Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Shrek"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Shrek. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Sobota 17. září 2011 v 18:44® Shrek
Shrek

olda> ale houby, necháme ho smazat úplně, on by prudil i jen psaným textem. :-D

Pátek 16. září 2011 v 17:43® Shrek
Shrek
Diskuze: Muškaření

Kazan> starorůžová také funguje, pravda. Ale nevim jak na vysazené, na ty já chodim s „granulema“ :-D

Pátek 16. září 2011 v 7:37® Shrek
Shrek

osprey> Teď už to chápu. :-) na krátkou je chytám ze dna jak říká Bobo – na jigové granule. Mě většinou fungovaly jigy buď světle šedě nadubbované, nebo tmavě hnědě. Prostě aby to vypadalo jako granule. Sem tam se nějakej spletl na mrkváče (oranžový blešoun.

Čtvrtek 15. září 2011 ve 22:23® Shrek
Shrek

osprey> nechápu dotaz. U nás taky vysazují duháky na malých říčkách o šířce 4–6 metrů

Čtvrtek 15. září 2011 v 16:57® Shrek
Shrek

olda> škoda, chystám se totiž rozpohybovat feeder do neuvěřitelných toček, tak potřebuju pár lidí, kteří mě pak budou rok vychvalovat a nebo se mi naopak vysmívat a donutí mě k úspěchu. Toho krmení co mám......partikl a krmné směsi – to musí být minimálně metrák plotic :-D

Čtvrtek 15. září 2011 v 16:39® Shrek
Shrek

olda> doraž taky, zas tak daleko to neni, nebo???

Čtvrtek 15. září 2011 v 16:28® Shrek
Shrek

V sobotu do 14:00 musim nahlásit počet lidí na příští víkend na Jesenici, takže pokud máte ještě někdo zájem, ozvěte se mi do soukromé zprávy, nebo na mail necina(zavinac)sez­nam(tecka)cz. Zatím zde ze serveru na 100% potvrdil Arnej, Mary s kolektivem se rozmýšlí :-D

Čtvrtek 15. září 2011 ve 13:27® Shrek
Shrek

Kazan> skalp z kohouta – krční část kohouta – stáhnout – oškrabat maso a tuk. Natlouct na prkýnko hřebíčkama a posypat vrstvou soli. Nechat úplně vyschnout – a je to. Kohout má nejlepší skalp cca v únor, březen – musí být přepeřený. – není to z mé hlavy, jen jsem to našel a jak jsem koupil, tak prodávám.

Čtvrtek 15. září 2011 v 8:04® Shrek
Shrek

ART> a chceš nutně nejnovější model, nebo chceš funkční spolehlivý naviják?

Pondělí 12. září 2011 v 18:01® Shrek
Shrek

Arnej> kup ho, já Ti ho pak na Jesenici ukradnu. :-)

Pondělí 12. září 2011 v 10:26® Shrek
Shrek
Diskuze: Kaprařina

ladamaj> Láďo, takovýhle akce nejsou jednou za rok, takovýhle akce (pokud se to dá akcí nazvat) jsou neustále celý rok v kuse. Koukni se na Braunstara, Hobby-g a jiné shopy – je to tam pořád.

Pondělí 12. září 2011 v 7:48® Shrek
Shrek

olda> už jsem od včerejška doma. :-D

Neděle 11. září 2011 v 19:57® Shrek
Shrek

olda> a až uvidíš fotky, tak mě budeš přímo nenávidět. No řeknu to jinak a napovím – při přívlači jsem dostal záběr, že jsem při záseku zlomil prut. :-D

Sobota 10. září 2011 v 19:22® Shrek
Shrek

mannice> ano, něco bylo. Nevim, jestli zrovna já Ti mohu nějaké rady dávat, byl jsem 3× rybařit v zahraničí – Itálie, Norsko, Irsko. Kdyžtak osobku.....

Sobota 10. září 2011 v 18:39® Shrek
Shrek
Diskuze: Kaprařina

Erik> používám tyhle druhým rokem a naprostá spokojenost. http://www.hobby-g.cz/…-ZDARMA.html?…

Sobota 10. září 2011 v 17:04® Shrek
Shrek

olda>

Sobota 10. září 2011 v 15:35® Shrek
Shrek

mannice> byl :-) olda> tak se šetři, chlape :-)

Sobota 10. září 2011 ve 14:18® Shrek
Shrek

mannice> no ono kolikrát neni jednoduchý na ně ze břehu dohodit. Zase tak blbý nejsou..... Zajímavý úlovky? Nech se překvapit........ :-D

Sobota 10. září 2011 v 10:32® Shrek
Shrek
Diskuze: Sumcařina

kdo je to David Havlíček? :-D

Pátek 9. září 2011 v 19:26® Shrek
Shrek

Erik> na slabý, málo průtažný a takový, který splývá s vodou. Na takový bych chytal já.