Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Shrek"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Shrek. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Sobota 29. října 2011 ve 22:08® Shrek
Shrek
Diskuze: Pěst na oko

1Mara> mám podobný názor, ne stejný, pouze podobný.

Sobota 29. října 2011 ve 22:01® Shrek
Shrek

Mám slepice – jak jim mám upravit plevelnou rybu, aby si holky šmákly? :-D

Sobota 29. října 2011 ve 22:00® Shrek
Shrek

hraji> nemyslím si, že je to nemožné. Určitě to nejde provozovat dlouhodobě, ale možné to je. Zároveň si také nemyslím, že by se o tomto mělo mlčet a nemluvit o tom. Vím, že konkrétně Tebe se moje připomínka o obstarávání „levné obživy“ netýká, ale co si budeme nalhávat – málo takových lidí není. Konkrétně jich pár znám, co nemají problém s odnesením x kg plotic a cejnů. Kdysi jsem míval i foto naplněného pytle vezeného na kárce, když mi pak bylo oznámeno, že auto polité kyselinou z autobaterie a s vymlácenými okny nevypadá dobře, raději jsem jí smazal, abych neměl pokušení ji uveřejnit. Věř, že ten pohled byl odstrašující a z argumentu, že musej zavařit ryby, aby měli přes zimu co jíst, než na jaře půjdou na čerstvé, se mi pomalu chtělo brečet. A proč by ne, když jim to vlastně BPVRP umožňují.Ve třech lidech denně 21 kg ryb… :-((

Sobota 29. října 2011 v 19:22® Shrek
Shrek

hraji> nemluvim o tom, co ve skutečnosti je, ale o tom, co mi legislativa ČRS dovoluje. V tom je trochu rozdíl. tak prosím rozlišovat. Děkuji.

Sobota 29. října 2011 ve 13:47® Shrek
Shrek

sus1> některé komentáře neřeším, toto je jeden z nich… Takové letmé plácnutí do vody… :-)

Pátek 28. října 2011 v 8:29® Shrek
Shrek

Prichy> Tys to zabil :-D

Čtvrtek 27. října 2011 v 19:55® Shrek
Shrek

džigit> heheheeeee :-D

Čtvrtek 27. října 2011 v 19:07® Shrek
Shrek

kety.vydra> ne, v denním limitu 7kg si u nás můžeš ponechat 2ks tzv. „ušlechtilé“ ryby.Takže prostě můžeš denně relativně 7kg ryb, tj. ročně 2555kg, na krajskou povolenku včetně „brigád“ a členství to vychází 1,34kg ryby za 1 Kč. Miluju ČRS!!!! :-((

Čtvrtek 27. října 2011 v 19:02® Shrek
Shrek

džigit> netem nebo facebookem? :-D

Čtvrtek 27. října 2011 v 7:30® Shrek
Shrek
Diskuze: Feeder

olda> taky jsme byli biti za šupleru. Učitel měl na klíčích kus hadice a vždycky nás – decentně – klepnul po kebuli. Pak už jsme mu to dělali naschvál a honili se s nim po dílně :-D

Středa 26. října 2011 v 19:56® Shrek
Shrek

Reda mám, nikdy se mi nic do matky nezamotalo a nedám na něj dopustit. Blacka nemám a kdybych neměl Reda, tak bych si ho koupil, ale jen kvůli barvě, žádnej vážnej důvod k tomu nemám, čistě estetický výmysl.

Středa 26. října 2011 v 17:09® Shrek
Shrek

tak se vykašli na šupleru, napiš Ospreyovi až budeš někde poblíž Protivína a on přijede a přiveze posuvné měřítko. Víc poradit nedovedu. Jinak určitě budou mít šupleru v ryb. potřebách, kde prodávají i špičky na feeder :-D

Středa 26. října 2011 v 17:00® Shrek
Shrek

olda> věděl jsem, že jsem to někde viděl, než jsem to sem stihnul vložit, byl´s rychlejší :-D

Středa 26. října 2011 v 15:43® Shrek
Shrek

RuSaKsRo> ještě mě napadlo tohle http://www.hobby-g.cz/…w-50-mm.html?…

Úterý 25. října 2011 ve 21:06® Shrek
Shrek
Diskuze: Muškaření

Piranha> jen jako srovnání, určitě to neni jeden a ten samej.

Úterý 25. října 2011 v 19:06® Shrek
Shrek
Diskuze: Muškaření

Tady je to kamos007, v kaprařině je to pextr.......ach jo :-((

Úterý 25. října 2011 v 11:19® Shrek
Shrek

ssg.Jimmy Wild> stačí měřit posuvným měřítkem, neboli šuplerou......

Úterý 25. října 2011 v 11:15® Shrek
Shrek

Mary> Maruško, chtěl jsem něco změnit, ne se stát pračlověkem :-D

Pondělí 24. října 2011 ve 20:26® Shrek
Shrek

gomz> to je slovo chlapa, jdu na to…

Pondělí 24. října 2011 ve 20:21® Shrek
Shrek

Skwor> kdybych ten profil nesmazal, tak tam budu lézt, to bych nevydržel. Takhle to musim vydržet 14 dní, než dojde k úplnému smazání. Pak je hotovo. Už začínám mít absťák. :-D