. Spoléhají na automatické opravy chyb v PC a to je špatně. Každému se to může stát, někomu vijímečně, jinému opčas, ale tohle je už fakt nad rámec…
- Sobota 15. prosince 2012 v 16:16® Shrek
Martin Mošna> jak dlouho jsi editoval svůj příspěvek ze 14:50? Ptám se, jelikož i tak tam máš tři chyby, pokud nebudu počítat, že věta by měla být zakončena jednou tečkou.
- Sobota 15. prosince 2012 ve 13:41® Shrek
David Havlíček> Davide, hlava neslouží jako černá osma, takže to asi nebylo jen o kulábru, což??
- Středa 12. prosince 2012 v 7:58® Shrek
David Havlíček> no a nebo se dá napsat místo „ježkovi oči“ třeba „šmarja pano“
- Úterý 11. prosince 2012 ve 22:12® Shrek
kubas> dostal jsi mě, příteli.
I mistr tesař se jednou za život utne
- Úterý 11. prosince 2012 v 19:07® Shrek
Ha, přišla zima, lidé se uchýlili k PC a řeší pravopis. Když jej řeším já přes léto, tak mě každý druhý posílá k šípku.
Jinak aby mezi námi bylo jasno – s námitkami na téma „pravopis“ plně souhlasím a stotožňuji se s nimi. Občas z toho bolí VOČY. A to nejen ty JEŠKOWY.
- Neděle 9. prosince 2012 ve 22:40® Shrek
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 9.12.2012 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Feeder
Tak jsem dnes přijel k vodě, udělal fotku a jel jsem domů
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 8. prosince 2012 ve 22:23® Shrek
Bobo> jupíííí, chrochtačky jsou na světě!!!!!
- Čtvrtek 6. prosince 2012 ve 23:17® Shrek
OBr> já nejsem liliput, to jen Ty nevíš, kdy máš s výškou přestat
V tom případě chápu, že nechceš vyklápěčky
- Čtvrtek 6. prosince 2012 ve 23:02® Shrek
OBr> boční šoupačky jsou s dětma pecka, jen ty zadní dvoukřídlé dveře by mě asi vadily. Kvůli výhledu do zpětného zrcátka. Navíc na rybách je „vyklápěcí stříška“ taky občas k užitku
- Čtvrtek 6. prosince 2012 ve 22:09® Shrek
OBr> míval jsem Opel Zafira – mimojiné také jsem jí vzal jednou na sraz – a teď mám Renault Kangoo. Musím zaklepat – jak do Zafiry, tak ani doposud do klokana jsem necpal korunu za závady. Nikdy mě auta nenechala ve štychu a co se nákladu týče – škoda mluvit. Toho materiálu, co mi ta auta odtahala, to se snad ani nedá spočítat.
- Čtvrtek 6. prosince 2012 ve 20:06® Shrek
- Diskuze: Rybaření v zahraničí
Tak potvrzená přihláška do Norska je doma a po shlédnutí prezentačního DVD to bude nejdelších 5 měsíců čekání v mém rybářském životě
- Středa 5. prosince 2012 v 19:23® Shrek
Luccini> Přesně, my máme to samé – viz obrázek
- Středa 5. prosince 2012 v 18:09® Shrek
Proč je v ČRS tolik MO? Já to fakt nechápu – vždyť by těch MO stačilo 20× méně.
- Středa 5. prosince 2012 v 7:39® Shrek
- Diskuze: Přívlač a dravci
BLÁZNI!!!!
- Středa 5. prosince 2012 v 7:38® Shrek
revoke> ouuuu, říct Bobovi, že má nedostatečné PC je asi jako strčit ptá*a do vosího hnízda a dloubnout do něj několikrát klacíkem.
- Pondělí 3. prosince 2012 ve 23:38® Shrek
David Havlíček> OK, jsem zvědav na zítřejší diskuzi. GN Tobě i HaDové
- Pondělí 3. prosince 2012 ve 23:33® Shrek
toro> dnes jsem byl u Boba na dílně – neboj, nejste sami, kdo inventuje. S tim rozdílem, že ten blázen s milimetrovou přesností ukládá smáčky do krabičky jednoho vedle druhýho. Prostě pan dokonalý a pečlivý
- Pondělí 3. prosince 2012 ve 23:32® Shrek
David Havlíček> nenapínej nás