Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Shrek"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Shrek. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 5. října 2011 v 17:12® Shrek
- Diskuze: Muškaření
Bigpista> Já jsem si pořídil sedmičku a trojku a teď chci místo tý čtyřky pětku. S tim pokreju většinu svých potřeb.
- Středa 5. října 2011 v 17:09® Shrek
- Diskuze: Přívlač a dravci
dam> hooooodně dobrý!!! Gratulace a závist
- Středa 5. října 2011 v 15:20® Shrek
Bigpista> je to AFTMA – označení hmotnostní kategorie šňůry/prutu..... http://cs.wikipedia.org/…5%88%C5%AFra
- Středa 5. října 2011 ve 14:36® Shrek
Bigpista> Měl jsem (stále ještě mám, byť je již KO) Cormoran Speciland 8mi stopu #4 ve dvoudílu. Celkem mi vyhovoval, chytal jsem s nim krátkou nymfu, sem tam sušinu na menší vodě, ale skřípl jsem mu konec spojkového trnu do dveří a to mu dobře neudělalo. Bral bych ho zase znovu, ale nemůžu ho sehnat. Navíc jsem si zvykl na trojdíl – kvůli transportu.
- Středa 5. října 2011 v 7:03® Shrek
- Diskuze: Domácí výroba woblerů
gomz> ještě si vybírej!!!! Chudák já.
- Úterý 4. října 2011 ve 21:16® Shrek
- Diskuze: Sumcařina
hrdobec> děkuji za info, pozměním si to v makovici. Jak říkám, jsem v tomhle směru naprostý teoretik.
- Úterý 4. října 2011 ve 21:02® Shrek
Oba dva jste duše dobré
Pán bůh vám to oběma oplatí na pevnosti vlasce.......
- Úterý 4. října 2011 ve 20:51® Shrek
Kazan>
- Úterý 4. října 2011 ve 20:49® Shrek
- Diskuze: Sumcařina
Sumcař nejsem, ale co jsem slyšel o Pádu a Ebru, tak jeden ponechanej sumec asi neni vůbec žádná katastrofa, ne? Myslím, že jsem četl dokonce o jeho přemnožení. V Itálii určitě, nevim teda jak ve Španělích......
Tento příspěvek byl editován 4.10.2011 20:50:16 uživatelem Shrek. - Úterý 4. října 2011 ve 20:46® Shrek
gomz> pokud bych bydlel v blízkosti, neviděl bych v tom problém, ale myslím si, že bys mě po chvilce hnal. Jak říká jeden můj známý – já jsem dobrý na mlácení palicí nebo sekání dříví, na jemné práce jsem absolutně nepoužitelný
- Úterý 4. října 2011 ve 20:44® Shrek
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Scanix> pche, ode dneška Tě ignoruju
Prosím Scanixe zařadit do „ignore listu“
- Úterý 4. října 2011 ve 20:32® Shrek
Bigpista> hele, čekám na nějakou #4–5, nejlépe 8,6 – 9stopu, ve trojdílu.....něco, co mi padne do oka, ale nejsou prachy, takže taky čekám na zimní odprodeje
Ty dva měsíce to už odchytám se starou čtyřkou.
- Úterý 4. října 2011 ve 20:28® Shrek
gomz> závidim
- Úterý 4. října 2011 ve 20:25® Shrek
Scanix> nechceš mě za dceru? Já prvního slušnýho bolena chytil až ve 28 letech…
- Úterý 4. října 2011 v 19:20® Shrek
Bigpista> vyjímečně souhlasim s Piranhou. Nejsem žádný fajnšmekr, ale tohle bidlo jsem s poděkováním vrátil zpět do stojanu. Také hledám, zatím jsem nenašel
- Úterý 4. října 2011 v 16:14® Shrek
Bobo-Falknow> gratulace Mílovi
- Pondělí 3. října 2011 v 15:08® Shrek
- Diskuze: Kaprařina
Bonis317> co se týče vlastní výroby boilies tak to Ti neporadim, s tim zkušenosti nemám. Jinak Fitmin je fajn, to jsou dobrý granule. Já poradim, co se týče krmiv pro zvířata, ale výroba koulí jde mimo mě.
- Pondělí 3. října 2011 ve 14:50® Shrek
osprey> s rybí bílkovinou se dělají i psí granule (Chicopee Fish & rice, Calibra Salmon & potato a další…)......to jen pro doplnění.
- Pondělí 3. října 2011 ve 14:42® Shrek
Bonis317> pokud to není nějaký hnus typu chappi, pedigree apod. tak zcela určitě ano. Obávám se, že ty laciné marketové „rádobyranule“, stavěné na želatině a obilovinách, nebudou tím pravým proteinovým lákadlem. A pokud máš možnost, zvol granule s označením High Energy nebo Performance. Obsahují víc živočišných tuků.
- Neděle 2. října 2011 ve 13:16® Shrek
- Diskuze: Dámská jízda
Mary> Maruško, jakýpak práskání, tu rybu nechytila – hotovo. Jinak můj názor na ní je jednoznačný, ale to nebudu rozebírat tady na netu. O tom bychom si mohli popovídat někdy jindy, jak jsek kvůli ní dostal sprďana od správce té ubytovny apod. Na ryby jsem je dovezl, jelikož jsem jim chtěl dát poslední šanci, co se týče společných chvil u vody – nezklamali. Samý
, chlast a silácké hospodské kecy. A když jsem si řekl o 50kč od každého na benzín, tak zavolali někomu jinému aby je odvezl domů, že se mnou prej nepojedou, když je ještě hodlám okrádat.
Tímto na toto téma končím, opravdu mi nikdo názor na ně nerozmluvím, Ondru znám asi jen 25 let :-/