Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Shrek"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Shrek. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pondělí 22. srpna 2011 ve 22:07® Shrek
Shrek
Diskuze: Feeder

timbab> souhlasim, bylo to na tom sluníčku peklo!!

Pondělí 22. srpna 2011 ve 22:02® Shrek
Shrek

V příštím životě chci mít ruce jako Scanix a v blízkosti vodu jako má Scanix :-))

Pondělí 22. srpna 2011 ve 21:58® Shrek
Shrek

Přijel jsem k vodě, rozbalil jsem feeder, okamžitě jsem se spotil jak dveře od chlíva, z jezu mi spadnul podběrák i s 3m tyčí, ten naštěstí plaval, tak jsem ho po 30 metrech vylovil, pochytal jsem pár okyšů, tloušťů a kolem 21 hod. parmu. Ale joooo, šlo to :-)

Pondělí 22. srpna 2011 v 17:21® Shrek
Shrek

Když tu koukám na fotky od Ospreye a Skwora, tak i já jsem dnes naložil feeder do auta a za 10 minut frčim taky čumět na špičku. :-)

Pondělí 22. srpna 2011 ve 14:13® Shrek
Shrek
Diskuze: Sumcařina

Jen upozornění, že v ČR je použítí úhoře jako nástražní ryby zakázáno, pokud se nepletu.

Pondělí 22. srpna 2011 ve 14:07® Shrek
Shrek

Koncem září o víkendu mám možnost ubytování na Jesenici pro dost lidí za pěkný prachy. Kdyby někdo měl zájem, ozvěte se do osobky.

Pondělí 22. srpna 2011 ve 12:23® Shrek
Shrek

ssg.Jimmy Wild> jak píše Kazan. My třeba s kolegou, když jsme jezdívali na kapry z jara, tak jsme pípáky používali. jen prostě před nahazováním vypnout a zapnout až po ustálení svingerů.

Tento příspěvek byl editován 22.8.2011 12:24:48 uživatelem Shrek.
Pondělí 22. srpna 2011 v 9:06® Shrek
Shrek

Kazan> zavážel přes pípák? No to snad ne, i takovej ichtyl se najde?

Pondělí 22. srpna 2011 v 8:06® Shrek
Shrek

Kazan> pravda pravdoucí, nejlepší jsou ti „půlhodinoví šponovači vlasce“ přes pípáky :-) . Mě v té době žádná ryba ROENa neprotočila :-D

Neděle 21. srpna 2011 ve 22:19® Shrek
Shrek

z nostalgie procházim katalog Cormoranu z roku 1988. Takový vymoženosti už v té době byly – elektronický hlásič zabudovaný v navijáku (spínač rovnou v těle navijáku) – ryba jela přes brzdu, začalo to řvát :-D No prostě v NDR už byli někde jinde. Já v té době dostal fungl nového ROENa. :-D

Neděle 21. srpna 2011 ve 21:43® Shrek
Shrek

olda> já bych to viděl tak, že nesmíš chytat v daném úseku ani ze břehu, ani z lodě.

Neděle 21. srpna 2011 v 15:51® Shrek
Shrek

CeP> no když myslíš.......Já hold mám tuto zkušenost.

Neděle 21. srpna 2011 v 15:28® Shrek
Shrek

CeP> já jsem po několika letech přišel na úřad, řekl jsem, že chci RL a že starý (papírový skládací) nemám. Tak říkala, že musím udělat znovu zkoušky. Slušně jsem jí požádal, zda-li by nemohla nakouknout do kartotéky. Nakoukla, viděla mě tam a RL okamžitě vystavila. Tak na našem úřadě jsou asi pohodářky. :-D

Neděle 21. srpna 2011 v 10:56® Shrek
Shrek

Vratis> pokud jsi ho tam již někdy bral, budou mít Tvoje záznamy a RL Ti vydají, stačí si tam tedy jen zajít.

Pátek 19. srpna 2011 v 17:30® Shrek
Shrek

Díky všem za rady.

Pátek 19. srpna 2011 v 17:29® Shrek
Shrek

olda> tak to je to nejmenší, já nic neorganizuju, jen mě zajímá, jestli by tady někdo z okolí měl zájem o společnou chytačku na úrovni víkendu.

Pátek 19. srpna 2011 v 15:35® Shrek
Shrek

Tak u nás na řece jsem letos chytal při zvedlé vodě, v pařáku, ve větru, když bylo pod mrakem, no a dneska vyloženě leje, to jsem ještě nezkoušel, takže mi něco říká, že dnes to přijde. :-D

Pátek 19. srpna 2011 v 15:32® Shrek
Shrek

ssg.Jimmy Wild> když budeš mít seštelovanou brzdu připravenou na možný prudký výpad a nebudeš tam mít ve vodě nějaké větve nebo něco, tak by to nemuselo být špatný. Já mám největšího amura 70cm a čekal jsem od něj tenkrát větší rodeo.

Pátek 19. srpna 2011 v 15:15® Shrek
Shrek

sus1> škoda, ve své době bylo HDU vcelku tajuplným spolkem. On to vlastně nebyl spolek, to byla diagnóza :-D

Pátek 19. srpna 2011 ve 14:32® Shrek
Shrek

kerob> ne, netvrdim nic proti barvě, ale jak jsem psal, stříbrnejch woblerů mám dost, RH žádnýho. Jen chci rozšířit barevnou škálu v krabičce. Prostě jen další malichernost :-)