Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Shrek"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Shrek. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pátek 11. listopadu 2011 ve 22:49® Shrek
Shrek

Prichy> potřeboval jsem jen dvě a ty už jsem pořešil z kousků plastu, co jsem našel doma. Ale budu na to myslet, pokud bych se někdy k něčemu takovému odhodlal…díky.

Pátek 11. listopadu 2011 ve 22:47® Shrek
Shrek

Prichy> taky jsem chtěl zítra ject, manželka mi však oznámila, že jde do práce a já hlídám malého. Jinak o kšiltovku se hlásím také, pokud by nějaká zbyla i na mě…

Čtvrtek 10. listopadu 2011 ve 23:45® Shrek
Shrek

olda> tak vidíš, každej radí nějakej jinej kromě těch dvou co sis vybral :-D

Čtvrtek 10. listopadu 2011 ve 22:02® Shrek
Shrek
Diskuze: Pěst na oko

sus1> jsem rád, žes slovo drahého dal do uvozovek. Hold někteří lidé jsou prasata a sežerou všechno, co jim hypersuper strčí pod nos. Táta v Čechách chvíli podnikal, dělal poctiváky, bohužel lidi to neocenili až na pár jedinců, tak se na to se slovy „radši nic než sračky“ vykašlal. :-/ Ale já mám fajnovej rypák po něm..... :-D

Džigit> to není jen Polsko, to jsou i jiné „výrobky“ zde v ČR.

Čtvrtek 10. listopadu 2011 ve 21:56® Shrek
Shrek

All Armor> proč prču, náhodou se mi vodní RC modely se spalovacími motory líbí. Ať už se jedná o nadhladinové, či podhladinové modely. A takovej nějakej rybí provokátor v mini provedení by nebyl od věci. V dnešní době miniaturizací..... Co se týče motorů, tak mým vrcholem byla generálka 12ti hrnce u T-72 včetně obou převodovek, větší zkušenosti bohužel nemám.....

Čtvrtek 10. listopadu 2011 v 18:08® Shrek
Shrek

All Armor> Většinou čtu velmi pozorně, leč chybička se vloudí......Přijmi mou srdečnou omluvu a nenech se vyvézt z míry mým „duchaplným“ plácnutím do prázdna. :-D

Čtvrtek 10. listopadu 2011 v 17:59® Shrek
Shrek
Diskuze: Pěst na oko

Nedávno mě můj otec (za komančů vyučený řezník) vzal do Němec, kde původně pracoval a nakoupili jsme uzeniny. Co je to bavorská sekaná, to v Čechách zjistíte jen velmi těžko. Vůbec nemluvím o paštikách či uzeninách. A pak se mi každý diví, že kupuji špekáčky za 110 Kč/kg, když je mají v Penny za 39,90. Ale aspoň se dají jíst. :-((

Čtvrtek 10. listopadu 2011 v 17:53® Shrek
Shrek

viz diskuze s adminy :-D

Čtvrtek 10. listopadu 2011 v 16:02® Shrek
Shrek

džigit> jsi nějakej rychlej..... :-D

Čtvrtek 10. listopadu 2011 v 16:01® Shrek
Shrek

Vážení admini, jak dlouho ještě necháte Kubiczeka fuckovat? :-D

Čtvrtek 10. listopadu 2011 v 15:21® Shrek
Shrek

All Armor> konstruktér spalovacích motorů? Co takhle vymyslet woblera se spalovacím motůrkem a vrtulkou – ideálně kopii PROPa od Rapaly se spalovákem v RC provedení. Postup jednoduchý – PROPa vyšlu do podjezí, stojim na břehu, pomocí RC vysílače jej proháním po řece. Při záběru ryby pustím na vrtulce turbo a ta mi přitáhne rybu ke břehu. Nová metoda lovu by se mohla jmenovat „RC přívlač“, nebo „RC fishing“.

Jo a prosim Tě, až mi za tenhle nápad budeš nadávat do různých „individuí“, tak pamatuj, že sem chodí i mladí lidé a děti. :-D

Čtvrtek 10. listopadu 2011 v 15:06® Shrek
Shrek

hele, já si nemůžu stěžovat, vloni ani jedna štika, letos už asi 5 :-D Pravdou je, že vloni jsem jim moc nedal a letos spíš experimentuju. Ale zjišťuju, že starej dobrej způsob přívlače z mých mladších let funguje spolehlivěji. :-) Takže příští rok jim ukážu :-D

Úterý 8. listopadu 2011 ve 12:06® Shrek
Shrek

All Armor> přesně příteli, nevyrábím je. Pouze jsem našel dva v šuplíku bez nořítek a bez háčků. Asi něco zapomenutého z minulosti. :-D

Pondělí 7. listopadu 2011 ve 20:48® Shrek
Shrek

peta128> tys to zabil :-D

Pondělí 7. listopadu 2011 ve 20:19® Shrek
Shrek

1Mara> 1:0 pro Tebe :-D

Pondělí 7. listopadu 2011 v 19:59® Shrek
Shrek

1Mara> špatně napsáno, proto špatně pochopeno. Samozřejmě že jde o přihlášení se,myslel jsem to tak, že z nich těžko někdo vybere Ústečáka. Myslím si, že se přihlásí lidi z jihu.......om­luva.

Pondělí 7. listopadu 2011 v 18:17® Shrek
Shrek

David Havlíček> tak v tom případě velice přeju, ať se to povede a závidim nehorázně…

http://www.daviduvmlyn.cz/…struh-01.jpg

Tento příspěvek byl editován 7.11.2011 17:18:15 uživatelem Shrek.
Pondělí 7. listopadu 2011 v 18:11® Shrek
Shrek

mannice> a komu prosimtě? Vždyť se nemáš za co omlouvat.....

Pondělí 7. listopadu 2011 v 17:13® Shrek
Shrek

mannice> no vybrat z 25 lidí zrovna Ústečáka..... Myslim si, že se tam sjedou spíše Jihočeši.......

Pondělí 7. listopadu 2011 ve 13:06® Shrek
Shrek

osprey> dnes v 11:46 ;-)