Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Shrek"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Shrek. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Úterý 7. srpna 2012 ve 20:31® Shrek
Shrek

Hezký video, Davide. Hláška s prutem v zubech pobavila, ryba také byla vidět – prostě good.

Úterý 7. srpna 2012 v 11:42® Shrek
Shrek

Sharkcom> chceš mě nasrat? :-D

Pondělí 6. srpna 2012 ve 13:43® Shrek
Shrek

kety.vydra> nemám klimu, takže z ní to nebude, ale mlaďas chytil nějakou angínu z veder minulý týden (to tvrdila doktorka) a jen co ho to ve čtvrtek přešlo, tak mě od pátku taky drbe v krku a dneska už nemůžu pomalu ani polknout. Když jsem měl klimu v autě, tak jsem jezdil jen s ní a nikdy jsem neomarodil, teď jí nemám a nakazí mě rok a půl starý dítě :-D

Pondělí 6. srpna 2012 v 10:04® Shrek
Shrek

aspoň je na co koukat, když ležim s angínou :-((

Neděle 5. srpna 2012 ve 20:04® Shrek
Shrek
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 4.8.2012 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Přívlač

Sobota byla v podání přívlače – lákali mě boleni, nakonec jsem viděl víc vodáků než ryb. Otec mi dělal fotografa a i fotograf se po chvíli začne nudit, když nic nechytáte. Takže když odjeli vodáci a ryby začaly, fotograf ležel na sluníčku na dece. Přišlo pár okounů, tloušťů a nakonec záběr, který jsem již dlouho necítil. Po cca 10 minutách souboje jsem k hladině dostal svůj osobák – parmu 63cm. Po přeměření a pokochání jsem parmu vypustil a šel vynadat fotografovi, že nedává pozor :-) Vyměnil jsem cajk a vzal si mikromrdky od Vláčej.cz . Nejúspěšnější byl zelený brouček volně pouštěný po proudu – tloušťům chutnal zřejmě dost :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49856.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49857.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 4. srpna 2012 ve 22:53® Shrek
    Shrek

Scanix> snad MATXovo mladej nebude stejnej blázen jako Ty, kolikrát mi k nas.ání stačí fotky od Tebe, natož kdyby to tu bylo dvojitě :-D

Sobota 28. července 2012 ve 20:41® Shrek
    Shrek

osprey> Mýlíš se, Míro. Mě děda vždycky učil, že je to Olda Šetrný :-D

Pátek 27. července 2012 v 16:44® Shrek
    Shrek

Sharkcom, Ladamaj> jj, díkes. Dnes jsem dostal vynadáno, že zmiňuji jen Boba, takže bych jen chtěl podotknout, že mi sice kopyta vyrobil a barvu namíchal Bobo, ale bez Příchyho formy by nebylo co kde odlévat, takže tímto děkuji i Příchymu. :-D

Čtvrtek 26. července 2012 ve 23:24® Shrek
    Shrek
    Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 26.7.2012 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač

Minulý týden jsem byl u Boba namíchat barvu a vyrobit prototyp jedovatě žlutého kopyta Vláčej.cz . To dnes rybám chutnalo. Na fotce největší okoun dneška – 39cm. Bez Boba bych nejen nechytal, ale dokonce bez něj nemám ani kloudnou fotku – takže mobil :-D

Tento příspěvek byl editován 26.7.2012 23:25:08 uživatelem Shrek.
    foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49087.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49088.jpg
      Středa 25. července 2012 ve 20:10® Shrek
      Shrek

Teď jsem koukal na Novu na zprávy – nejsem CHaP, ale 224cm sumce kilnout a začít plánovat hostinu? No nevim nevim…

Pondělí 23. července 2012 ve 21:12® Shrek
      Shrek

vojta.d> Na této řece jsem vyrostl přesně v místech, které popisuješ.

Neděle 22. července 2012 ve 21:08® Shrek
      Shrek
      Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 22.7.2012 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Feeder

Dneska elita ve složení já, Sharkcom, Bobo-Falknow, miniBobo a miniBobina – na plavačku a feeder chyceno pár desítek kapříků, cejnů, plotic a jiné havěti. Já jsem vyhrál největší rybu – štika cca 40cm na přívlač :-D

Středa 18. července 2012 v 17:31® Shrek
        Shrek

FInnnp> Podobné zážitky z Itálie mám také, chytali jsme na menší říčce cca 500m od vtoku do moře – ty komáři byli opravdu utrpení.

Souhlas s AUTANem – měl jsem jej jako tuhou tyčinku i ve spreji a zatím jsem naprosto spokojen.

Pondělí 16. července 2012 ve 21:18® Shrek
        Shrek

Kubas: hodně dobrý, gratulace a závist chlape!!!

Pondělí 9. července 2012 v 19:12® Shrek
        Shrek

O barvách to už Osprey sepsal: http://www.chytej.cz/…o-vidi-ryba/

Neděle 8. července 2012 ve 23:14® Shrek
        Shrek
        Diskuze: Muškaření

a teď si kluci pošlapte občanky… :-D

Neděle 8. července 2012 ve 14:28® Shrek
        Shrek

Čaute, prosím vás o radu, přátelé. Poraďte prosím někoho osvědčeného, kdo by mi vyměnil očka na vláčecím prutu. Děkuji za případné tipy.

Pátek 6. července 2012 v 8:16® Shrek
        Shrek

BoBo-Falknow> není zač, náhodou Tvůj výraz na fotce vypovídá něco jako:" Pche, další céčko na žluťáka, to je nuda."

All> i vám všem brýtro.....

Čtvrtek 5. července 2012 ve 12:16® Shrek
        Shrek

jelikož zubaté ryby na mě poslední dobou z vysoka......, tak dnes jedeme se Sharkcomem prubnout pleskáče.

Úterý 3. července 2012 ve 20:09® Shrek
        Shrek

sharkcom> používám hlavičky vlacej.cz, až je urvu, budu používat vladavrabec.cz :-D