Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Shrek"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Shrek. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 2. listopadu 2011 v 9:53® Shrek
- Diskuze: Muškaření
ladamaj> jasný, taky vážu, v žádném případě nemohu tvrdit, že vážu dobře, i když pravdou je, že se mi čas od času nějaká patentka povede
Stejně pak u vody rekognoskuju krabičky BoBovi a
Rarachovi 
- Středa 2. listopadu 2011 v 9:13® Shrek
- Diskuze: Muškaření
ladamaj> to neřeš, Láďo. To neni ani vychytávka, to je spíš vykopávka. Ryba není debil aby nepoznala, že to, čemu roste hlava z pupku není k jídlu. To tady jen prezentuje, abychom to všichni vázali, pak jsme na to nic nenachytali a všechny ryby zůstaly jemu

- Úterý 1. listopadu 2011 ve 21:09® Shrek
- Diskuze: Všeobecná diskuze
HaDová> sorry, odpověděl jsem, byl jsem pomalejší.....
- Úterý 1. listopadu 2011 ve 21:06® Shrek
Dobře, řeknu to tedy na plnou hubu – když už se rozhodnu, že tomu bezduchému trotlovi napíšu, co si o něm myslím a risknu rozpor s adminy, sesmolím dlouhosáhlé vyprávění o jeho vystupování na tomto serveru apod., tak mi to při odeslání napíše, že „fórum bylo smazáno!“ Teda admini, já vás miluju
Jinak opět prosím o znovuzavedení
ignorace uživatelů...... - Úterý 1. listopadu 2011 ve 12:32® Shrek
- Diskuze: Přívlač a dravci
jirik> můžeš smáčkovat i s 12ti metrovou děličkou, když tě to bude bavit, záleží jen na tobě, co ti sedne......
- Pondělí 31. října 2011 ve 20:17® Shrek
Prichy> jen si na to vzpomenu a zvedá se mi žaludek..... :-/
- Pondělí 31. října 2011 v 16:17® Shrek
Prichy> a o tom trojháčku mi nemluv. Stejně se ten tloušť mrsknul až ve chvíli, kdy jsem mu řekl, že se na něj druhý den přijede podívat Osprey. Zaleknul se a zarazil mi hrot do kosti, magor jeden

- Pondělí 31. října 2011 v 16:14® Shrek
Prichy> vzhledem k tomu, že jsme včera měli s BoBem diskuzi na téma VF a nástrahy Vláčej.cz, tak vím přesně, co tam Václav má i kdo je výrobcem. Svého nároku na žlutou barbuchu se prozatím vzdávám. Prozatím.........!!!!

- Pondělí 31. října 2011 ve 13:04® Shrek
mannice> co je důležité na té nástraze pro úspěšný lov, pominu-li hlad ryby, barvu, teplotu vody apod.? Tvar a chod nástrahy. Pokud ponechám úplně stejný ocásek a změnim tělíčko, mám úplně stejně chytatelnou nástrahu a nikdo mi nemůže říct ani popel, protože je úplně jiná. .....
Tento příspěvek byl editován 31.10.2011 13:05:59 uživatelem Shrek. - Pondělí 31. října 2011 ve 12:01® Shrek
hraji> souhlas.....
- Pondělí 31. října 2011 v 11:20® Shrek
hraji> souhlasím s Tebou, u vláčecích nástrah ano, dovedu si představit, že takový Vibrax by mohl být patentovaný. Ale těžko říct, jak by to bylo s gumama.......
- Pondělí 31. října 2011 v 7:03® Shrek
mannice> horské kolo bylo patentováno? Nevim o tom ani popel, takže se rozhodně nechci dohadovat, ale přijde mi divný, že by mělo být patentováno horské kolo, kolo s berany, skládačka apod. Prostě každý typ kola. Pravdou teda je, že co o patentech vím, že někteří jedinci zdejšího fóra mají patent na rozum.
- Neděle 30. října 2011 ve 22:03® Shrek
mannice> bože já jsem vemeno, tímto se chlapcům omlouvám. To snad neni pravda! Sypu si popel na hlavu.
- Neděle 30. října 2011 ve 21:50® Shrek
mannice> tak to ber tak, že je to výmysl chytej.cz a ber to jen od nich

BoBo> kolik jsi jich přidal po našem odjezdu?
- Neděle 30. října 2011 ve 21:32® Shrek
mannice> asi tak jak píše BoBo – klasickej twister taky vyrábí každej druhej, kdo má do (.) díru a nikdo nikoho nežaluje.
- Neděle 30. října 2011 ve 20:44® Shrek
- Diskuze: Feeder
All Armor> soudím podle místních rybářských potřeb, paní prodavačka jí (šupleru) má a dokonce s ní umí měřit.......
Tento příspěvek byl editován 30.10.2011 20:48:22 uživatelem Shrek. - Neděle 30. října 2011 ve 20:01® Shrek
Jeff> hezkej krokouš.......paráda.
- Neděle 30. října 2011 v 5:22® Shrek
- Diskuze: Pěst na oko
kety.vydra> bohužel ano, to jako vážně. Tenkrát to vyznělo tak nějak ze situace, kdy jsem mu sděloval, že fotku pošlu do Blesku, aby se tím hnusem pokochali a on mi řekl, že moje auto pocákané kyselinou a bez oken také pošle do Blesku na pokochání..Tenkrát jsem to tak nějak nebral vážně, druhej den mi to prolítlo hlavou a vykašlal jsem se na to. Bohužel měli to nachytaný „legálně“, ovšem legalita se ne vždy shodije s etikou či s estetikou.
- Sobota 29. října 2011 ve 21:26® Shrek
1Mara> ty jo, klasickýho obecňáka jsem už pěkně dlouho neviděl.
Chvála hospodářovi. - Sobota 29. října 2011 ve 21:16® Shrek
1Mara> ano, to je v pořádku, proti tomu neříkám vůbec nic, jen je škoda, že ty masařky mordujou i ty kapříky. Ale co, 5 kaprů jsem letos zjara také vzal, tak už mlčim. Vy děláte a vysazujete i karase? Nebo ho kupujete?