Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Shrek"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Shrek. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Neděle 2. prosince 2012 v 18:36® Shrek
Shrek

Mě by jen zajímalo, co komu do toho je? Prostě je to Davidovo a Mírovo věc, jestli to řeknou. Neřekli – je to jejich volba a jako takovou jsme povinni ji respektovat. Míra mi taky chybí, vážím si ho, teď se budu muset seznámit s Tomášem a je jen na mě, jak se k tomu postavím. Kdo se s tím nedokáže smířit, má možnost odejít – pokud vím, David tu násilím nikoho nedrží.

Pátek 30. listopadu 2012 ve 21:02® Shrek
Shrek

Já tu jsem – stále :-D

Pátek 30. listopadu 2012 v 7:35® Shrek
Shrek

mažu do práce, ať je to pro tento týden co nejdřív za mnou. Hezký den všem, vinšuji!!

Pátek 30. listopadu 2012 v 0:16® Shrek
Shrek

Nevím, k Mírovi jsem také měl blíž, ale to jen díky tomu, že s Tomášem jsem se viděl jen párkrát na srazu a teď na výstavě. Možná by mě i zajímal důvod, proč tak najednou, ale samozřejmě nemám právo se vysvětlení nějak dožadovat, takže do toho také rýpat nebudu. Myslím si, že když Míra skončil ve funkci redaktora, tak rozhodně nekončí s celým Chytej.cz . Mírovi moc a moc díky za vše, co pro Chytej.cz a pro nás udělal a Tomášovi přeji hladké nastoupení do rozjetého vlaku a výdrž.

Pondělí 26. listopadu 2012 ve 23:33® Shrek
Shrek

Char> Ani nevim, kde jsem ho vzal. Jen lituju, že jsem jich neměl mnohem víc :-((

Pondělí 26. listopadu 2012 ve 22:53® Shrek
Shrek

Já měl od Rekmaje zvukového dvoudíla cca 15cm. Chodil výborně a i jsem s nim něco vyndal. Dneska už asi nenajdu nějakej dvoudílnej zvukáč za solidní cenu, aby případně vydržel větší štiku nebo – dá-li sv. Petr – sumce :-((

Pondělí 26. listopadu 2012 ve 22:49® Shrek
Shrek

Kazan> limited series?? Protekčňáku!!! :-D Já byl máčet běžné bílé hořavky – minikudla mi jí slupla celou a než jsem jí vytáhnul z vody, tak jí bestie tak zřídila, že byla nepoužitelná. A to jsem si myslel, že by mohla 2–3 štiky vydržet :-)

Neděle 25. listopadu 2012 v 9:18® Shrek
Shrek

David Havlíček> ale to víš že jo, jen si pod pojmem plandavka vybavuji něco cca 4× až 5× většího. Navíc to není tak, že nutně potřebuji plandavky, ale spíš abych měl přes zimu co dělat v garáži a když už tam něco chci dělat, tak proč to nespojit s rybařinou? :-D

Ladamaj> ano, pouze pro sebe

Sobota 24. listopadu 2012 ve 23:34® Shrek
Shrek

Kluci, nemáte někdo možnost sehnat kousky mosazného plechu za slušnej peníz? Za dlouhých zimních večerů bych rád vybastlil nějakou plandavku..... Díky za info…

Sobota 24. listopadu 2012 ve 23:24® Shrek
Shrek

sidla_napajedla> kašli na něj, to je jistě jen nějakej provokativní žvást..... :-D A pokud ne, stejně nevíš, jestli to bylo na svazovce, nebo na jeho soukromém revíru.....

Sobota 24. listopadu 2012 ve 23:22® Shrek
Shrek

ladamaj> já se Shimanu nevyhýbám, ale když si vybírám nějaký cajk, nejsem ten, co čumí jen na Shimano. Jen mě na výstavě zarazilo, že na každým stánku měli navijáky od Shimana. :-((

Sobota 24. listopadu 2012 ve 22:12® Shrek
Shrek

sethy> dnes jsem na toto samé držkoval – všude Shimano!!!! Můj nick please neřeš :-D

Sobota 24. listopadu 2012 ve 22:07® Shrek
Shrek

Jsem se zbláznil, nebo na mě zapůsobila nákupní horečka. Na výstavě jsem nesehnal slušný rotačky za slušný ceny, tak jsem si to teď vynahradil – objednáno 24 ks VIBRAXek :-) Snad mě manželka nezabije :-D

Sobota 24. listopadu 2012 ve 21:29® Shrek
Shrek

Vůbec jsem tam netušil, kolik ten Aerocast stojí v reálu – to kdybych tušil, tak není co řešit :-((

Sobota 24. listopadu 2012 ve 21:23® Shrek
Shrek

Kazan> za mě stál litr, ale když jsme odcházeli, tak tam nabíhali maníci s fixama a šli přepisovat ceny.....

Sobota 24. listopadu 2012 ve 21:23® Shrek
Shrek

Char> ten si teda dovolil dost. Za kolik jsi ho koupil? Ještě za litr, nebo už levněji?

Sobota 24. listopadu 2012 ve 21:18® Shrek
Shrek

Char> tu 2,4 5–20g Aerocasta jsem držel v pazouře taky a Sharkcom mi ho musel vyrvat z ruky, jinak bych si ho bejval vzal. Ale naviják jsem potřeboval víc, takže bylo jasno :-)

Tento příspěvek byl editován 24.11.2012 20:18:34 uživatelem Shrek.
Pátek 23. listopadu 2012 v 16:53® Shrek
Shrek
Diskuze: Feeder

ladamaj> jedu na veletrh zítra, taky není furt čas :-(( Tak aspoň jsi pokecal s Bobem, ne?

Pátek 23. listopadu 2012 v 16:45® Shrek
Shrek

osprey> protože my sedíme na netu a tlacháme o pouštění, mezitím co masajové buď chytají, nebo žerou :-)

Pátek 23. listopadu 2012 v 16:30® Shrek
Shrek
Diskuze: Feeder

ladamaj> tak až se budeš chtít Ládíku něčeho zbavit, pošlu Ti svou adresu :-D