Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Shrek"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Shrek. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pátek 9. září 2011 v 18:14® Shrek
- Diskuze: Rybaření v zahraničí
olda> chtěl jsem napsat, že na obyčejné gumy, ale to nejsou obyčejné gumy, to jsou gumy od VLÁČEJ.CZ
Po náhozu nechávám 10 vteřin padat, na dně jsou rostliny s listama tvrdýma asi jako PET lahev. Tu když zasekneš, tak jí nevyrveš a trháš. No a když to nevezme v propadu, tak většinou po pár vteřinách navíjení. Nahodim, nechám propadnout a tupě navíjim.
- Pátek 9. září 2011 v 8:45® Shrek
ssg.Jimmy Wild> chytat budem odsud, samozřejmě za přílivu.
- Čtvrtek 8. září 2011 ve 22:50® Shrek
Zítra večer držte prosím palce, jedeme s tátou na máčky skvrnité.
- Čtvrtek 8. září 2011 ve 22:48® Shrek
olda> jak bojují? No řeknu Ti to takhle: taháš něco na druhém konci vlasce – rotačku, plandu, gumu......, najednou rána do prutu ale jako svině. Rve Ti toprut z ruky, jede to 10m doleva, 20m doprava, přitom to pořád mlátí do prutu jak kdybys zaseknul kabel z elektrárny.Když to po chvíli přitáhneš k prutu, tak zjistíš, že je to makrela tak 20cm. A co teprve potom makrely kolem 40 cm, to je rachot, to si nikdo nedovede představit.
- Čtvrtek 8. září 2011 ve 21:12® Shrek
olda> jsem celý rozlámaný, dneska byly krásné vlnky, svítilo slunéčko – prostě pohádka.
- Středa 7. září 2011 ve 23:08® Shrek
- Diskuze: Přívlač a dravci
All Armor> to napíšu až zítra, dnes jsem byl doma kvůli vlnám. Zítra má být dle předpovědi klid, tak snad půjdou zítra. Nejvíc rozhodující bude pátek večer a sobota přes den.
- Středa 7. září 2011 ve 22:59® Shrek
All Armor> to já měl debilní dotazy i zde na chytej.cz, takže se určitě neurážim a kritiku beru. Jenže neustálé poznámky ostatních, abych používal nejprve vyhledávač, mě dovedly k tomu, že dneska, než se na něco chci zeptat, tak použiju vyhledávač, kouknu se, jestli tam daná problematika již nebyla řešena a pak se teprve zeptám. A konkrétně vláčecí pruty se řeší každých 14 dní dokola. To ať se na mě nikdo nezlobí.
- Středa 7. září 2011 ve 22:21® Shrek
osprey> http://www.easytide.com/…diction.aspx?… – dokonce to i jakštakš sedí
- Středa 7. září 2011 ve 22:00® Shrek
All Armor> mám na mysli další hlášku Poraďte prut na štiky a okouny. Asi jako poraďte auto na nákupy a výlety.
- Středa 7. září 2011 ve 21:58® Shrek
olda> fotim, fotim, neboj se nic. Zítra budu fotit zase
V pátek dopoledne chci nafotit i řeku tady ve městě – když jdu na ryby, tak teče doleva a když jdu z ryb, tak do prava. Připadám si jak ožralej
- Středa 7. září 2011 ve 21:08® Shrek
olda> včera vichr jako kráva, vlny tak 4m, dneska též. Dnes jsem zůstal doma úplně. Zítra vyrazím přes den vláčet, v pátek chceme ject večer na žraloky a kongery (mořský úhoř) a v sobotu ráno lososy na řeku a odpoledne seabass. Tak drž palce, ať je co fotit.
- Středa 7. září 2011 ve 20:35® Shrek
Další vláčák
- Středa 7. září 2011 v 15:34® Shrek
- Diskuze: Všeobecná diskuze
http://www.ceskatelevize.cz/…eden-prezil/
Nic příjemného nám dnešek nenachystal…
- Středa 7. září 2011 v 7:48® Shrek
- Diskuze: Muškaření
All Armor>
- Úterý 6. září 2011 ve 21:57® Shrek
osprey> Míro, nenarážim na Tebe, kdyby to bylo myšleno na někoho konkrétního, tak to konkrétně napíšu, s tim problém nemám. Je to myšleno na rybáře, kteří za takovýma rybama jezdí cíleně. Je už asi 60cm potočák nepřekvapí tolik, jako mě.
- Úterý 6. září 2011 ve 20:56® Shrek
All Armor> dnes byla cílová ryba makrela – ta slouží k naplnění mrazáku. Salmonidi přijdou na řadu v sobotu. Losos, potočák, mořák. Ale má tu dle předpovědi pršet, takže pro jistotu berem s sebou i vláčáky.
- Úterý 6. září 2011 ve 20:54® Shrek
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Kazan> neboj, oni si Tě najdou
- Úterý 6. září 2011 ve 20:51® Shrek
osprey> no ono tu CaR platí i neplatí. Domorodí Irišáci na ně chodí prý s vidlemi, když prostě na lososa maj chuť. Když táhnou, tak se po nich prý dá „přejít řeka“. Sám nevím, uvidím v sobotu. Také se těším na browntrouthy (potočáci), tátovo kolega minulý týden zapřáhl potoka, přes 60 cm měl dle jeho informací dost. Pro mě to zní jako nádherná pohádka, já takové ryby neznám. Pro toho, kdo jezdí do ciziny častěji, je to zřejmě běžná záležitost.
- Úterý 6. září 2011 ve 20:41® Shrek
mannice> já na ně jedu v sobotu na řeku, tak pokud se nějaký podaří, tak Tě pak navnadim. Pojedem na úsek CaR, tak to mi dává naději,že by nějakej mohl štrejchnout o mou rotačku s jednohákem bez protihrotu.
- Úterý 6. září 2011 ve 20:05® Shrek
All Armor> Irsko – taky že jsem. Jen dnešní povětrnostní podmínky nedovolují skoro nic.