Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Shrek"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Shrek. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 24. října 2011 ve 20:14® Shrek
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Jinak vážení, dnes jsem se zamyslel nad svým předchozím stylem života a rozhodl jsem se svůj život razantně změnit. Začal jsem tím, že jsem trvale smazal profil na facebooku
- Pondělí 24. října 2011 ve 20:11® Shrek
Přestaňte se dohadovat kvůli ptákovině, prostě nastražený prut je ten, jehož druhý konec je ve vodě a je zakončen jedno-, dvoj-, troj-… prostě háčkem. Hawgh
- Neděle 23. října 2011 v 15:06® Shrek
- Diskuze: Přívlač a dravci
RuSaKsRo> Hauzrovka, Hauzerovo peří…?
- Neděle 23. října 2011 v 15:05® Shrek
Kazan> já vím, taky proto jsem tu barvu zmínil
- Neděle 23. října 2011 v 7:38® Shrek
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 22.10.2011 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač
Přivstal jsem si, dobruslil jsem s autem k přehradě a…nic.Okouny jsem sice hledal, ale nenašel. Pak jsem si vzpomněl na čerstvě přebarveného woblera v barvě RH, třetí nához a štika 60 cm. Očka zamrzala, šňůra taky, radši jsem to zbalil.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. října 2011 v 7:31® Shrek
hezká věc spíš na nymfovačku než na přívlač
- Pátek 21. října 2011 ve 21:12® Shrek
Ráno jedu napodobit Rafa, takže pro dnešek všem přeji
- Pátek 21. října 2011 ve 14:30® Shrek
- Diskuze: Dámská jízda
1Mara> přestaň prudit!!
- Pátek 21. října 2011 ve 12:24® Shrek
Bigpista> jedna z možností…
- Pátek 14. října 2011 v 15:07® Shrek
sus1,1Mara> koupil jsem si motorku, že budu jezdit na výlety, krásného silničního cruisera, žádnýho závoďáka, při asi třetí vyjížďce mě na férovku začal jeden kre.en vytlačovat ze silnice, motorka šla po roce a půl z domu, v hospodě se myslivec chlubil, že vzal srnčí přes kejty, aby měl pes co dohledávat – naštěstí přišel o papíry,u vody nemluvim, tam je to hrozný – co tim chci říct? Ať si vybereš jakoukoliv zálibu, vždycky se objeví někdo, kdo Ti to dokonale zhnusí. A většinou mu to dlouho netrvá.
- Čtvrtek 13. října 2011 v 17:10® Shrek
Právě pod školkou na tý tůni jsem si chytil sumce 96cm na hnojáka. Můj největší sumec
- Čtvrtek 13. října 2011 v 15:52® Shrek
skwor> jo to když jsem tam jezdíval jako puberťák, tak se tam vláčet na těch tůních nesmělo, jen na řece.
- Čtvrtek 13. října 2011 v 15:20® Shrek
- Diskuze: Rybaření na dírkách
thom> soukromé revíry – najdi si je zde v přehledu soukromých revírů ( http://www.chytej.cz/…eviry/kraj/3 ), např. Jestřabice ( http://www.jestrabice.cz )
- Čtvrtek 13. října 2011 v 15:03® Shrek
Poky> byl jsem tam naposledy někdy v roce 2005 a to se mi teda vůůůůůbec nelíbilo. Prostě umělá tůň. Dříve jsem tam býval o letních prázdninách denodenně. Pak přišla povodeň, babička s dědou prej měli na cukrovaru vodu v paneláku, takže tam té vody muselo být ranec. Dědovi to odneslo zděnou chatku co míval nad Ypsem. Dneska neni ani tůň, ani trumani, ani zahrádka a bohužel už ani děda s babičkou, proto už tam nejezdim
- Čtvrtek 13. října 2011 ve 12:19® Shrek
noba> hned vedle tůně pod školou byla kdysi taková malinkatá, ale ta už byla hrozně zarostlá, tam se chytat vůbec nedalo, tak možná to bude ono. Ale vypadalo to už jako močál než jako tůňka.
- Čtvrtek 13. října 2011 v 11:34® Shrek
noba> tam nějaká tůň byla? Co si pamatuju, pokud to beru od lávky pro pěší, tak tam byla tůň pod školou, yps, hnilička, pod lesem.....pak až o kus dál je kanálek. Tam jsem to měl taky rád, když se tam ještě mohlo chytat. :-/ Vzpomínky na dětství, aaaach jo.
- Čtvrtek 13. října 2011 v 7:22® Shrek
noba> Yps ještě existuje? Když jsem naposledy viděl tůň „Pod školou“, tak se mi chtělo brečet. Chodil jsem tam přímo k té propojovací rouře mezi řekou a tůní. Dneska to vymysleli úplně jinak je to o ničem
Když budeš moct, udělej mi prosím pár nostalgických fotek......
- Středa 12. října 2011 ve 20:39® Shrek
- Diskuze: Sumcařina
ladamaj> můžu kdykoliv
- Středa 12. října 2011 ve 20:26® Shrek
olda> sedim na Ypsu (tůň Vltava 2), pohrávám si na plavačku s kapříkama a najednou úplně černá voda, takovej hnusnej stín. Hrábnul jsem tam podběrákem a taky – trumaní mrak. Taky jsem si v té době pomyslel, že to bude mazec pro tu vodu. Nakonec to odnesla voda v roce 2002 někam do pryč. Příští rok kupuju CS a nechám se od někoho z vás na trumánky pozvat
- Středa 12. října 2011 v 15:05® Shrek
- Diskuze: Sumcařina
ladamaj> vem prachy, já vemu auto a jedeeeeem