Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Shrek"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Shrek. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Úterý 6. září 2011 v 19:43® Shrek
Shrek
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 6.9.2011

Pokud by se vám někomu po nich stýskalo, tady jich máte pár ode mě :-)

Tento příspěvek byl editován 6.9.2011 19:44:37 uživatelem Shrek.
foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img44793.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Úterý 6. září 2011 v 19:06® Shrek
    Shrek
    Diskuze: Muškaření

All Armor> tak oni to maj všichni z jejich rodu v krvi, ne?

Pondělí 5. září 2011 ve 22:06® Shrek
    Shrek

noba> přímo pod kanálem, ne? Tam jak udělali tu chráněnou rybí oblast......

Pondělí 5. září 2011 ve 22:03® Shrek
    Shrek
    Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 5.9.2011 | Revír: Oceán | Způsob lovu: Přívlač

Dneska cca 2m vlny, sem tam déšť, přesto několikrát bodovala Monča od firmy VLÁČEJ.CZ .

Tento příspěvek byl editován 5.9.2011 22:04:52 uživatelem Shrek.
    foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img44790.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img44791.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img44792.jpg
    Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
      Pondělí 5. září 2011 v 0:00® Shrek
      Shrek
      Diskuze: Sumcařina

Horalcz> jsou tam menší boleni a hlavně hafo tolstolobiků, jestli se tam neplašili bejci… Já tam občas jezdim.

Neděle 4. září 2011 ve 12:23® Shrek
      Shrek

Všem přeji krásný sraz Chytej.cz, užívejte si tu a za týden ahoooooooj.

Pátek 2. září 2011 ve 20:34® Shrek
      Shrek

Jíra2> já to tvrdim pořád – takovéhle ..... radikálně řešit

Pátek 2. září 2011 ve 20:31® Shrek
      Shrek

olda,ladamaj>díkes, něco dám dokupy – fotky, povídání

džigit> neexistuje špatné počasí, jen nepřipravenej rybář. :-D

Pátek 2. září 2011 v 17:01® Shrek
      Shrek

za půl hodiny poslední sladkovodní přívlač, v sobotu zabalit a v neděli večer už škádlim makrelky. Koukejte se a já vám možná zamávám  http://www.tramoresurfshop.com/…am/index.php

Pátek 2. září 2011 ve 12:01® Shrek
      Shrek

Robur> no to si děláš kozy!!!!!! Na místě bych ho odprásknul.

Pátek 2. září 2011 v 8:49® Shrek
      Shrek

All Armor> Nepobral jsi ironii? Ale jo, je pátek ráno – beru to. :-D

Čtvrtek 1. září 2011 ve 22:39® Shrek
      Shrek

Jak píše Regulus – nestojí za kliknutí myší: to možná Tobě, Regule. Jenže já se svou povahou „co na srdci, to na klávesnici“ mu svůj názor prostě napíšu. Ano, krotím se u toho a nepoužívám takové výrazy jako u osobní diskuze, ale i tak. I přes to, že si zakážu danému jedinci odpovídat, občas nevydržím a pošlu jej do patřičných míst i několikrát po sobě. Ignorace mi ušetří čtení příspěvků od dotyčného, zabrání nepodstatným záchvatům zuřivosti a Mírovi to pomůže, protože nemusí po mě mazat příspěvky. Takže je to prospěšné vlastně všem.

Čtvrtek 1. září 2011 ve 22:33® Shrek
      Shrek

All Armor> Streamer made in Tchaiwan – co se Ti na tom nelíbí? Náhodou krásný bílý marabu na konci a ten zalakovanej ztracenej uzel. Vždyť je to OK :-)

Čtvrtek 1. září 2011 ve 13:09® Shrek
      Shrek

revoke> já jí používal, konkrétně jsem tam měl uživatele Pytel a ještě někoho :-D . Prosím, jsem také PRO. A děkuji.

Čtvrtek 1. září 2011 v 8:12® Shrek
      Shrek

džigit> tady nejde konkrétně o tohoto jedince, i když nepopírám – byl by první, kterého bych si tam zapsal. Dříve jsem tuto možnost využíval a byl jsem s tím spokojen. Nyní ji zde však nikde nemohu nalézt.

Čtvrtek 1. září 2011 v 7:19® Shrek
      Shrek

ladamaj> uvidíme co bude příští rok, nevím co bude za týden..... :-D

Čtvrtek 1. září 2011 v 7:07® Shrek
      Shrek

Taky se tam asi dneska vyrazím kouknout, mladí lidé na laminátových strojích by již mohli být z řeky pryč. Trošičku zaThrilluju a uvidíme, co z toho bude. :-)

Příchy> buď na telefonu, odpoledne jdu chytat s trojháčkama :-D

Středa 31. srpna 2011 ve 21:07® Shrek
      Shrek

macek2> jak jsem již psal – u nás je jeden revír, kde bych je pozabíjel všechny. Býval to super revír, poté co nasadili sumejše, je to prostě mrtvá voda. :-(( Kdekoliv jinde bych takovou rybu taky pustil, ale na tom jednom revíru bych ho bacil a výčitky bych neměl.

Středa 31. srpna 2011 ve 21:02® Shrek
      Shrek

Přátelé admini, kdysi zde bývala možnost dát si nějaké lidi do ignorace – tato možnost je nyní zrušena, nebo jsem jen slepejš? Díky za odpověď.

Úterý 30. srpna 2011 ve 20:33® Shrek
      Shrek

mannice> tohle je revír 431008 Dal. potok 2 – Velký rybník. To je tady u nás kousek od K. Varů. Nedávno tam sumce 200+ chytli – taky to bylo na Nově. Jenže tam je to fakt katastrofa. :-((