Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Shrek"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Shrek. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 30. srpna 2011 ve 20:24® Shrek
- Diskuze: Všeobecná diskuze
mannice> znám revír, kde bych zabil jakéhokoliv mírového sumce. Teda kromě albína, to nikdy......jsem pověrčivej.
- Úterý 30. srpna 2011 ve 20:06® Shrek
mannice> a kde to bylo?
- Úterý 30. srpna 2011 v 16:40® Shrek
olda> Ti dík, vzhledem k tomu, že chytá na vodě, kam jezdim i já
- Úterý 30. srpna 2011 ve 12:59® Shrek
- Diskuze: Feeder
RuSaKsRo> dají, ale není to to pravé ořechové.
- Úterý 30. srpna 2011 v 7:51® Shrek
Hele, jedno je jistý. Má na to nárok a nikdo mu to nemůže zakázat. Tak co furt řešíte? Neetické? A kde je ta hranice mezi etičností a neetičností? Je to nějak specifikované? I kdyby tam měl nasáčkováno 6,99kg okounů, tak nikdo z nás nezmůže nic a je to jeho právo, které mu uděluje RŘ. Kdybych byl rybožrout a ryby mi chutnaly, tak si tu rybu taky vezmu a poměr puštěné:zabité bych měl asi obráceně.
- Pondělí 29. srpna 2011 v 8:56® Shrek
- Diskuze: Přívlač a dravci
All Armor> vim, jen jsem Ti v tomto dával za pravdu. Také jsem jedinec milující mateřský jazyk.
- Neděle 28. srpna 2011 ve 21:23® Shrek
olda> hodně dobrá poznámka
- Neděle 28. srpna 2011 ve 21:23® Shrek
- Diskuze: Plzeň a okolí
Takže z neorganizátora jsem se stal organizátorem. 23.-25.9.2011. Info o lokalitě a cenách za ubytování je zde: http://www.jachtklubcheb.hys.cz/?…
- Neděle 28. srpna 2011 v 9:22® Shrek
- Diskuze: Přívlač a dravci
All Armor> vocgou,woe? Tenhle styl je úpa cool,ne? A nebo máš na misli ňeco ůplňe jyného?
Máš recht, taky jsem na pravopis vysazen. Netvrdím, že píšu neomylně, dokážu pochopit, že někdo udělá hrubku, ale nesnášim psaní bez interpunkce a diakritiky.
- Neděle 28. srpna 2011 v 8:13® Shrek
Vy tři...... vy....... vy.......... Nemám slov
- Sobota 27. srpna 2011 ve 21:11® Shrek
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 27.8.2011 | Revír: Ohře 13 | Způsob lovu: Přívlač
Po večeři jsem ještě vypadnul na „popanou“ na malou pinku. Povedl se tento okoun (38cm). Pro rýpaly podotýkám, že ryba leží na vrstvě řádně mokrého listí. Všechny rybky dneska dostaly svobodu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 27. srpna 2011 v 17:27® Shrek
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 27.8,2011 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem byl omrknout nová místa na Jesenici. Prošel jsem si krásný úsek, ale ryby nespolupracovaly. Pak jsem jel na starý flek a hledal jsem ryby ze břehu. Vystopoval jsem tlouště, ale nikdo mi neřekl, jaké to jsou potvory opatrné. Lodičkářům jsem dle jejich reakcí byl těžce k smíchu, když jsem se za tloušťákama trmácel cca 500m sem a tam. Když jjsem však asi deset ryb netrefil a dvě rybky jo, tak se dvě lodičky nenápadně přiblížily ke břehu, ale to jim bylo prd platné, stejně tam házeli gumy. Oba tloušti 47 cm. Teď natlačim večeři a jedu na řeku na ryby
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 27. srpna 2011 v 9:20® Shrek
All Armor> no vidíš, a právě na to se již pan velkokníže nemohl koukat a rozhodl se s tim něco udělat. Proto se rozhodl usednout (teda spíš ulehnout) do řad našich mocipánů. A nebo taky proto, že když na nás každý kašle, tak jej nikdo nebude vyrušovat ze spánku
S..t na to, jedu na Jesenici prověřit nové místo
- Pátek 26. srpna 2011 v 11:02® Shrek
David Havlíček> Tak hodně štěstí přeju a ukažte jim, kdo jsou Češi
- Čtvrtek 25. srpna 2011 ve 22:19® Shrek
dobrou lidičkové
Tento příspěvek byl editován 25.8.2011 22:19:32 uživatelem Shrek. - Čtvrtek 25. srpna 2011 v 19:43® Shrek
Char> jo, je tam 20, 20 a 10 sáčků a v každém sáčku jsou 2 světýlka.
- Čtvrtek 25. srpna 2011 v 18:31® Shrek
vy máte dost oba
- Čtvrtek 25. srpna 2011 v 17:22® Shrek
Char> kupoval jsem 100 ks za 99 Kč tamtéž, ale žádný výprodej to nebyl
40 žlutých, 40 červených a 20 modrých
To se hodí
- Čtvrtek 25. srpna 2011 ve 14:24® Shrek
- Diskuze: Sumcařina
jb> chceš vědět kolik toho sežral? Všechny líny, okouny a úhoře, které jsem tam jako mladý kluk chytával. Dneska tam hodíš žížalu a berou Ti buď sumčí miminka nebo nějaká vychudlá plotice.
Jinak váha je samozřejmě dost přehnaná, i štiky tam před deseti lety byly řádně vyhublé, natož sumci.
- Čtvrtek 25. srpna 2011 ve 12:08® Shrek
skwor> vopice – zítra jedu do amfiteátru na Dívčí válku od F. R. Čecha. V pozadí teče Ohře