Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Shrek"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Shrek. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 6. listopadu 2011 v 19:05® Shrek
- Diskuze: Všeobecná diskuze
nnnap> žiju v myslivecké rodině již desátým rokem a miluju hlášky „viděl jsem prase, myslivci nic nedělaj, měli by střílet“. A naopak zase „už dlouho jsem neviděl zvířátko, ti myslivci jsou ale svině, všechno to zastřelí“. Třeba u nás pozoruji to, že pole, kde se dřívě pěstovala řepka nebo kukuřice, kde ta prasata běžně byla, jsou dnes neobhospodařovaná. Kam to prase má jít? Musí jíst a potravu si najde. Nám chodí až za plot k sousedovi na zahradu, nesklízí jablka a prasata mu na podzim vždycky zorají zahradu. Takže bych nebyl zase až tak ortodoxní stříleč.
- Sobota 5. listopadu 2011 ve 21:13® Shrek
- Diskuze: Domácí výroba woblerů
BigMike> já jsem potřeboval opravit pár nořítek a našel jsem přepážky z krabičky na rybářské potřeby. Vím, že to není řešení pro Tebe, Gomze a podobné balzomaniaky, jen možná inspirace pro toho, kdo má doma nějakou pochroumanou krabičku a potřebuje nořítka.
- Sobota 5. listopadu 2011 ve 20:48® Shrek
- Diskuze: Přívlač a dravci
mannice> no ne, vem to logicky, jestli chytneš štiku 35cm nebo 135cm. To je přesně jeden metr délky a rozdíl je to poměrně značný.

- Sobota 5. listopadu 2011 ve 20:13® Shrek
mannice> no tak když neodpovídá, tak je zbytečné jej sem vkládat ne? Jeden metr délky je poměrně značný rozdíl.
Tomik> Já bych šel do tohoto..... http://bohemiafishing.cz/…tc-240-270-l
- Pátek 4. listopadu 2011 v 16:18® Shrek
dam> nádhera, gratuluji.
- Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 21:28® Shrek
mannice> no co cooo? Říkal, že mu chybí, nebo ne?

- Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 21:13® Shrek
Netipa>

- Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 14:13® Shrek
mannice> otázkou je, jestli kolegové chtějí vidět Tebe…

- Čtvrtek 3. listopadu 2011 v 8:15® Shrek
Robur> muheheeeee
Tento příspěvek byl editován 3.11.2011 08:16:38 uživatelem Shrek.
- Čtvrtek 3. listopadu 2011 v 7:12® Shrek
- Diskuze: Muškaření
varholík.martin> tleskám Ti, příteli. Tys to rozlousknul

- Středa 2. listopadu 2011 ve 23:12® Shrek
Prichy> jasně, Ty jsi génius. A já měl za to, že za tu bolest zad může pupek a vono houno. Rukojeť za to může!! Svině jedna, zítra jí zkracuju

- Středa 2. listopadu 2011 ve 23:11® Shrek
- Diskuze: Pěst na oko
kety.vydra> Ty a Alov – pokračování na druhém řádku

- Středa 2. listopadu 2011 ve 23:09® Shrek
Robur> 1. Kde jsem byl? Na tajném retušovaném skoropodkrušnohorském revíru
2. Kdo je Jarda? Jarda je
Pajero.....
3. Co se gum a HaDové týče – nemohu posoudit,
nevím nic. 
- Středa 2. listopadu 2011 ve 21:42® Shrek
BoBo-Falknow> v neděli jedu opět tam kde jsme byli teď, s Jardou jsem dnes mluvil a prej v neděli nebude moct. Ptal se mě kámoš z Varů, jestli někam pojedu, tak ho možná vezmu s sebou. Pojedeš taky?
- Středa 2. listopadu 2011 ve 21:26® Shrek
BigMike> no tak já nevim o modelářských potřebách v okolí, z netu to objednávat nechci a když mi to někdo donese až pod nos grátis..... no neber to

- Středa 2. listopadu 2011 v 15:50® Shrek
- Diskuze: Feeder
All Armor> taky možnost, to nemohu posoudit, neznám ji tak podrobně.

- Středa 2. listopadu 2011 ve 14:17® Shrek
Před chvílí jsem měl na krámu týpka, co chtěl škrábadlo pro kočku, že mu prej chodí škrábat modely z balzy, tak jsem se ho optal, kde se tu dá sehnat balza. Prej na co to potřebuju, tak jsem mu ukázal voblera a zítra mi prý donese zadarmo plný pytel odřezků z hranolků. To jsem na to zvědav.....
- Středa 2. listopadu 2011 ve 14:15® Shrek
… oprava
Tento příspěvek byl editován 2.11.2011 14:16:37 uživatelem Shrek. - Středa 2. listopadu 2011 v 11:27® Shrek
stopař> uffff, zrovna si říkám, co je to dneska za dobu, když se každej uráží kvůli kdejakýmu pošťuchování..... Tak to jsem rád. Jdu prolézt gaĺerii, třeba vyštrachám něco, co by se dalo umotat na lipany…
- Středa 2. listopadu 2011 v 11:21® Shrek
stopař> zrovna co se Tebe týče, bych si nedovolil říct křivého slova (nemám sebemenší důvod) a můj příspěvek byl myšlen formou humoru. Pevně věřím, že jsi nad věcí a fotky Tvých chlupatých háčků budou dále zdobit zdejší stránky.