Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Shrek"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Shrek. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 12. října 2011 ve 12:58® Shrek
- Diskuze: Feeder
džigit> až v prosinci na ostré a parmy…
- Středa 12. října 2011 ve 12:56® Shrek
- Diskuze: Sumcařina
osprey> aaaaaaa, hrubý nedostatek. Já už totiž myslim na tu cestu, jak je to daleko, jak se budu trmácet, jak se mi tam vlastně vůbec nechce a dělám to vlastně jen kvůli klidu na zdejším serveru.
Tento příspěvek byl editován 12.10.2011 12:56:39 uživatelem Shrek. - Středa 12. října 2011 ve 12:27® Shrek
- Diskuze: Sumcařina
Tak a dost hádek, našel jsem možné řešení a objektivní poukázání problematiky lovu sumců dle Romea. Takže řešení je následující: uvedu zde číslo konta, každý z vás na něj pošle nějakou přijatelnou sumu, řekněme 2000 Kč, já za ty peníze zaplatim výlet do Itálie, pojedu s Romeem na týden na sumce a pak o tom napíšu objektivní a nezaujatý článek – co vy na to?
- Úterý 11. října 2011 ve 22:18® Shrek
- Diskuze: Všeobecná diskuze
BoBo-Falknow> jsem doma až tak kolem šesté hodiny
Najíst se, doject do Sokolova…snad budu mít čas v neděli
- Úterý 11. října 2011 ve 22:02® Shrek
BoBo-Falknow> a doooooooost už!!!
- Úterý 11. října 2011 ve 21:53® Shrek
1Mara> tak co všechno berou to nevim, já v té době chytal jen na žížalku, to bylo osvědčené. Když se chytili nějací nad 30cm tak jsme je nosili jednomu chlapíkovi a ten si je chválil, že jsou výborní uzení a nebo na grilu.
- Úterý 11. října 2011 ve 21:44® Shrek
olda> jojo, to odpovídá těm Vltavskejm tůním, co žížalka, to truman. Nezbývá vám tam nic jiného než to řádně masit.
- Úterý 11. října 2011 ve 21:29® Shrek
olda> já vim, znám je, několikrát jsem z nich měl napuchlé popíchané ruce. Tady třeba vůbec nejsou…
- Úterý 11. října 2011 ve 21:24® Shrek
1Mara> mě třeba trumani bavili, před povodněma 2002 byli na Vltavě 2 na tůních v Kralupech. Co já bych za to dal, kdybych si je mohl zase zachytat
- Pondělí 10. října 2011 ve 20:16® Shrek
Scanix> před cca 4–5ti léty se zde rozebíralo téma „Zabil jsem rybu a mám výčitky“. Že by to zase přicházelo?
- Pátek 7. října 2011 v 17:24® Shrek
jiris> výhoda OSVČ je, že jsem si sám sobě pánem, nevýhoda, že jsem se svým zaměstnancem 24 hodin denně a začínám být schyzofrenik. Něco udělám špatně, sám sobě si vynadám a pak jsem naštvanej, že jsem dostal vynadáno. Dneska třeba na šéfa prdim, protože za hodinu jedu víkendit na kapry.
- Pátek 7. října 2011 v 15:08® Shrek
Pravidla pro přispění do diskuze Redakce si vyhrazuje právo mazat či editovat příspěvky porušující tato pravidla:
•Příspěvek nesmí obsahovat vulgarismy. •Každý příspěvek by se měl týkat tématu konkrétní diskuze. •Chcete-li se s kamarádem domluvit na ryby, použijte osobní zprávy. •Nepište do diskuze zprávy typu: „Máš osobku“, „jak jdou“, „je tu nějak mrtvo“ apod. Chcete-li rozproudit diskuzi, buďte věcní. •Nenapadejte ostatní návštěvníky, každý má právo na názor.
, tak proto každej druhej píše „Máš SZ“, ono je zakázáno psát „Máš osobku“, ale o „máš SZ“ neni řeč
Jiris> to není v žádném případě proti Tobě, jen se hrozně nudim, to čekání na konec šichty je ubíjející. Návazce na kapry mám připravený, akorát čumim na Nikla, jak mu to jde.
- Čtvrtek 6. října 2011 v 18:31® Shrek
mannice> každý dopravce uvádí max. rozměry a hmotnosti zavazadel, všechno co je nad je nadrozměr za příplatek.
- Čtvrtek 6. října 2011 v 10:31® Shrek
Scanix> tady mám vyhlídnutej jeden flek v podjezí, asi se moc snažim, ten jeden jedinej mi tam přišel na 11cm jointeda s lankem. :-/
- Čtvrtek 6. října 2011 v 10:05® Shrek
Scanix> příští rok Tě dotáhnu sem a ukážeš mi to tady na vlastní oči. Tady boleny vidim a slyšim lovit, ale ne a ne je trefit, ale to neni otázka jedné vycházky, to je dlouhodobý problém. Fakt nevim, jestli tam máš tak nenažraný ryby, nebo jestli to je prostě rukama. Ale ta druhá varianta je pravděpodobnější.
- Čtvrtek 6. října 2011 v 7:49® Shrek
- Diskuze: Feeder
džigit> tak ať slouží ku prospěchu.....
- Čtvrtek 6. října 2011 v 7:18® Shrek
- Diskuze: Rybaření v zahraničí
mannice> tak přeju, ať je brzo na prutě.
- Čtvrtek 6. října 2011 v 7:16® Shrek
- Diskuze: Muškaření
Asi takhle, několikrát jsem měl možnost si během lovu půjčit kolegovo delší prut a je to tak jak píše Drozďák – na nymfu mi také vyhovuje delší. I proto jsem dole psal, že z té osmistopy chci během zimy přesedlat na delší.
- Čtvrtek 6. října 2011 v 7:09® Shrek
spike> Mýlíš se, příteli. Když jdeme k vodě my, tak si říkáme:„Chytnu dneska něco?“ . Když jde k vodě Petr, tak si říká:„Kolik toho dneska zase pochytám?“.
- Středa 5. října 2011 v 19:25® Shrek
- Diskuze: Plzeň a okolí
Mary> jako u móře, viď?