Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Shrek"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Shrek. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Sobota 1. října 2011 ve 21:51® Shrek
- Diskuze: Dámská jízda
sus1> bohužel…
- Sobota 1. října 2011 v 19:24® Shrek
1Mara> poučuj alkoholika a gamblera, že něco „zadarmo“ je špatně. On v tom vyrůstal se svým otcem, kapr 35 prostě patří na pánev a hotovo. To je marný, když jsem pouštěl okouna 38cm tak jen blbě koukal a říkal, že takovýho pruhovanýho kapra by sežrali na večeři. Tak jsem mu řekl, ať si ho chytí a hotovo. Ale to bys musel zažít, to se textem nedá popsat.
- Sobota 1. října 2011 v 18:53® Shrek
Jsem proti, protože je to přítelkyně mého bratrance, vím přesně o koho jde a znám jí, Zároveň také vím, že ta štika byla ulovena někým jiným, viz můj příspěvek „Z lovu 25.9.2011“ a třetí bohužel platí oprvadu kvůli tomu, že oni berou úplně všechno co atakuje minimální lovnou míru ryby.
- Pátek 30. září 2011 ve 21:50® Shrek
Mary> no já doufám, že ne, jelikož to je další zastánkyně toho, že plnej mrazák je správně a když se ryba chytla, tak se musí i sežrat.
- Pátek 30. září 2011 ve 14:47® Shrek
- Diskuze: Všeobecná diskuze
džigit> no abych pravdu řekl, já byl vyveden z rovnováhy už při otočce při přistání na Ruzyni. Letěli jsme nad Chomutovem, viděl jsem Nechranice a najednou to začal točit jak magor a šli jsme na přistání v Práglu. Měl jsem málem mokro v bačkůrkách. Tohle musel být opravdu rock´n´roll
- Pátek 30. září 2011 ve 12:34® Shrek
džigit> to musel být hardcore
Už bych asi do letadla nesednul
- Pátek 30. září 2011 v 11:43® Shrek
All> ano
- Pátek 30. září 2011 v 8:03® Shrek
- Diskuze: Feeder
Souhlas s Džigitem, nedávno jsem to viděl na Youtube a chem. světýlko mi odvede tu samou práci.
- Čtvrtek 29. září 2011 v 19:35® Shrek
CeP> to je druhá strana mince, teda šupiny, Herr Condor
- Čtvrtek 29. září 2011 v 16:16® Shrek
Osprey> máš recht Míro, když budu chtít, tak si taky šáhnu na hezkou šupinu. Chodí mi na krám paní ta má v peněžence šupinu z kapra jak dětská dlaň.Zíral jsem na to nevěřícně.
Jinak Scanixovi tu štiku přeju, kdyby jí chytil nějakej vesničan v monterkách na živou rybu s káčou, to by mě asi zžíralo.
- Středa 28. září 2011 v 19:50® Shrek
laskut> tak to je borec, myslím si, že by mi praskla záda vejpůl. Gratulace.
- Pondělí 26. září 2011 v 7:15® Shrek
- Diskuze: Plzeň a okolí
romy01> chápu to jako 72cm, 7kg, ale uznej, že 72,7kg je trochu zavádějící
- Neděle 25. září 2011 ve 20:06® Shrek
Gratulace všem štikolovcům. Já mám jerka solidně poznamenanýho, ale žádná tam nevydržela.
- Neděle 25. září 2011 v 19:52® Shrek
sus1> toho bohdá nebude a ani bych to nechtěl…
- Neděle 25. září 2011 ve 13:55® Shrek
Scanix> paráda, gratulejšn.
- Neděle 25. září 2011 ve 13:53® Shrek
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 22.9.2011 | Způsob lovu: Přívlač
Jose.Pepe a jeho štika 63cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 23. září 2011 v 7:35® Shrek
džigit> neboj se nic, ono toho zase tolik neni, když si vezmu, že 2/3 z toho je voda. Navíc co nevysypu do vody, to v neděli večer nasypu slepicám. Valim ohýbat špice pod náporem plotic a cejnů. Mějte se tu
Mary: čekám tam na Tebe
- Čtvrtek 22. září 2011 ve 22:17® Shrek
80kg uvařeného partiklu, 10kg krmítkové směsi a zítra se ze mě stává letos poprvé a naposledy maniak s hejbací špičkou.
Tři dny feederu, jsem vážně zvědav, jak dopadnu.
- Čtvrtek 22. září 2011 ve 12:12® Shrek
Juraj> heavy je 3,5lbs. trojdílná dělička.
- Neděle 18. září 2011 ve 20:22® Shrek
Robur> http://hokejonline.eu/extraliga-zive
Z Brna se online video nevysílá, neni na to přizpůsobená technika, stejně jako v Litvínově atd.