Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Shrek"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Shrek. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pátek 23. listopadu 2012 v 16:08® Shrek
Shrek

anet> já osobně odebíral Kajmana a přemýšlím o dalším jeho předplatném..... Rybářství jsem brával taky, víc se mi však zamlouvá Kajman. Ale je to pouze můj osobní pocit.

Čtvrtek 22. listopadu 2012 v 19:27® Shrek
Shrek

TJSS> já taky dnes mezi rybičkářema vyšmátral jednoho pěkného okyše. Oni tam mrzli u termosky a jen jsem zaslechnul – ten byl pěknej, toho bych si vzal. :-D

Středa 21. listopadu 2012 ve 22:54® Shrek
Shrek

Dokážou mě nakrknout mnohem odlišné věci – potkáš u vody člověka, který se prezentuje jako muškařské guru a nazývá sám sebe „profivazačem much“. Pak přijde k řece, na známého na druhé straně křičí, aby pokecali. Tímto stylem komunikují asi půl hodiny, každé druhé slovo je pí*a, pak vypráví, kolik letos zabil ryb, zmasí 10 okounů ze 14, pak se chlubí, že se zná s člověkem, co vytáhnul na MP Ohři duháka 71cm a ve finále jebne parmu 60cm po palici s tím, že by mu soused neodpustil, kdyby mu nedonesl rybu. Úplně mi znechutil dnešní feederovačku :-((

Středa 21. listopadu 2012 ve 21:00® Shrek
Shrek

noba> s nim jsem se dohadoval pořád ohledně vyvrácenejch tlamiček u okounů :-D

Středa 21. listopadu 2012 ve 20:56® Shrek
Shrek

noba> pamatuješ Tomashe ? :-D

Úterý 20. listopadu 2012 v 17:22® Shrek
Shrek

Občas s sebou vozím červy od Berkleyho. V autě se neztratí a když mám chuť vyrazit na řeku na feeder, tak se dá. A pár parem jsem na to už nachytal. Ovšem beru to pouze jako rezervní nástrahu. Živej červ je živej červ.

Hraji> myslíš, že i v tomto ročním období je na řece na parmy vhodnější rohlík než červy? Ptám se, jelikož chytám pouze na červy a láká mě představa zkusit něco jiného.

Úterý 20. listopadu 2012 ve 12:25® Shrek
Shrek

Veronika3> ono né každá ryba má český překlad. Možná právě proto nemůžete nalézt český název.

Sobota 17. listopadu 2012 ve 12:53® Shrek
Shrek

MIG-35> pak že neexistuje. Vzhledem k tomu, že sedíš na lodi a ten pán, co Tě fotil, šel okolo, musel to být sám Ježíš, když kráčel po vodní hladině. Pak jsi mu ukázal tuhle štiku – nooooo, to musel být večer založený na kvalitním matroši :-D

Neděle 4. listopadu 2012 ve 23:02® Shrek
Shrek

Bobo> Pajero není přerostlý, to jen Ty jsi línej se pořádně najíst :-D

Sobota 3. listopadu 2012 ve 23:20® Shrek
Shrek

SURF> ráno jedu prubnout Vřesovou…

Pátek 2. listopadu 2012 ve 22:04® Shrek
Shrek

MIG-35> a to jsem byl dneska u něj v práci a dozvěděl jsem se, že ryby vůbec nejdou :-D

Čtvrtek 1. listopadu 2012 v 7:45® Shrek
Shrek

MIG-35> být Tebou, tak místo draka jdu pouštět MIGy. :-D Ještě jsem dneska ven nevylezl, tak snad mě to nevodfuní.

Dobré ráno všem.

Pondělí 29. října 2012 v 7:39® Shrek
Shrek

Vstávejte lenoši, jste umrzli? Přeji hezký začátek prac. týdne. :-D

Pondělí 29. října 2012 v 0:06® Shrek
Shrek

ještě jsem nestihnul vysbírat všechny houby u nás v břízkách a to bílé svinstvo mi je zasypalo :-((

Čtvrtek 25. října 2012 v 6:37® Shrek
Shrek

I vám dobré ráno – po dni „otcovského volna“ razim do práce na třídenní inventuru :-((

Středa 24. října 2012 v 8:31® Shrek
Shrek

brýtro…

Úterý 23. října 2012 v 11:21® Shrek
Shrek

Ještě jednou díky všem :-)

SURF> Tady jasně vidíš důvod, proč jsem nepřijel na ty slíbené ryby :-)

Pondělí 22. října 2012 ve 22:15® Shrek
Shrek

Díky všem, kluci. :-D Zdolávačka trvala cca 6 hodin :-D

Pondělí 22. října 2012 ve 21:08® Shrek
Shrek
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 22.10.2012 | Revír: Západočeské břehy

Tak dnes se podařil další životní úlovek. Váží 3890g, měří 53cm a jmenuje se František.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51068.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pondělí 22. října 2012 v 10:36® Shrek
    Shrek

Dneska bych to viděl na nějaký životní trofejní úlovek – mám takové tušení již od rána :-D Jdu na to, držte palce…