Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Shrek"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Shrek. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 6. září 2011 v 19:43® Shrek
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 6.9.2011
Pokud by se vám někomu po nich stýskalo, tady jich máte pár ode mě
Tento příspěvek byl editován 6.9.2011 19:44:37 uživatelem Shrek.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 6. září 2011 v 19:06® Shrek
- Diskuze: Muškaření
All Armor> tak oni to maj všichni z jejich rodu v krvi, ne?
- Pondělí 5. září 2011 ve 22:06® Shrek
- Diskuze: Všeobecná diskuze
noba> přímo pod kanálem, ne? Tam jak udělali tu chráněnou rybí oblast......
- Pondělí 5. září 2011 ve 22:03® Shrek
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 5.9.2011 | Revír: Oceán | Způsob lovu: Přívlač
Dneska cca 2m vlny, sem tam déšť, přesto několikrát bodovala Monča od firmy VLÁČEJ.CZ .
Tento příspěvek byl editován 5.9.2011 22:04:52 uživatelem Shrek.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 5. září 2011 v 0:00® Shrek
- Diskuze: Sumcařina
Horalcz> jsou tam menší boleni a hlavně hafo tolstolobiků, jestli se tam neplašili bejci… Já tam občas jezdim.
- Neděle 4. září 2011 ve 12:23® Shrek
Všem přeji krásný sraz Chytej.cz, užívejte si tu a za týden ahoooooooj.
- Pátek 2. září 2011 ve 20:34® Shrek
Jíra2> já to tvrdim pořád – takovéhle ..... radikálně řešit
- Pátek 2. září 2011 ve 20:31® Shrek
- Diskuze: Přívlač a dravci
olda,ladamaj>díkes, něco dám dokupy – fotky, povídání
džigit> neexistuje špatné počasí, jen nepřipravenej rybář.
- Pátek 2. září 2011 v 17:01® Shrek
za půl hodiny poslední sladkovodní přívlač, v sobotu zabalit a v neděli večer už škádlim makrelky. Koukejte se a já vám možná zamávám
http://www.tramoresurfshop.com/…am/index.php
- Pátek 2. září 2011 ve 12:01® Shrek
Robur> no to si děláš kozy!!!!!! Na místě bych ho odprásknul.
- Pátek 2. září 2011 v 8:49® Shrek
All Armor> Nepobral jsi ironii? Ale jo, je pátek ráno – beru to.
- Čtvrtek 1. září 2011 ve 22:39® Shrek
- Diskuze: Diskuze s adminy
Jak píše Regulus – nestojí za kliknutí myší: to možná Tobě, Regule. Jenže já se svou povahou „co na srdci, to na klávesnici“ mu svůj názor prostě napíšu. Ano, krotím se u toho a nepoužívám takové výrazy jako u osobní diskuze, ale i tak. I přes to, že si zakážu danému jedinci odpovídat, občas nevydržím a pošlu jej do patřičných míst i několikrát po sobě. Ignorace mi ušetří čtení příspěvků od dotyčného, zabrání nepodstatným záchvatům zuřivosti a Mírovi to pomůže, protože nemusí po mě mazat příspěvky. Takže je to prospěšné vlastně všem.
- Čtvrtek 1. září 2011 ve 22:33® Shrek
All Armor> Streamer made in Tchaiwan – co se Ti na tom nelíbí? Náhodou krásný bílý marabu na konci a ten zalakovanej ztracenej uzel. Vždyť je to OK
- Čtvrtek 1. září 2011 ve 13:09® Shrek
revoke> já jí používal, konkrétně jsem tam měl uživatele Pytel a ještě někoho
. Prosím, jsem také PRO. A děkuji.
- Čtvrtek 1. září 2011 v 8:12® Shrek
džigit> tady nejde konkrétně o tohoto jedince, i když nepopírám – byl by první, kterého bych si tam zapsal. Dříve jsem tuto možnost využíval a byl jsem s tím spokojen. Nyní ji zde však nikde nemohu nalézt.
- Čtvrtek 1. září 2011 v 7:19® Shrek
ladamaj> uvidíme co bude příští rok, nevím co bude za týden.....
- Čtvrtek 1. září 2011 v 7:07® Shrek
Taky se tam asi dneska vyrazím kouknout, mladí lidé na laminátových strojích by již mohli být z řeky pryč. Trošičku zaThrilluju a uvidíme, co z toho bude.
Příchy> buď na telefonu, odpoledne jdu chytat s trojháčkama
- Středa 31. srpna 2011 ve 21:07® Shrek
macek2> jak jsem již psal – u nás je jeden revír, kde bych je pozabíjel všechny. Býval to super revír, poté co nasadili sumejše, je to prostě mrtvá voda.
Kdekoliv jinde bych takovou rybu taky pustil, ale na tom jednom revíru bych ho bacil a výčitky bych neměl.
- Středa 31. srpna 2011 ve 21:02® Shrek
Přátelé admini, kdysi zde bývala možnost dát si nějaké lidi do ignorace – tato možnost je nyní zrušena, nebo jsem jen slepejš? Díky za odpověď.
- Úterý 30. srpna 2011 ve 20:33® Shrek
mannice> tohle je revír 431008 Dal. potok 2 – Velký rybník. To je tady u nás kousek od K. Varů. Nedávno tam sumce 200+ chytli – taky to bylo na Nově. Jenže tam je to fakt katastrofa.