Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Shrek"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Shrek. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 3. července 2012 ve 20:06® Shrek
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 3.7.2012 | Revír: Ohře 15 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes pokus o sumcovláčku, spíše seznámení se s revírem. Voda krásná, sumců dost, na břeh se podívala jen štika. Na sumce musím vzít tým vláčej.cz aby mi to ukázali.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 1. července 2012 v 19:00® Shrek
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Netrpělivě čekám na dobu, kdy Vláčej.cz začne vyrábět i nástrahy na jiné odvětví rybolovu, podobně jako to dělá Berkley – např. červy, patentky, rousnice, kukuřici apod.
- Sobota 30. června 2012 ve 22:27® Shrek
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 30.6.2012 | Revír: Ohře 16 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem na sokolovské Ohři vypotil jednoho duháka 40cm – krásná bojovná rybka s dorostlýma ploutvema. Jinak ani drb.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 23. června 2012 ve 21:17® Shrek
tak jsem jel a zpět mě vezla odtahovka..... jdu si posedět ke grilu a sežeru kus krávy......
- Sobota 23. června 2012 v 16:52® Shrek
Jet, nejet, jet, nejet....... to je dilema při sobotním podvečeru.....
- Čtvrtek 21. června 2012 ve 22:30® Shrek
Beer.Beda> gratulace chlape, mě druhé rozšíření smečky čeká v říjnu. První svišť už má premiéru s matchkou za sebou. Tak hlavně, ať se potatí.
- Pátek 8. června 2012 ve 21:21® Shrek
ladamaj> však ano, proto se ptám, jestli někdo o nějakých neví – jestli má někdo nějakou dobrou zkušenost a může doporučit…
- Pátek 8. června 2012 ve 20:48® Shrek
ladamaj> to jo, dělá to spousta servisů, ale je to 1,9m jednodílnej, nechci to nikam posílat. Proto se ptám na někoho zde… Nikdo mě však nenapadá…
- Pátek 8. června 2012 ve 20:35® Shrek
nemáte někdo zkušenosti s opravnou prutů v KV kraji? Potřebuju na sumčáku vyměnit špičkové očko… Díky za rady…
- Čtvrtek 7. června 2012 ve 20:30® Shrek
Scanix> spíš jsem reagoval na Tvůj dotaz, jak mu mohli vydat povolenku s propadlým lístkem…povolenku kupuje na začátku roku, lístek propadne v půlce.....
- Čtvrtek 7. června 2012 v 18:57® Shrek
ladamaj> Já bych si také koupil nějaký menší, ale když mám tuhle možnost… Tenhle je tátovo, vrátil se z Irska a nemá ho zatím kam dát, tak ho garážuju v garáži a místo parkovného mám povoleno jej používat
Tento příspěvek byl editován 7.6.2012 18:57:37 uživatelem Shrek.Má nosnost 250 kg, takže by mě unesl dvakrát i s výbavou
- Čtvrtek 7. června 2012 v 18:51® Shrek
ovšem nějak se mi nezdá doba vyřízení, mě to vždycky udělali na počkání…
- Čtvrtek 7. června 2012 v 18:27® Shrek
ladamaj> proč by mě to nemělo uvézt? Píšeš to podruhé a stále jsem toto Tvé rýpnutí nepochopil…
- Čtvrtek 7. června 2012 v 18:16® Shrek
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 7.6.2012 | Způsob lovu: Muškaření
Dnes se mi povedlo něco, co se mi už dlouho nepovedlo – absolutní zero
To je těma mouchama. Brzo přijde čas na gumy vláčej.cz, to budou jiné výsledky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 7. června 2012 v 18:11® Shrek
Scanix> a co třeba to, že mu skončila platnost? Prostě mu třeba dnes končí platnost a od zítřka je lístek neplatný… To je dostatečný důvod k výměně, ne?
- Úterý 5. června 2012 v 8:01® Shrek
ladamaj> u nás pod mrakem, cca 13°C a já mám naloženej kajak a jdu jezdit – pak že jsou rybáři blázni – vodáci, to jsou teprve zvláštní národ. No a spojení těchto dvou zálib je opravdu šílenost
- Neděle 3. června 2012 v 19:56® Shrek
rybomil 2> no a co jako? I kdyby ho prodával za milion, Tobě to, drahý příteli, může být úplně jedno, ne?
- Středa 30. května 2012 ve 20:24® Shrek
sharkcom> Vláďo, pěkná rybka, dostal jsi ho tam, kam jsme měli ject spolu?
- Úterý 29. května 2012 v 18:45® Shrek
ladamaj> než Ty ty necky nafoukneš, tak já jsem pryč
- Úterý 29. května 2012 v 18:18® Shrek
Tak jsem se rozhodl vás trošku poškádlit, nebo teda spíš se pochlubit. Už je domáááá!!!!!