Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Shrek"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Shrek. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 24. srpna 2011 v 17:21® Shrek
- Diskuze: Přívlač a dravci
mvincik> Thrilla mám, boleni snad budou lovit, foťák mám taky. No já jedu, nebo mi tu u NTB už praskne hlava.
- Středa 24. srpna 2011 v 17:08® Shrek
skwor> všude jsem viděl jen že je potápivý, to že ho k hladině dostane lopatka chápu. O hmotnosti jsem se tam nikde nic nedočetl.
Ohledně Thrilla – četl jsem, že nejúčinější je konstantní navíjení. Pracuje se s nim i jinak? Jasně, kouknu u vody co to dělá a podle toho posoudim, jen mě zajímá zkušenost ostatních s touto nástrahou. - Středa 24. srpna 2011 v 16:08® Shrek
skwor> teď si celou dobu hraju se 7cm, tu 9cm si asi nechám na přehradu, až je tam uvidim lovit. Už se těšim, až ho tam hodim
- Středa 24. srpna 2011 v 15:26® Shrek
mvincik> jsem na něj zvědav, za měsíc ho prubnu pořádně, teď jezdim na řeku a tam budu zaměstnávat Thrilla.
- Středa 24. srpna 2011 ve 14:38® Shrek
mvincik> jakou barevnou variantu používáš?
- Středa 24. srpna 2011 ve 12:46® Shrek
Dnes mi přišly nějaké nové nástrahy – musím říct, že Slider vypadá velice chutně i pro mě. No ale začínám mít obavu, jestli toho 9cm Thrilla dostanu k hladině. Váží to jako granát
- Středa 24. srpna 2011 v 10:01® Shrek
- Diskuze: Feeder
Prichy> je mi to jasný na co jí potřebuješ, pokusim se jí moc nepoškodit.
- Středa 24. srpna 2011 v 6:51® Shrek
Juraj> předpokládáš špatně. Používám v tuto chvíli hnojáka, průběžnou sestavu a chytám v podjezí přímo ve vývařišti.Skladba ryb je od ouklejí po kapra, většinou to jsou však tlouštíci a okouni. Nesekatelnost vidím v potahování za konečky žížaly a v použití měkké špice. Večer, když se potom ta malá ryba uklidnila a přišly parmy, tak to bylo v pohodě. Při lovu o pár metrů níže je všechno v pohodě, tam není tolik ryb. Tady to hodim přímo do hejna a špice se nezastaví.
- Středa 24. srpna 2011 v 0:39® Shrek
Juraj> jde o to, že když mám poctivej záběr, tak ta ryba sedí. Jen tohle jsou prostě takové záběry nezáběry.....nevim. Dneska tam jedu znovu, mám vymyšlenou jinou taktiku, tak snad se to osvědčí.
- Úterý 23. srpna 2011 ve 21:29® Shrek
sus1> taky možnost
- Úterý 23. srpna 2011 ve 21:21® Shrek
sus1> no, ve výprodeji, zítra si jedu pro tři – jeden na úterý, druhý na podzim a třetí do rezervy
- Úterý 23. srpna 2011 ve 21:09® Shrek
miluju přívlač> no to snad ne??!!?? Asi tento: http://www.tropicliberec.cz/…custom-107ml
- Úterý 23. srpna 2011 v 16:22® Shrek
osprey> záběry od okounů a tloušťů. Stojim tam a asi po padesátým seknutí do prázdna mi hlavou probleskla myšlenka: Kdyby mě viděl Míra, jak tu trapčim s feederem, tak mě asi přizabije.
Zítra si to zopakuju znovu. Jinak další dotaz – máš nějak vypozorováno, že by parmy braly víc v noci než přes den? Včera totiž přes den šli okouni a tloušti a jak se setmělo, tak začly úplně jiné záběry a vyklubaly se z toho parmy.
- Úterý 23. srpna 2011 v 16:11® Shrek
osprey> po včerejšku se těšim, až Tě zase někde potkám u vody. Co já měl záběrů a nebyl jsem schopnej to seknout. Říkal jsem si, že kdybys to viděl, že mi asi urveš.........
- Úterý 23. srpna 2011 v 11:40® Shrek
- Diskuze: Plzeň a okolí
Arnej> Tak pokud počítám i Tebe, tak už je nás 6, z toho jedna nerybářka.Dva jsou kapraři, jeden je míšenec a my dva s přívlačí
Klidně pokud bude chtít ject někdo s Tebou, tak ho vem. Dnes jsem obdržel potvrzení, že je to pro cca 70 lidí, takže místa dost
- Pondělí 22. srpna 2011 ve 22:26® Shrek
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Scanix> já na to jednou přijdu a pak budu zásobovat fotkama všechny časopisy.
Ono to je těžký, koukám co tam plave za rybky, seženu pár woblerů podobných velikostí apod. a pak přijde frajer s dvojkou Meppskou Aglia Long stříbrné barvy s jedním ulomeným hrotem a na druhej nához tam vytáhne 70cm bolena. No a to je jak kudla do zad.
Dneska tam třeba potvora zalovil asi jen třikrát za tři hodiny. Ale každopádně tam jsou a je to výzva dostat se jim na kobylku.
- Pondělí 22. srpna 2011 ve 22:19® Shrek
timbab> ale jo, tak když jsem viděl jesetera 130 cm na picker tak to zase asi nemožný nebude, ale radši bych si ho představil třeba na vláčáku. Tak ale to je můj pocit, každý to máme nastavený trošku jinak.
- Pondělí 22. srpna 2011 ve 22:17® Shrek
osprey> no nevim nevim. Konkrétně tady na Karlovarsku si myslim, že to neni to pravý ořechový, když porovnám třeba s hláškama z Berounky apod.
- Pondělí 22. srpna 2011 ve 22:16® Shrek
Scanix> vole
Ale upřímně – zajímalo by mě, jestli tam máte opravdu tolik bolenů, že furt nějaký taháš, nebo jestli je to rukama, jelikož tady jsou taky boleni, ale mám veeeeeelikánskej problém vůbec někdy nějakého trefit.
- Pondělí 22. srpna 2011 ve 22:14® Shrek
timbab> to já dneska podsekl parmu a myslel jsem, že o ten feeder přijdu, co vyváděla. Sumce radši na feeder ne.